Поруке: 9,134
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
Занима ме мишљење драгих чланова форума
Ко треба да Влада Србијом?
Сви смо МИ против "власти" али занима ме ко би по вама био најбоље и најквалитетније решење да дође на власт у Србији.
Да ли су то Карађорђевићи, особе из садашњег политичког живота, црквени достојници, официри, доктори, професори, инжењери, ....
Шта Ви кажете које је најбоље уређење за Србију и ко би требао да Влада и зашто?
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 5,875
Теме: 3
Придружен: Mar 2016
Углед:
1,538
Требало би прво да видимо какво ће бити државно уређење. То би требало дефинитивно пресећи, да се види да ли се враћамо на монархију.
А онда да се развија грађанско-национални слој друштва. То је кичма средње класе.
Можда би требало проучити модел Шведске или неке друге скандинавске земље, па да и ми покушамо да применимо тај модел у нашој земљи.
Поруке: 5,875
Теме: 3
Придружен: Mar 2016
Углед:
1,538
Да, те добре ствари бисмо могли да ископирамо. Рецимо, добре ствари везане за неки економски модел.
А могли смо од њих да копирамо и медицински модел кад је у питању ова пандемија.
Поруке: 14,446
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
877
Слажем се са Нимбусовом констатацијом.
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 14,446
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
877
(12-07-2022, 10:49 AM)Monarhist Пише: (11-07-2022, 10:38 PM)Mitic Пише: Требало би прво да видимо какво ће бити државно уређење. То би требало дефинитивно пресећи, да се види да ли се враћамо на монархију.
А онда да се развија грађанско-национални слој друштва. То је кичма средње класе.
Можда би требало проучити модел Шведске или неке друге скандинавске земље, па да и ми покушамо да применимо тај модел у нашој земљи.
Ево ја живим у Шведској, нисмо ми за то из моје перспективе. Има добрих ствари, али ипак је другачији менталитет.
Вама ван Србије ће бити свеједно ко год буде владао у Србији и које год уређење било.
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
(Последња измена: 12-07-2022, 03:02 PM од
Шумадинац.)