29-08-2022, 06:54 PM
(05-06-2022, 09:11 PM)Николај Пише: Па "прајдови" су у Србију дошли са твојом странком. Што ти то сад одједном смета?
Нису са мојом него за време Броза су постојали педери..
Мени не сметају...
Ја волим кад Литијаши и Педери са свих страна шетају Београдом са свим могућим заствама и транспсрентима. Може и кгб Путин поред Драже.
Ми смо се повукли. Нас верски екстремизам и либерални екстремизам не погађају, поред нашег прозора не буче и не шетају ни једни ни други... Ми живимо у миру....
Док шетају и једни и други комунистичким улицама Београда за нас добро...
Међутим,
Свакако имамо демократско право да изнесемо своје мишљење у вези са свим темама везано за стање у Земљи, од Косова, педера, војске, диктатуре, окупације, комунизма, Бошка и осталих политичких актера на јавној сцени Србије.
Да додамо.
Зомбирани људи, вакцинисани, педери, верски фанатици, навијачи, наркомани, психијатријски случајеви ће нападати нормалан народ на београдским улицама где буче,скиче,вриште, лупају, деру се то нормалан ум неће издржат.
Зато смо ми убјежали у шуме вршачке дубоко сам врх гудуричког и оградили имање..
То сваки Србин треба да уради и да убаци 2-3 шарпланинца и ѕтави електричну ограду, јер једино тако се може сачувати здрав ум и тело..
Живот у природи иселу нема цену.
Зашто је важно убацити крупну расну кучад:
Када ови побројани се задовоље крвљу нормалних на бг улицама нападаће даље. Кад имаш расну крупну кучад не сме да уђу зомбији јер онако демонски спржени шаро би га растрго за минут.
Памет у главу и бежите из Београда што даље.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.

![[Слика: IMG-20220905-142712141.jpg]](https://i.ibb.co/P6MJw19/IMG-20220905-142712141.jpg)