Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ескими и Срби, један пример

Ни једна НВО?
Одговори

(25-08-2023, 09:36 AM)Милослав Самарџић Пише:  Ни једна НВО?

Oво из Јадра, са Млаве ,Јошаничке Бање, Стсре Планине и остали који бране планинске реке нису прозападно леви нво сектор.

НВО су они зелени у скупштини, Сава Манојловић, Ћута, Лазовић...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

НИКАДА И НИ ЗАШТА ЕСКИМ!

Данас смо се тешка срца, пече, боли, гневи ко нож да сече груди. Продали смо прађедовину, ђедовину у Јошаничкој Бањи.

Хоће наследници тј. моја ближа "родбина" хоће станове по Новом Саду, Београду, скупа аута, и остала капиталистичка с*ња.

Нами ђедо четовао у Бањи горе изнад Копаоника, 50 и неке се под лажним именом путујући месецима докопао Вршца и ође једног сеоцета.

Елем, нас боли много, изгубити ђедовину је неописив па да ми поклониш цео Београд на Води, цео центар Новог Сада јебеш ти тај заливени бетон. Не може се заменити поглед са Греде, Кокоровца, Витуша и осталих брда изнад Јошаничке Бање да легнеш на ливаду а испод тебе брале мој цела СРБИЈА И СРПСКО КОСОВО И МЕТОХИЈА! ИМАЛИ БРЕ НЕШТО ЛЕПШЕ! НЕМА.

Капиталистичка с*ња мањи бетонско заливени голубарник у Новом Саду кошта 100 хиљада евра!! А Србија дупло јефтинија...

Што се нас тиче ми смо се материјалног одрекли. Нас материјално не занима!

Ми смо направили кућу у дубоким карпатским шумама. Од камена и цигле а горе печени блок. Код нас је зајебано доћи, има шумски пут Ђе се курјаци ноћу спуштају, а лија, фазани, зечеви смукови редовни гости на нашем имању. Додуше недирамо ми њих ни они нас. Имамо електрошокере јаке волтаже а догодине убацујемо шарпланинце, за превентиву од сатаниста.

Са зомбијима само озбиљно. Не неке дебате, требали геј не треба ли геј куш бре, кад пустим кера да видиш дал ће требати геј.

Ми једино што носимо уза се су ваздух, вода и земља и господ Бог. Нас капиталистичка с*ња телефони, кола, скупа гардероба, витлање по скупим ресторанима, по неким тржним центрима нас то ође не интересујуе, смара и не волимо гужву, галаму, јурњаву, тај зомби менталитет и зомбиленд.

Ми се против зомбија боримо практично и озбиљно. Без дебате, и та срања. Само строго.

Ође смо некада давно упознали нашег учитеља који је све то практично и лепо објашњавао, знате на кога мислим.

Све у свему ми ћемо презимити горе у шуми а догодине се 100% селимо јер у граду постаје не издрживо. Зомби, неолиберални капитализам, западна агенда, сатанисти туку из све теже артиљерије, Ко Руси са оним гранатама од 155 мм. Ђе год се окренеш демонизовани капиталистички људи, којима су само паре и интереси у главама, а нас то не интересујуе.

Имамо неке силне књижурине попаковане по кутијама то ћемо исто пребацити горе у шуме.

Да не дужим пуно, ако Вас пут наведе у манастир Средиште ту сам ја одмах преко брда, само викните Кизооооо, и ето ме. Навратите на филџан и ратхлук, а можеде код мене да напојите душу леденом водом из камена која извире на нашем имању.

Тако да не буде забуне, Кизо никад и никада неће бити ЕСКИМ и продати се инвеститорима, капиталистима, глобалистима, Западној агенди, сатанистима, ово смо продали јер има више власника  и нису решени правно имовински односи.

Оно горе смо власници 1/1 и то нема цену нити ће се за мог живота продати, а то зомбијима смета, хтели би они и то, али кад им покажем крс, икону, кадионицу, шокере, и електричну ограду а догодине и шарпланице бјеже низ ливаду све ногама у гу*цу.

Боже здравља можда се и једног дана вратимо у Јошаничку Бању да је ослободимо скроз и пустимо реке да теку својим током, то ће нам бити приоритет и морална подршка људима који се боре за слободу река, када их ослободимо онда легнемо на траву, травка у устима и накривимо капу на брдима поднокопаоника а испод брале мој Србија а изнад орлови круже! Тај сан ћемо поново остварити, и видети ту лепоту Србије!

Живи били!

Праштајте ако смо некада неког увредили!

И немој те бити ЕСКИМИ и продавати ђедовино капиталистима, инвеститорима и осталој багри. Знај те увек ђесу Вам коренови и ђесе можете вратити.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Десет пута си испљувао капитализам у једној објави...
Бије соц. само тако, никако да ишчезне.
Одговори

(22-09-2023, 03:38 PM)Милослав Самарџић Пише:  Десет пута си испљувао капитализам у једној објави...
Бије соц. само тако, никако да ишчезне.

Извињавамо се госн. Самарџићу. лоше смо дефинисали.
Грешку смо направили велику. 

Требало је стајати неолиберални колонијални капитализам ондносно неолиберални сатанизам.

Капитализам о ком Ви пишете је изумр'о неђе 1990 године од тада се јавља неолиберални колонијални капитализам а Србија је прва у врху по том концепту неолибералног колонијалног капитализма.

Како то изгледа у пракси?

Посетите било коју кинеску робну кућу и Крагујевцу и погледајте оне мучене раднице крагујевчанке које тероришу власници кинези...

Како Вам се чине?

Е, тако и Ваши инвеститори попут Рио Тонта тероришу слободно грађане Недељица..Ако вас пут наведе да видите оне срушене куће у Нрдељицима.. или недај Боже да одете до Бора да видите лепоту Зи Ђина. Додуше у Бору је фино живети где сваки четврти грађанин Бораима канцер. 

Србија у економском смислу је данас високофункционална неолиберална капиталистичка колонија Кинеза, Америке и мало ЕУ.

Капитализам о коме Ви пишете и који је тржишни и постојани се односи на земље које своје реке, земљу, интересе, рудна богатства, економијј, територоје не дају Империјалистима колонизаторима, него чувају ко зеницу ока свога.

Нити једна држава у ЕУ не поклања своке ресурсе све живо кинезима и тиме се доводимо у ситуацију да будемо колонија робова или како се то стручно каже јефтине радне снаге.

Испашће госн. Самарџићу да су Срби за време окупације 1941 имали већа права но Срби данас и бољу економску слику и већа права.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Од 1990. у Србији је неокомунизам. Капитализам још чекамо.
Одговори

Озбиљни конзервативни кругови у Европи и свету новокомпоноване еколошке покрете описују као "Лубеница". Зашто лубеница? Зато што су споља зелени, а изнутра црвени. Ова опаска нема никакве везе са овом конкретном темом, разуме се.
Иначе, сви еколошки покрети су израсли из антинуклеарног покрета, а за нулту годину се узима иницијатива лорда Расела и осталих из 1958. године. Тада су се десиле две нуклеарне хаварије, једна у СССР-у а друга у УКВБиСИ, за које иницијатори, гле чуда, нису ни знали.
Елем, питао бих аутора текста, цењеног господина Самарџића, шта мисли о изградњи нуклеарних електрана. Будући да је Застава пропала, на пример, Крагујевац би доживео привредни препород изградњом барем једног нуклеарног реактора који би био хлађен Лепеницом.

Нема Слобе, нема Тита, сад се ође Нестор пита!
Одговори

Нека хвала. Боље ти нама реци како ти је поред тог бугарског, чини ми се да ти је негде на 50 ком, ако не и ближе.
Одговори

(26-09-2023, 09:49 PM)Милослав Самарџић Пише:  Нека хвала. Боље ти нама реци како ти је поред тог бугарског, чини ми се да ти је негде на 50 ком, ако не и ближе.

Ми, Власи, током еволуције смо развили резистентност на све облике зрачења. Вунени џемпер и кожух нас штите од алфа зрачења, дочим овчији лој од бета и гама.

Нема Слобе, нема Тита, сад се ође Нестор пита!
Одговори

(02-10-2023, 08:12 AM)Vlad Alekš Пише:  
(26-09-2023, 09:49 PM)Милослав Самарџић Пише:  Нека хвала. Боље ти нама реци како ти је поред тог бугарског, чини ми се да ти је негде на 50 ком, ако не и ближе.

Ми, Власи, током еволуције смо развили резистентност на све облике зрачења. Вунени џемпер и кожух нас штите од алфа зрачења, дочим овчији лој од бета и гама.

Нами ође несу веровали када сам им писао да су шубара, вунене чарапе, џемпер или прслук најбољи изолатор. Поред тога што зими греју - лети хладе.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(02-10-2023, 08:36 AM)Шумадинац Пише:  
(02-10-2023, 08:12 AM)Vlad Alekš Пише:  

Нами ође несу веровали када сам им писао да су шубара, вунене чарапе, џемпер или прслук најбољи изолатор. Поред тога што зими греју - лети хладе.

Ваим је оца да ми је неко рек'о да ћеш ти да кажеш коју паметну и да ћемо се сложити са тобом.

ДА НИЈЕ БИЛО ОВАЦА НЕБИ БИЛО СРБА!

Овца је нахранила, напојила, обукла сваког Србина.

Не постоји бољи изолатор топлоте од Вуне...

Ми и лети и зими нисимо вунене чарапе...

Ал ето, дошло време да подкопаонички овчари буду богати Ескими и да немају виш ђе стоку да напајају...

Штета што је трѕнсхуманса на издисају.

Таг'та голема.

Шта'ш.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Госн. Самарџићу јесте били у Метрополу?

Ваши пријатељи и страни западни колнизатори (Којих се ви гадите мсм оно НЕ у НАТО, Косово је Србија) богме...уплашили се дебело када су са шајкачама "ескими" упали Метропол??

Кукууу Министарка Негре убјежа у службени ауто..

П.С. Као љубитељ рударских експлатиционих инвеститора и западних конолизатора ваљало би посећивати овакве скупове.

Па да на крају филма "Ђенерал" засија уоквирено златним словима Захвааљунемо се:  
Рио Тинто Лозница, Dundee Precious Metals Србија, Зи Ђин Бор, Фри Порт Мекоморан Американ Бор...

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(08-11-2023, 04:01 PM)Mekenzi Пише:  Госн. Самарџићу јесте били у Метрополу?

Ваши пријатељи и страни западни колнизатори (Којих се ви гадите мсм оно НЕ у НАТО, Косово је Србија) богме...уплашили се дебело када су са шајкачама "ескими" упали Метропол??

П.С. Као љубитељ рударских експлатиционих инвеститора и западних конолизатора ваљало би посећивати овакве скупове.

Па да на крају филма "Ђенерал" засија уоквирено златним словима Захвааљунемо се:  
Рио Тинто Лозница, Dundee Precious Metals Србија, Зи Ђин Бор, Фри Порт Мекоморан Американ Бор...

СНС "ескими" Кизо. Видим да је ту онај коврџави пчелар који је члан СНС и он то више пута јавно говори. Значи СНС представа за народ...

Дали си и ти био са њима или си се завукао у неку рупу?

ПС

Коврџави 'челар држи онај транспарент...и то вам је СНС члан...а вероватно и још много њих. Сутра ће да каже да је био у СНС „да их руши изнутра“ ако којим случајем газде нареде да „изгубе изборе“. Иначе је био запажен негде на југу Србије када је исто био неки протест и носио је неку мотку...вероватно да изазове сукоб ако му нареде...

Значи то су твоји борци за екологију а у ствари екипа коју Онај шаље...
Одговори

(08-11-2023, 04:32 PM)Авакс Пише:  
(08-11-2023, 04:01 PM)Mekenzi Пише:  Госн. Самарџићу јесте били у Метрополу?

СНС "ескими" Кизо. Видим да је ту онај коврџави пчелар који је члан СНС и он то више пута јавно говори. Значи СНС представа за народ...

Дали си и ти био са њима или си се завукао у неку рупу?

ПС

Коврџави 'челар држи онај транспарент...и то вам је СНС члан...а вероватно и још много њих. Сутра ће да каже да је био у СНС „да их руши изнутра“ ако којим случајем газде нареде да „изгубе изборе“. Иначе је био запажен негде на југу Србије када је исто био неки протест и носио је неку мотку...вероватно да изазове сукоб ако му нареде...

Значи то су твоји борци за екологију а у ствари екипа коју Онај шаље...

Види синовац, 98% граџана Србије подржава посредно и,ли непосредно СНС. Дал као функционер, дал као инвеститпр или као активиста. Не можеш ни тезгу на бувљаку да имаш ако ниѕи у неком дичу са њимс.

На пример у овом случају госн. Самарџић непосреднл подржава агенду СНС..

Малени број грађана Србије у овом тренутку не подржава СНС а то су:

Будушчи Мнастобљуститељ Срђан Жунић

Министар правде Срђан Ного.

Министар војни Борко Пушкић.

Министарка за породицу Милина Дорић.

Министарка здравља др. Јована Стојковић.

Министар финансија Саша Радуловић.

Министар информисања Немања Шаровић.

итд... и то када ми дођемо на влас'..

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним