Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Референдум - туби ор нот туби

(16-01-2022, 04:24 PM)Шумадинац Пише:  Организовани конвој непознатих гласача са КиМ који су дошли албанским аутобусима да гласају у Врању‼️

Локација: Доње Врање, Бирачко место број 36 (Академија техничко васпитачких струковних студија), улица Филипа Филиповића.

Митићу, каква је ситуација доле?

Да, да. Људи са КиМ гласају у Врању, а то бирачко место у Доњем Врању се налази у Вишој школи.

И локални портал преноси сличну вест да људи стижу аутобусима да гласају у Врању.

https://infovranjske.rs/prvih-pet-autobu...-glasanje/

Можда их стварно довозе албанским аутобусима. А сигурно раде неке малверзације.
Одговори

Ево Митићу

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

У реду, сигурно су ти аутобуси били и у Врању, али их нисам видео.

Сигурно су их паркирали код Више школе, али нисам ишао тамо.

А ово је снимљено у Куршумлији, можда се појави неки снимак из Врања.
Одговори

[Слика: IMG-3e09b7e5f0e9a9b52408e71016642d5f-V.jpg]
https://i.postimg.cc/nh8NFP8f/IMG-3e09b7...2d5f-V.jpg

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(15-01-2022, 11:55 PM)Ђорђе Ивковић Пише:  
(15-01-2022, 11:14 PM)Јеремија Пише:  Најделотворније би било бојкотовање референдума.
Овај има и "нож и погачу" па је унапред познат резултат референдума.
Када би народ игнорисао позив за гласање резултат би био више него јасан...

И да бојкотујемо, опет су и нож и погача код њега.
И ја сам до некидан мислио да је референдум решен. Приближно тако мислим и сада. Међутим, Вучићево понашање је врло чудно. Кампања млитава. Он избацио неки спот који се може видети само на Инстаграму. У споту све тамно, он говори тужним гласом, музика депресивна. Као да зове на сахрану а не на гласање ради "светле будућности"... ИТД... Укратко, делује као да прави ситуацију за оба исхода...Или да је из неког разлога врло мрзовољан.

Знао сам шта ће се десити као што си и Ти био сигуран у исход... 
Погледао сам Овај док паламуди како нису многи из његове странке изашли, али су ипак убедљиво победили, односно добили право за мењање Устава.
Тачан број гласача нећемо сазнати јер је све штеловано као и ономад.
Ја сам био око 14 часова на месту одређеном за гласање општини којој припада и могу рећи следеће: Нека дечурлија је обављала цео посао па ми би мало непријатно. Показује ми прстом где да се потпишем, даје листић а посматрачи су девојка и младић деца мојих комшија (3500 динара су добили дневнице)... спрдња од гласања.
Опет, можда би се исто десило и да нико од нас који је за Не није изашао. Одрезао би Овај комад погаче таман колико му је потребно.
Ово ми је други пут у животу да сам гласао. Ономад кад се мењао Устав (дошао сам из Данске само због тога) и ево данас. Значи, за својих 70 година гласао сам 2 пута а боље да нисам ни толико.
Одговори

Бога ми, овај пут ниси погрешио....
Одговори

Једноставно је: где смо имали опозиционе контролоре ту смо победили. Где нисмо ту лажирају (повећавају) и излазност и гласове за ДА, како би синоћ наштеловали своју победу коју немају, јер су све велике градове изгубили.

Д М
Одговори

(17-01-2022, 12:05 PM)Шумадинац Пише:  Једноставно је: где смо имали опозиционе контролоре ту смо победили. Где нисмо ту лажирају (повећавају) и излазност и гласове за ДА, како би синоћ наштеловали своју победу коју немају, јер су све велике градове изгубили.

Да, Београд и Ниш су рекли НЕ.

А у Врању је око 70 одсто гласало за ДА. 

То су сигурно гласови са КиМ.
Одговори

Е сад, треба изнети и другу солуцију. Наиме, овај референдум је можда требало бојкотовати:

1.Зaто што су 50%+1 укинули, јер никад им не би успео да је остало 50% +1
2.Требао је референдум да буде расписан на дан избора. Ем би више људи гласало, ем би било јефтиније, па би Овај могао да се похвали како је уштедео паре, а не овако расписује изборе после годину и по дана, расписује референдум кад му се ћефне.

Даклем, комунистички диктатори Тиле и Цобе су у нечему били мале бебе за Овогa.

Д М
Одговори

Ево, како изгледају резултати на једном бирачком месту у општини Жагубица:

https://www.rik.parlament.gov.rs/extfile...460da6.pdf

Шта овде није логично?

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

Друга Здравковића, председника изборне комисије, треба извести испред бирачког места и позвати све бираче са тог подручја, а затим дотичном ударити 25 батина због елементарне неписмености.
Одговори

Нису били присутни посматрачи на овом изборном месту.

Плус, оно што је рекао Бенито. Обрнуто И.
Одговори

(15-01-2022, 11:14 PM)Јеремија Пише:  Најделотворније би било бојкотовање референдума.
Овај има и "нож и погачу" па је унапред познат резултат референдума.
Када би народ игнорисао позив за гласање резултат би био више него јасан...

Зезнуо си се Јеремија. Диктатор је променио закон. Да би референдум био успешан потребна је само проста већина.

Сада следи тотално лудило. Рио Тинто ће поткупити судије и радиће шта хоће. Неће ме изненадити ако се поново уведе радно време од 16 сати и да се ради седам дана у недељи. Врло је могуће да ће бити уведен и дечји рад као почетком 19. века. Сада ће моћи да се дочепају било чије имовине без икаквог проблема јер неће имати ко то да спречи јер ће судије надгледати Рио Тинто и остале компаније. Добродошли у технократску диктатуру. Радићете за сићу још мању од ове.
Одговори

(17-01-2022, 03:18 PM)Mitic Пише:  Нису били присутни посматрачи на овом изборном месту.

Плус, оно што је рекао Бенито. Обрнуто И.

Није било посматрача, па их није било. И грешни друг Здравковић је полуписмен, па је полуписмен.
Огромна је излазност. Гласало је безмало 80%. То је планински крај, прекривен снегом у ово доба године. У том селу углавном живе старији људи. Нема шансе да су долазили са својих снегом завејаних салаша да гласају. Није било никакве контроле, па су вероватно чланови бирачког одбора заокруживали ДА и убацивали листиће све док нису напунили кутију. Од тих 80% изашлих, за ДА је гласало 203 од 211 бирача, што износи 96%. И нема неважећих гласова, што је такође веома битно.
Ово гласачко место је најбољи пример како власт добија изборе, а опозиција их губи. Ово једно гласачко место на хомољским планинама вреди као два или чак три у "кругу двојке".
Ако опозиција хоће да учествује на изборима или референдумима, неопходно је да пронађе контролоре. Минимум два по бирачком месту. Ти контролори морају бити добро обучени и спремни да бране резултате избора својим животима. Не постоји други начин.
Опозиција је очигледно јако лоше организована, а ни обичан народ није много бољи. Али, то је већ нека друга и дуга прича.

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним