Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 4 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Путин - кога волимо

Казачок.... Рас, два, три....

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(01-03-2022, 03:59 PM)Бенито Пише:  
(01-03-2022, 03:41 PM)Сербство Пише:  Ми смо Срби и није наше да навијачки пратимо ратне догађаје у Украјини. Срби су претрпели бомбардовање моћних сила и 10 година санкција. Сврстати се на страну Путина у овом рату или увести санкције против Русије би било лицемерно од нас и упрљали бисмо се.
На почетку теме написао сам зашто подржавам Путина. Дакле, зато што је коначно скинуо совјетски, а обукао руску бунду. Одрицање од бољшевизма није мали корак. "Русофили" у Србији, који су сви одреда Совјетофили, нису подржали руску војну у Украјини, и то је разлог зашто сам написао "Живео Путин" и "Живела Руска војска". 
Мислим да је било примереније да напишеш овим тзв "русофилима" да треба да их буде срамота, јер су они своје "русофилство" наплатили дебело. Да не наводим за сваког појединачно на који начин, а сада не подржавају јавно руску војну у Украјини. А не подржавају је из два разлога: зато што Руси нису кренули у акцију у стилу Стаљина и спалили и порушили све пред собом; као и зато што су нашли новог спонзора, односно старог, српску удбу која им је скупила потписе за ове циркус изборе и обезбедили им већ место у скупштини Србије, у којој ће седети и фолирати као и до сада да су "русофили".
ПС мислим да је бесмислено да уопште објашњавам да сам против било каквих злочина, али то нисам објашњавао ни протеклих осам година када је непрестано трајао рат у Украјини и где је извршено море  злочина које је несметано чинио режим из Кијева, и то не само у Донбасу, него широм Украјине.
Нешто се слажем, нешто не. Да је Путин истински руски родољуб, не би био окружен лоповима. Верујем у његово родољубље као и Шешељево. Први КГБ-овац, други Удбаш. Обојица се преобукли у националне ношње, али су остали оно што јесу. Бивша комуњара не постоји (код Руса и Срба). Сваку наводно ”српски опредељену” личнот треба отписати уколико има комунистичку прошлост. Код Хрвата, Шиптара, итд важи супротно правило. То су националисти маскирани у комунизам - и свака им част на томе.
Одговори

(25-03-2022, 08:31 PM)Сербство Пише:  
(01-03-2022, 03:59 PM)Бенито Пише:  
(01-03-2022, 03:41 PM)Сербство Пише:  Ми смо Срби и није наше да навијачки пратимо ратне догађаје у Украјини. Срби су претрпели бомбардовање моћних сила и 10 година санкција. Сврстати се на страну Путина у овом рату или увести санкције против Русије би било лицемерно од нас и упрљали бисмо се.
На почетку теме написао сам зашто подржавам Путина. Дакле, зато што је коначно скинуо совјетски, а обукао руску бунду. Одрицање од бољшевизма није мали корак. "Русофили" у Србији, који су сви одреда Совјетофили, нису подржали руску војну у Украјини, и то је разлог зашто сам написао "Живео Путин" и "Живела Руска војска". 
Мислим да је било примереније да напишеш овим тзв "русофилима" да треба да их буде срамота, јер су они своје "русофилство" наплатили дебело. Да не наводим за сваког појединачно на који начин, а сада не подржавају јавно руску војну у Украјини. А не подржавају је из два разлога: зато што Руси нису кренули у акцију у стилу Стаљина и спалили и порушили све пред собом; као и зато што су нашли новог спонзора, односно старог, српску удбу која им је скупила потписе за ове циркус изборе и обезбедили им већ место у скупштини Србије, у којој ће седети и фолирати као и до сада да су "русофили".
ПС мислим да је бесмислено да уопште објашњавам да сам против било каквих злочина, али то нисам објашњавао ни протеклих осам година када је непрестано трајао рат у Украјини и где је извршено море  злочина које је несметано чинио режим из Кијева, и то не само у Донбасу, него широм Украјине.
Нешто се слажем, нешто не. Да је Путин истински руски родољуб, не би био окружен лоповима. Верујем у његово родољубље као и Шешељево. Први КГБ-овац, други Удбаш. Обојица се преобукли у националне ношње, али су остали оно што јесу. Бивша комуњара не постоји (код Руса и Срба). Сваку наводно ”српски опредељену” личнот треба отписати уколико има комунистичку прошлост. Код Хрвата, Шиптара, итд важи супротно правило. То су националисти маскирани у комунизам - и свака им част на томе.

О чему ви то говорите? О некаквом родољубљу на државној разини... Још сте написали да су сви старији обавезно комуњаре па сте то на "брзака" исправили.

Да ли сте ви пословно способни (у правном смислу) па не одговарате за изречено него је одговоран старатељ.
Одговори

(22-02-2022, 08:38 PM)Јеремија Пише:  Милошевић и Путин се не могу поредити из више разлога.

Па да, Путин није издајник народа свога,нема блесаву жену,децу неодегенерике,не сматра саговорнике будалама,није ђубриште комуњарско...У праву си потпуно, не могу да се пореде из милион разлога.
Одговори

Питање је само у ком тренутку стижу до Дунава.
Одговори

(25-03-2022, 09:34 PM)Авакс Пише:  О чему ви то говорите? О некаквом родољубљу на државној разини...
Тај део одговора се односи на ово: ”На почетку теме написао сам зашто подржавам Путина. Дакле, зато што је коначно скинуо совјетски, а обукао руску бунду. Одрицање од бољшевизма није мали корак.” Непажљиво читате или се правите луди.

(25-03-2022, 09:34 PM)Авакс Пише:  Још сте написали да су сви старији обавезно комуњаре па сте то на "брзака" исправили.
Написах да су готово сви од јавних личности који су имали чланску књижицу из старијих генерација. То се подразумева и сувишно је у реченици. Понављам, непажљиво читате или се правите луди.
Одговори

(25-03-2022, 10:45 PM)Сербство Пише:  
(25-03-2022, 09:34 PM)Авакс Пише:  О чему ви то говорите? О некаквом родољубљу на државној разини...
Тај део одговора се односи на ово: ”На почетку теме написао сам зашто подржавам Путина. Дакле, зато што је коначно скинуо совјетски, а обукао руску бунду. Одрицање од бољшевизма није мали корак.” Непажљиво читате или се правите луди.

(25-03-2022, 09:34 PM)Авакс Пише:  Још сте написали да су сви старији обавезно комуњаре па сте то на "брзака" исправили.
Написах да су готово сви од јавних личности који су имали чланску књижицу из старијих генерација. То се подразумева и сувишно је у реченици. Понављам, непажљиво читате или се правите луди.

Написали сте о Путиновом родољубљу и да није истински родољуб не би био окружен лоповима. И као КГБ-овац није (не може бити) родољуб. Треба ја да вам препричавам шта сте написали пре неколико сати.

Па би то требало да значи да се организују скупови као у време Мао Цедунга где млади партијци вриште у трансу као да си стигли Битлси. А тога нема. Одело не чини човека, како ви сматрате (као пресвукли се)...то су трице и кучине.

И Стаљин се одрекао неких замисли јудео-бољшевика, чим је оснажио. Зато што „комунизам“ подразумева слабљење свих делова друштва – од породице до вере (па и да се примају мигранти као реметилачки фактор).

Русија која је јако дуго „предмет пажње“ одређених снага (читај пљачкаша разних „фела“) има увек много скривених снага и спавача. Када се то исечака, може се стварати постојана државна управа (Најбоље по обрасцу Ивана IV Васиљевича Рјуриковича, званог Грозни). „Држи пријатеље близу а непријатеље још ближе“...па су тако неки који су јако пуно утциали на постављење Путина склоњени (као Березовски) а остале држи близу. Потом други који су утицали на стабилност државе (Гусински, Ходорковски итд). Ко дрма државу тај се склања. Какве то везе има са комунизмом...па то се ради у свакој држави.

У Русији има много оних које треба склонити и позатварати на дуже време...махом некакви „либерали“...односно плаћеници страних служби (како рекох Најбоље по обрасцу Ивана IV Васиљевича Рјуриковича, званог Грозни).

Зато сам оправдано помислио да се ради о малолетној особи која наивно разматра неке појаве. Која се држи неког родољубивог обрасца у стварању стабилне државе. Има тога...у бајкама...све остало је business...и како сте цитирали целу поруку и потом коментарисали, ја (и остали) треба да сањамо на који део поруке се односи.

ПС

Објашњење о старијим које сте сада представили је тако после измене поруке (али битне измене). Реченица се односила на све старије па иако се надовезује на претходну могло се „свакојако“ тумачити. Мени је била довољно да схватим са киме имамо посла и да особа није одрасла.

„Неко одрасте а неко само остари“
Одговори

(25-03-2022, 10:36 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(22-02-2022, 08:38 PM)Јеремија Пише:  Милошевић и Путин се не могу поредити из више разлога.

Па да, Путин није издајник народа свога,нема блесаву жену,децу неодегенерике,не сматра саговорнике будалама,није ђубриште комуњарско...У праву си потпуно, не могу да се пореде из милион разлога.

Мислим да сам био сасвим јасан да се ради о два сасвим другачија играча.
Као искусни обавештајац Путин је вршио селекцију људи полако, знајући да све док не постане Он сигуран не може постављати услове игре.
Милошевић је напипао ЦЗ а није био свестан да је играчка у рукама службе.
После "Ушћа" где је руља викала "Осана"  поверовао је и сам у то.
Одговори

Милошевић је дебил ретадирани, пичкица плашљива и тупсон био који благе везе није имао о вођењу државе нити о поретку у свету и коме је жена одлучивала и водила политику.

Путин је светски играч. До сада је водио 6 ратова Ван Русије све лагано добио са 6:0.
Ово му је седми рат и најозбиљнији и тај ће да добије.

Путин никада не улази у борбу ако није сигуран да ће 100% да добије. Што би рек'о пок. Просветар Шах мат играч...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(26-03-2022, 12:37 AM)Mekenzi Пише:  Милошевић је дебил ретадирани, пичкица плашљива и тупсон био који благе везе није имао о вођењу државе нити о поретку у свету и коме је жена одлучивала и водила политику.

Путин је светски играч. До сада је водио 6 ратова Ван Русије све лагано добио са 6:0.
Ово му је седми рат и најозбиљнији и тај ће да добије.

Путин никада не улази у борбу ако није сигуран да ће 100% да добије. Што би рек'о пок. Просветар Шах мат играч...

Осим што лупаш користиш и уличарске речи. Да ли вас је у отпорашком кампу тако учио „просвећени“ запад?

Поредиш неупоредиво...који си разред био када су те избацили из школе (основне)? При томе не мислим ништа добро о Слободану Милошевићу, али глупости које си ти написао су само...глупости.

Практично свака власт (у свету) је постављена утицајем са стране. Питање је само ко може да се отргне контроли и ради за свој интерес (тиме и интерес свог народа...обавезно је интерес народа на другом месту). Ево ти примера за разматрање: шта знаш о Муамеру ел Гадафију...или о Јосифу Висарионовичу Стаљину. Немој само оно што су вас учили...то су тирани и сличне глупости (у равни са глупостима наших демонстраната који су узвикивали Слобо Садаме...шта ћеш, руља је руља и обавезно будале које не мисле својом главом).
Одговори

https://srbin.info/pocetna/aktuelno/isti...za-srbiju/
Одговори

Сви српски медији личе на Бугарску за време Тодора Живкова у време СССР-А, или НДХ у време Хитлера. Католици већи од папе.
Новинарка РТС-а поставља питање Лаврову на енглеском језику.   Rolleyes
И сличне егзибиције које јасно показују "ком делу света припадамо".
Одговори

(28-03-2022, 10:47 AM)Бенито Пише:  Сви српски медији личе на Бугарску за време Тодора Живкова у време СССР-А, или НДХ у време Хитлера. Католици већи од папе.
Новинарка РТС-а поставља питање Лаврову на енглеском језику.   Rolleyes
И сличне егзибиције које јасно показују "ком делу света припадамо".

Ма брате пусти јазавце.Не показују они ком делу света ми припадамо већ ком делу полу-света припадају квази српски елитисти,водитељи,аналитичари и остали квази критичари.
Одговори

Иако сам кумио и молио - администратори нису променили наслов теме.
Који су још разлози зашто волимо Путина и шта можемо да научимо од њега?
Путин је постао бренд. Председници и премијери на Западу се мењају релативно често, дочим је Путин стално ту. То доприноси топлој људској присности између нас посматрача и Путина. Путин је постао симбол слободе за све поробљене људе и народе света. Али авај, руска пропагандна машинерија се не зауставља ту и тако једноставно. Бренд Путин је изнедрио један нови бренд. У питању је бренд - Кадиров. Овај нови бренд Кадиров је веома важан шраф у руској машинерији. Исправите ме ако грешим, али ниједна муслиманска држава није увела санкције Русији. Ми треба да се запитамо: ко може бити српски Кадиров? Влашког Кадирова већ имамо - то сам ја.

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним