Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Новинарство- од Миломира и пре њега

У емисији "Ћирилица" аутора Миломира Марића, која је емитована 12. октобра 2020. године, гости су били: Вук Драшковић, Бојан Димитријевић и Гојко Тешић.
Иако сам благонаклон да чујем различите ставове, оно што су изговарали ови људи у овој емисији толико је поражавајуће схватање српске историје 20-века, филовано низом историјских нетачности и фалсификата, да сам остао истински шокиран.
При том ови људи се представљају као познаваоци и следбеници дела ђенерала Михаиловића, Драгише Васића и краља Александра Карађорђевића. Сва ова тројица када би могли да устану и чују шта причају они који их "величају" моментално би се вратили тамо одакле су дошли.
Ретко, готово никада нисам дошао до следећег закључка, али тешко да нама има спаса.
Одговори

Бенито, јел има линк да се на тенане погледа емисија.
Одговори

Није још стављено на Јутуб, тек после репризе емисије.
Одговори

Постављена је емисија на Јутјубу. Нисам гледао ту емисију, али пошто знам шта су раније говорили гости у неким другим емисијама, Бенито је лепо објаснио њихово тумачење историје

Одговори

Митићу, благодарим.
Одговори

https://informer.rs/vesti/drustvo/585101...ji-program

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Данас је Уставни суд прогласио одлуку Владе, од пре две године о престанку рада Рио Тинта, неуставном.
Таквим одлуком, Рио Тинто од сутра, Петровдана 2024, може наставити нормално да ради јер се дозвола за рад аутоматски реактивира.
Иако су јутрос биле демонстрације испред зграде Уставног суда, иако је одлука донета око поднева, иако се чак зна ко је од судија како гласао поводом овог питања, за медије који обухватају појам НАЦИОНАЛНА ФРЕКВЕНЦИЈА овај догађај се уопште није десио.
Они цео дан расправљају о некој изјави неког Бећировића у Сребреници. Рио Тинто се не помиње.
Ово је још један од класичних примера новинарства у време Миломира Марића, а њена основна потка је -
говорити о било чему само не о ономе што је најактуелније и што може штетити режиму Овај.
Одговори

Ако коза лаже рог не лаже

[Слика: 253275a6-7c71-4de6-8d2f-7d022d45b1d9.jpg]

Остао сам војник убеђен да народ треба да да реч на крају. Убеђен сам да сам био на правом путу. - Генерал Дража Михаиловић
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним