Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Куда иде Равногорска идеја?

(20-08-2022, 10:33 PM)РежисерСтари Пише:  
(20-08-2022, 10:23 PM)Шумадинац Пише:  
(20-08-2022, 10:02 PM)РежисерСтари Пише:  
(20-08-2022, 08:51 PM)Шумадинац Пише:  
(20-08-2022, 06:35 PM)РежисерСтари Пише:  Почнимо од обичних ствари.Вратите на сабору,бриџ панталоне,везене кошуље,плетене опанке,скините црне комбинезоне и све оно што никад није било изворно.Дакле на извор по воду.

А шта фали црним комбинизонима? Пусти људе да носе шта имају
На фали им ништа ако си оџачар,вулканизер,или обезбеђење у банци.
Ако си поклоник ове идеје,и поштовалац носиш део фолклора,а то је оно што је ношено до неке 2006.
Бриџ панталоне,везене кошуље,опанци итд.

Јел су ово оџачари или вулканизери?

Ниједан са црним панталонама са џеповима са стране,ниједан распасан са кривом беретком.Ниједан са 3.броја већом јакном.Ово би оџачаре отерали.

Просто,немаш аргумент,а као их браниш јер си донекле инволвиран,а знаш да је ствар неодбрањива.
Што не купи РП комплете народне ношње,има пара у буџету.Парламентарна су странка.Видећемо и колико на годишњем нивоу,ти податци су проверљиви.

Види режисер мани се хик Шумадинца оће да попије па да буде интересантан.

Иначе све што пишеш је 
АПСОЛУТНО ТАЧНО!

Прво да би неко наручио комплете краљевске униформе и да би то личило како треба а не на оџачаре, вулканизере и казанџије мора потојати једна једина национална српска рвногорска организација.

Сада имаш хиљаде четничких организација које су међусобно посвађане и подељене. Поготово домаће четничке организације које су изникле из радикала и.спо-а па незнају где ударају данас.

ТРАЖИ СЕ

РАВНОГОРСКИ УЈЕДИНИЕЉ
СВИХ СРРБА ЧЕТНИКА!

Наш сапатник пок. ПРОСВЕТАР (Бог да му душу прости, био честит човек) је у Канади био председник СНО исти тај СНО је у Канади имао другу струју тј. опозцију од просветара. О четничким покртима у Канади и Аустралији излишно је говорити.јерих иа десетина инико с никим не говори.

Ко познаје четничку емиграцију зна о чему.причам.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Ко ће бити нови Калабић?
Одговори

(21-08-2022, 12:08 AM)Mekenzi Пише:  
(20-08-2022, 10:33 PM)РежисерСтари Пише:  
(20-08-2022, 10:23 PM)Шумадинац Пише:  
(20-08-2022, 10:02 PM)РежисерСтари Пише:  
(20-08-2022, 08:51 PM)Шумадинац Пише:  
(20-08-2022, 06:35 PM)РежисерСтари Пише:  Почнимо од обичних ствари.Вратите на сабору,бриџ панталоне,везене кошуље,плетене опанке,скините црне комбинезоне и све оно што никад није било изворно.Дакле на извор по воду.

А шта фали црним комбинизонима? Пусти људе да носе шта имају
На фали им ништа ако си оџачар,вулканизер,или обезбеђење у банци.
Ако си поклоник ове идеје,и поштовалац носиш део фолклора,а то је оно што је ношено до неке 2006.
Бриџ панталоне,везене кошуље,опанци итд.

Јел су ово оџачари или вулканизери?

Ниједан са црним панталонама са џеповима са стране,ниједан распасан са кривом беретком.Ниједан са 3.броја већом јакном.Ово би оџачаре отерали.

Просто,немаш аргумент,а као их браниш јер си донекле инволвиран,а знаш да је ствар неодбрањива.
Што не купи РП комплете народне ношње,има пара у буџету.Парламентарна су странка.Видећемо и колико на годишњем нивоу,ти податци су проверљиви.

Види режисер мани се хик Шумадинца оће да попије па да буде интересантан.

Иначе све што пишеш је 
АПСОЛУТНО ТАЧНО!

Прво да би неко наручио комплете краљевске униформе и да би то личило како треба а не на оџачаре, вулканизере и казанџије мора потојати једна једина национална српска рвногорска организација.

Сада имаш хиљаде четничких организација које су међусобно посвађане и подељене. Поготово домаће четничке организације које су изникле из радикала и.спо-а па незнају где ударају данас.

ТРАЖИ СЕ

РАВНОГОРСКИ УЈЕДИНИЕЉ
СВИХ СРРБА ЧЕТНИКА!

Наш сапатник пок. ПРОСВЕТАР (Бог да му душу прости, био честит човек) је у Канади био председник СНО исти тај СНО је у Канади имао другу струју тј. опозцију од просветара. О четничким покртима у Канади и Аустралији излишно је говорити.јерих иа десетина инико с никим не говори.

Ко познаје четничку емиграцију зна о чему.причам.

Остави човека нека почива у миру и мани се булажњења!

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Равногорски Покрет на челу са гос'н Богићевићем је солидан и није без мана али немамо неки тамо други и бољи. Захваљујући једином опозиционом патриотском блоку у Србаља тренутно (Двери и Покс) Равногорски Покрет добија још на снази. Ко хоће да буде "већи католик од папе" нека изволи и сам нека организује боље. Даклем, ништа није без мана, али немамо боље. Само својим личним трудом и залагањем моћи ћемо да ствари иду још боље како треба. Од пискарања по друштвеним мрежама и неприсутности тамо где треба (Равна Гора, Бобија, Ивањица, итд ...) нема ништа!

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(21-08-2022, 07:01 PM)Шумадинац Пише:  Равногорски Покрет на челу са гос'н Богићевићем је солидан и није без мана али немамо неки тамо други и бољи. Захваљујући једином опозиционом патриотском блоку у Србаља тренутно (Двери и Покс) Равногорски Покрет добија још на снази. Ко хоће да буде "већи католик од папе" нека изволи и сам нека организује боље. Даклем, ништа није без мана, али немамо боље. Само својим личним трудом и залагањем моћи ћемо да ствари иду још боље како треба. Од пискарања по друштвеним мрежама и неприсутности тамо где треба (Равна Гора, Бобија, Ивањица, итд ...) нема ништа!

Богићевић да, скине црну кошуљу и оне амблеме са совом па може да причамо...

Иначе Богоћевић није за ујединитеља свих четника.

Добар човек али необразован и није баш интелигентан...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

А шта је са Радетом Чубрилом. И шта је са Славком Алексићем осудише га а нисам видео никакву реакцију ни једног РП-а
Одговори

(22-08-2022, 09:54 AM)ZdravkoR Пише:  А шта је са Радетом Чубрилом. И шта је са Славком Алексићем осудише га а нисам видео никакву реакцију ни једног РП-а

Раде Чубрило је био прошле недеље гост на балкан инфо где је причао о издаји РСК.

За војводу ништа нисам чуо.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

https://www.slobodnaevropa.org/a/ravnogo...09864.html

https://balkans.aljazeera.net/news/balka...og-pokreta

На ове вести мислим, везане за Славка.

То за Чубрила знам, гледао сам емисију,мислио сам у смислу покрета, некада је имао страшно јак покрет, кад кажем јак мислим на бројчано стање.
Све је то слабо у принципу годинама је то 200-300 људи и то истих, само што се разједине у више разних покрета па испада као да су нови, али то је иста екипа оног некадашњег великог покрета. Био сам у селу Ба негде 2005 када је био као конгрес уједињења. Није дуго потрајало.
Одговори

(22-08-2022, 10:33 AM)ZdravkoR Пише:  https://www.slobodnaevropa.org/a/ravnogo...09864.html

То за Чубрила знам, гледао сам емисију,мислио сам у смислу покрета, некада је имао страшно јак покрет, кад кажем јак мислим на бројчано стање.
Све је то слабо у принципу годинама је то 200-300 људи и то истих, само што се разједине у више разних покрета  па испада као да су нови, али то је иста екипа оног некадашњег великог покрета. Био сам у селу Ба негде 2005 када је био као конгрес уједињења. Није дуго потрајало.

Велика је малициозност и сујета.

Много њих жели да буду представници и вође РЧП.

Проблем је што ту због велике  сујете нема јединства.

Да се направи један једини национални РЧП па да се направи годишњи план активности.

Да четници коначно заједно изађу пред државу Србију са захтевима а њих је милион.

Да се наруче комплети униформе, да се позову Патријарх и Принц....

Да се на Равној Гори одржи нека пригодна свечаност на сећање ЈВуО

Овако кад видим на равној гори 150 четничких организација са исто толико вођа мени не буде добро...

Дај једном за навек ДА СЕ СРБИ УЈЕДИНЕ И ЈЕДИНСТВЕНО ДА НАСТУПАЈУ!

Ово сад ни нашта не личи. Личи на маскембал разних униформи. Један распасан, један са беретком 63-ће, други са шубаром, трећи у униформи СРЈ војске, четврти у униформи РСК, пети са шапком младића, шести са шапком из првог светског рата, седми у униформи ЈСО онда црне униформе, амблеми јсо, птј, сај, жандармерије, слова Z и V, Путин...циркус + вашар и шатра... Ни нашта не личи организација на Равној Гори јер нема организатора, сви груну тад и то је то па како се ко снађе....

Наватају Алексића да изврши смотру и Девића нешто смотано и неискусно каже, она литургија то јако мало њих слуша, једино се почаст Ђенералу буде пуно људи ал послен и ај удри по јелен пиви и Баји Малом Книнџи и турбо фолку за то људи који долазе горе живе.
Да уђу под шатор и да се опијају и дивљају.

Јако мало њих долази да ода почаст...

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Само без овог патријарха и без овог принца, са остатком сам потпуно сагласан.
Одговори

(22-08-2022, 12:03 PM)Mekenzi Пише:  
(22-08-2022, 10:33 AM)ZdravkoR Пише:  https://www.slobodnaevropa.org/a/ravnogo...09864.html

Све је то слабо у принципу годинама је то 200-300 људи и то истих, само што се разједине у више разних покрета  па испада као да су нови, али то је иста екипа оног некадашњег великог покрета. Био сам у селу Ба негде 2005 када је био као конгрес уједињења. Није дуго потрајало.

Велика је малициозност и сујета.

Много њих жели да буду представници и вође РЧП.

Проблем је што ту због велике  сујете нема јединства.

Да се направи један једини национални РЧП па да се направи годишњи план активности.

Да четници коначно заједно изађу пред државу Србију са захтевима а њих је милион.

Да се наруче комплети униформе, да се позову Патријарх и Принц....

Да се на Равној Гори одржи нека пригодна свечаност на сећање ЈВуО

Овако кад видим на равној гори 150 четничких организација са исто толико вођа мени не буде добро...

Дај једном за навек ДА СЕ СРБИ УЈЕДИНЕ И ЈЕДИНСТВЕНО ДА НАСТУПАЈУ!

Ово сад ни нашта не личи. Личи на маскембал разних униформи. Један распасан, један са беретком 63-ће, други са шубаром, трећи у униформи СРЈ војске, четврти у униформи РСК, пети са шапком младића, шести са шапком из првог светског рата, седми у униформи ЈСО онда црне униформе, амблеми јсо, птј, сај, жандармерије, слова Z и V, Путин...циркус + вашар и шатра... Ни нашта не личи организација на Равној Гори јер нема организатора, сви груну тад и то је то па како се ко снађе....

Наватају Алексића да изврши смотру и Девића нешто смотано и неискусно каже, она литургија то јако мало њих слуша, једино се почаст Ђенералу буде пуно људи ал послен и ај удри по јелен пиви и Баји Малом Книнџи и турбо фолку за то људи који долазе горе живе.
Да уђу под шатор и да се опијају и дивљају.

Јако мало њих долази да ода почаст...

Колико пута треба да ти поновим да мислит' и срат' није исто. Један је Равногорски Покрет као што је један Принц, један Патријарх, једна Отаџбина.... Даклем, нема 150 четничких организација. Турбо фолка нема на Равној Гори. Што се тиче одеће дато је сваком слобода да носи шта хоће осим петокраке. Само треба бити присутан на главним догађајима и на комеморативним скуповима. Са Јутјуба се не стиче прави дојам.

Д М
Одговори

Мислите тридесет и један барем према АПР-у. https://pretraga2.apr.gov.rs/unifiedentitysearch
Вероватно још толико са префиском "четнички".
Одговори

(22-08-2022, 02:56 PM)ZdravkoR Пише:  Мислите тридесет и један барем према АПР-у.  https://pretraga2.apr.gov.rs/unifiedentitysearch
Вероватно још толико са префиском "четнички".

Ја сам их избројао пре две година на интернету са емиграцијом 148 .
+-5-7  горе доле.

Оно што је битно.

РЧП мора имати једног председника, председништво, скупштину и чланове па симпатизере.

РЧЧ мора имати јак правни тим и да изађе пред државом и да седне и да крене да се решавају проблеми гробница, пензија, отете имовине, наплата одштете социјалних и економских питања ЈВуО у њених потомака.

Заступање у Стразбуру за људска права.

РЧП мора имати озбиљне људе да направе план рада и решавање проблема четника и потомака.

Што се двојца тиче Порфирије и Филип Карађорђевић боље немамо.

Јединствени РЧП мора да се дистанцира од разних лажних политичких организација попут Шешеља, радикала ПОКС 1, ПОКС 2, СПО и друге комунистичке политичке организације.

РЧП треба бити јединствен, чврст и озбиљно са озбиљним образованим људима правних наука,адвоката, међународних правника, економиста, који ће их заступати.

РЧП има гомилу несређених проблема и мора бити јасан и гласан...

Што се тиче симпатизера, ко Шумадинац да оде под шатру и да се олеши уз пиву, јањетину, певаљку да вади нож да ставља у уста, да севају тетоваже уз маскембал униформа и паради кича...

То је океј. Симпатизери су океј. То су људи са ниским образовањем, пуни тестотерона и тога... Мало момци да излудују "патриотизам" није ни то лоше али то није озбиљна прича.

РЧП мора бити јединствен. Са јаким и високообразованим особама са којим ће изађи испред Патријарха, Принца и Републике Србије Републике и Пред суд за људска права у Стразбуру са озбиљним и јединственим захтевима.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Да додам и ово:
Четничку идеју је уништила удба кроз убачене елементе разне комунистичке политичке личности и кроз разне политичке организације као што су:
Шешељ и радикали
Вук и СПО
Војислав Михаиловић који је више променио партија него гаћа.
Онда разни ПОКС 1, ПОКС 2, ДВЕРИ, ДСС.....
Све су то били убачени агенти удбе да униште и не дозволе да се развије  права равногорска прича.
Када су  разбили четнике кроз лажног четника Шешеља, Вука и када су људи изгубили веру у политичаре онда смо од четника добили гомилу нискобуџетних минорних четничких организација које су формиране као војне формације на јако ниском нивоу и гомилу симпатизера које нема ко данас да организује. Тако имамо комаданте, војводе а немамо озбиљну јединствену организацију..
Образовани људи који верују у равногорску идеју мора да одбаце политичке странке и јефтине политичаре.
МОРА!!!
Политичари нису ту што воле и поштују него за шаку гласова. за Популарност. Мислите да су Шешељ и Вук "четници" зато што су веровали у тај покрет. Јок за шаку гласова.
Четници мора да седну за астал и да изаберу најпаметнијег, најобразованијег, најхрабријеј који ће ујединити и повести РЧП  и бити представник свих четника на овом свету. То лице мора бити спремно да разбија баријере о четницима. То лице треба да устоличи СПЦ и Двор.
То лице мора да се бори за сваког наследника палог борца ЈВуО. За сваку гробницу. За сваку отету имовину.
Да се бори да четници уђу у систем.
Да се бори за споменике палим четницима.
Да РЧП има представника који ће моћи да оде у Патријаршију и разговара са Патријархом.
Кога ће примити Двор.
РЧП данас нема свог представника ским би Република Србија могла озбиљно да преговара.
Пчелари имају јаку организацију а РЧП нема.
Да четници имају своје просторије а не да се састају по којекавим сеоским кафанама и биртијама, сеоским славама...
То лице мора једино да представља РАВНОГОРСКУ ЧЕТНИЧКУ ИДЕЈУ!
Док тога не буде...
Имаћемо овакву организацију на овако ниском нивоу са гомилом пијаних који "излумпују патриотизам" који ни не знају и ни зашто су дошли на Равну Гору.
Тражи се УЈЕДИНИТЕЉ!
ОДМАХ!
САДА!
ТУ!

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним