Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Играни филм ''Ђенерал''

(15-11-2024, 02:20 PM)Шумадинац Пише:  
(24-09-2024, 09:11 PM)Mekenzi Пише:  Честитам успешан завршетак снимања филма.

Желим пуно среће и успеха у постпродукцији.

Радујем се филму.

Да частиш Кизо.... Био си статиста код Зафрановића у околини Вршца на снимању "Дјеца Козаре". 

Међутим,

Велика је вероватноћа да ће премијера његовог филма бити истовремено кад и "Ђенерал". Море бит'!
Пааа
Ми филмове не гледамо..

Искрено за нас је то губљење времена...

За живота смо одгледали два три домаћа филма.

Тако да не знамо ни ко ти је тај Зафрановић нити смо ми икада чули за њега.

Више смо ми за књиге, мислимо да се много тога може читањем научит. Сваки дан прочитамо бар 50 страна озбиљне литературе.

Елем, што се ђенерала тиче. То је озбиљан подухват и озбиљан филм. Погледаћемо га.

Него,

Чујем да си био цењени статиста.

Ваља то,  ако се филм појави на фестивалима да ти дају неку награду тамо.

Може Кан или Венеција.

Није мала ствар појавити се у филму на једну ипо секунду..

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Је л' се ти то полако претвараш у Просветара?

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

(16-11-2024, 01:48 PM)Николај Пише:  Је л' се ти то полако претвараш у Просветара?

Да неби спамовао, имаш мој одговор у теми о Просветару.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Први кадрови (слике) из филма ”Ђенерал”
Рад на филму ”Ђенерал” наставља се пуном паром. Снимање је завршено у септембру, а прва верзија монтаже око Нове године, тако да знамо да ће филм трајати око 145 минута. Грубо монтиран филм преузела су у руке четири тима, по један за компоновање филмске музике, дизајн звука, колор корекцију и специјалне ефекте

Линк за чланак и слике:

https://www.pogledi.rs/28786.html
Одговори

Да ли постоји портрет фотографија Николе Ракочевића као Драже? Хтео бих да припомогнем колико је у мојим могућностима, да покушам постер за филм да направим Smile

[Слика: image.jpg]
Одговори

Хармоника
[Слика: djeneral-poster.jpg]

Одговори

Много су добре фотографије на којима се виде четнички минобацачи.
Одговори

(27-01-2025, 09:41 AM)Mario Пише:  Хармоника
Постер је супер, али нешто му је крива кокарда Тужан
Одговори

Искористио сам скриншот са рилса на инстаграму Сирома'

Одговори

(27-01-2025, 03:09 PM)ZdravkoR Пише:  

И теби би била после 4 авио бомбе. Баја
Одговори

(27-01-2025, 10:35 PM)Милослав Самарџић Пише:  
(27-01-2025, 03:09 PM)ZdravkoR Пише:  

И теби би била после 4 авио бомбе. Баја
Сигурно.
Рачић ми иначе делује одлично, и овај глумац што глуми Рачића баш добро одглумио (барем према инсерту)  Хармоника
Једва чекам да се опет видимо у Новом Саду на пројекцији.
Одговори

Завршен плакат за филм ”Ђенерал”
Управо је завршен плакат заиграни филм ”Ђенерал”, у продукцији ”Погледа”. Плакат је дело енглеског дизајнера Робина Ларкина (Robyn Larkin), односно студија Bobo Creative. Израду постера, веома скупу за наше прилике, финансирало је Удружење бивших четника Краљевске Југословенске војске ”Дража Михаиловић” за Велику Британију.
У овом моменту нису отплаћени сви трошкови снимања, а постпродукција је веома захтевна и скупа. Зато све који су у могућности позивамо да помогну новим донацијама.
Линк ка чланку:
https://www.pogledi.rs/zavrsen-plakat-za...28908.html
Одговори

Зашто "герилска анти-нацис офанзива "?
Та операција је била фронтална борба и далеко од гериле.
У герили учествују батаљони, ретко пукови непријатељске војске. Овде се ради о дивизијама.
Одговори

(23-04-2025, 09:19 PM)Душан Вукашиновић Пише:  Зашто "герилска анти-нацис офанзива "?
Та операција је била фронтална борба и далеко од гериле.
У герили учествују батаљони, ретко пукови непријатељске војске. Овде се ради о дивизијама.

Због сажимања и посебно због превода на енглески.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним