Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Нова књига: Верољуб Малетић и Дејан Ђерић “Одликовани и унапређени ЈВуО 1941-1945”

Честитке на новој књизи!

Да ли је познато да је неко одликован или унапређен због евакуације авијатичара?
Одговори

Хвала. Морам признати да међу хиљадама предлога за одликовање и унапређење, које сам имао част да прочитам, нисам затекао да се то наводи као похвални примери. Било је оних за које знам да су водили бригу о авијатичарима а да се то у предлогу за њихово одликовање индиректно помиње: “Своју кућу је несебично ставио на расположење организацији…”

,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Одговори

Где је процентуално највише одликованих?Србија,ЦГ,Босна?
Одговори

Ради се на томе. У књизи ће бити изнета детаљна статистика одликованих и унапређених по јединицама и командама. Када су јединице у питању на основу досадашњих резултата недвосмислено би се закључило да предњачи Озренски корпус.

,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Одговори

ПОШТОВАНИ САБОРЦИ,

Светлост дана су управо угледали први примерци књиге "ОДЛИКОВАНИ И УНАПРЕЂЕНИ ЈВУО 1941-1945" аутора Верољуба Малетића и Дејана Ђерића. У издању "Института историјских наука" Универитета у Источном Сарајеву књига ће у наредном периоду бити промовисана у следећим местима:

- ПЉЕВЉА, сала Градске општине, петак 20. октобар у 19:00 часова
- ФОЧА, Центар за културу и информисање, субота 21. октобар у 18:00 часова
- БЕОГРАД, Београдски сајам, штанд Издаваштва Републике Српске, четвртак 26. октобар у 15:00 часова
- БИЛЕЋА, Дом културе "Јефто Дедијер",, петак 27. октобар у 19:00 часова
- ГАЦКО, Парохијски дом, субота 28. октобар у 20:00 часова
- ТРЕБИЊЕ, Музеј Херцеговине, недеља 29. октобар у 20:00 часова

Током тих промоција биће организована и предаја књига претплатницима и донаторима. У местима где у скоријем временском року промоције неће бити вршене, подела књига ће се организовати у договору са њеним наручиоцима најкасније до краја текућег месеца.

Захвални, аутори.

[Слика: image.jpg]

Одговори

Само напред!

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

Браво маестро!
Одговори

БРАВО!  Видимо се на Сајму здравље Боже  Ваистину!

[Слика: image.jpg]
Одговори

На здравље и са срећом.
Одговори

Капитално дело,нема сумње.
Одговори

https://radiofoca.com/%d1%86%d0%ba%d0%b8...smnARq3bSM
Одговори

Са промоције књиге у Фочи и Пљевљима:

Пљевља:

https://pvsvitanje.me/?p=5763

Фоча:

https://radiofoca.com/цки-фоча-промовиса...xbnxQFz5A4

Одговори

Нек иде само на добро са промоцијама!
Одговори

Огромно интересовање влада за ову књигу,веома посећене трибине.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним