Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Немачки војници убијени од стране четника

[Слика: image.jpg]
take a screenshot
Одговори

Војник 7. СС "Принц Еуген" дивизије, који је погинуо у борби против четника ујесен 1944. у Гружи:

[Слика: 54_V.jpg]

И онај што је погинуо код Добоја априла 1941. године:

[Слика: sterbebild.jpg]
Одговори

Једна нова, али овај је погинуо "у Хрватској":

[Слика: Blank_Adolf_1925_01_28.jpg]
Одговори

[Слика: druga.jpg]
Одговори

Пустите људе да почивају гдје год да су.

Платили су главом своју глупост, а Срби никада нису сеирили над мртвим непријатељем.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Није уопште реч о сеирењу, него о томе да слика говори више од 1000 речи, за оне који "не верују" да су четници убили макар неког Немца.
Одговори

Може ли неко да преведе шта пише на умрлици оног првог одозго?
Одговори

Ако идем напријед, пратите ме...ако се повучем, убијте ме...ако умрем, осветите ме.
-Анри де ла Рошжаклен
Одговори

На првој умрлици пише: Убијен од стране бандита у Србији 28.Августа 1943 године.Даље пише да је био тенкиста .Пише Панцер џегер.Незнам шта значи у преводу ово џегер.У то време је била велика офанзива на четнике .Сам Дража и Врховна команда су били у великој опасности !Јединице које су чувале Врховну команду имале су жестоке окршаје са Немцима.
Одговори

Хвала.
Одговори

(13-12-2013, 12:24 PM)четнички курир Пише:  Пише Панцер џегер.Незнам шта значи у преводу ово џегер.

Значи ловац. Био је у посади ловца на тенкове, оклопног возила са противтенковским топом.

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Ко је пронашао ову умрлицу војника што је погинуо код Добоја? Одличан доказ.

„Тромо се време вуче,
И ничег новог нема,
Данас све као јуче,
Сутра се исто спрема.

Право је рекао Жерајић,
тај српски соко сиви:
Ко хоће да живи нек мре,
ко хоће да мре нек живи!“
(Гаврило Принцип)
Одговори

Не бих да испадне како кварим занимљиву тему, само желим да кажем како сама умрлица није никакав доказ, па би требало то поткрепити са још доказа...
Одговори

(13-12-2013, 02:53 PM)Јаворац Пише:  Не бих да испадне како кварим занимљиву тему, само желим да кажем како сама умрлица није никакав доказ, па би требало то поткрепити са још доказа...

Докази?

Па рецимо немачке и љотанске-недиЧ објаве о стрељањима по Србији, а зарад убијених (рањених) немаца у акцијама Четника. Све то је већ и урађено, само треба наћи камиказу да то негђе - овђе, објави.

Да би то било (без камиказа), ово треба бити прво Српска Држава, а да би је Српство уопште интересовало за изучавање. Овде је ипак важан само пут у ЕУ, воз за ЕУ, тротинет ка ЕУ, промена свести, зарад ЕУ и демократије. А хитлеријус је био други европљанин, после наравно наполеона.

Извињавам се на прљању теме.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним