25-08-2023, 09:36 AM
Ни једна НВО?
(25-08-2023, 09:36 AM)Милослав Самарџић Пише: Ни једна НВО?
(22-09-2023, 03:38 PM)Милослав Самарџић Пише: Десет пута си испљувао капитализам у једној објави...
Бије соц. само тако, никако да ишчезне.
(26-09-2023, 09:49 PM)Милослав Самарџић Пише: Нека хвала. Боље ти нама реци како ти је поред тог бугарског, чини ми се да ти је негде на 50 ком, ако не и ближе.
(02-10-2023, 08:12 AM)Vlad Alekš Пише:(26-09-2023, 09:49 PM)Милослав Самарџић Пише: Нека хвала. Боље ти нама реци како ти је поред тог бугарског, чини ми се да ти је негде на 50 ком, ако не и ближе.
Ми, Власи, током еволуције смо развили резистентност на све облике зрачења. Вунени џемпер и кожух нас штите од алфа зрачења, дочим овчији лој од бета и гама.
(02-10-2023, 08:36 AM)Шумадинац Пише:(02-10-2023, 08:12 AM)Vlad Alekš Пише:(26-09-2023, 09:49 PM)Милослав Самарџић Пише: Нека хвала. Боље ти нама реци како ти је поред тог бугарског, чини ми се да ти је негде на 50 ком, ако не и ближе.
Ми, Власи, током еволуције смо развили резистентност на све облике зрачења. Вунени џемпер и кожух нас штите од алфа зрачења, дочим овчији лој од бета и гама.
Нами ође несу веровали када сам им писао да су шубара, вунене чарапе, џемпер или прслук најбољи изолатор. Поред тога што зими греју - лети хладе.
(08-11-2023, 04:01 PM)Mekenzi Пише: Госн. Самарџићу јесте били у Метрополу?
Ваши пријатељи и страни западни колнизатори (Којих се ви гадите мсм оно НЕ у НАТО, Косово је Србија) богме...уплашили се дебело када су са шајкачама "ескими" упали Метропол??
П.С. Као љубитељ рударских експлатиционих инвеститора и западних конолизатора ваљало би посећивати овакве скупове.
Па да на крају филма "Ђенерал" засија уоквирено златним словима Захвааљунемо се:
Рио Тинто Лозница, Dundee Precious Metals Србија, Зи Ђин Бор, Фри Порт Мекоморан Американ Бор...
(08-11-2023, 04:32 PM)Авакс Пише:(08-11-2023, 04:01 PM)Mekenzi Пише: Госн. Самарџићу јесте били у Метрополу?
Ваши пријатељи и страни западни колнизатори (Којих се ви гадите мсм оно НЕ у НАТО, Косово је Србија) богме...уплашили се дебело када су са шајкачама "ескими" упали Метропол??
П.С. Као љубитељ рударских експлатиционих инвеститора и западних конолизатора ваљало би посећивати овакве скупове.
Па да на крају филма "Ђенерал" засија уоквирено златним словима Захвааљунемо се:
Рио Тинто Лозница, Dundee Precious Metals Србија, Зи Ђин Бор, Фри Порт Мекоморан Американ Бор...
СНС "ескими" Кизо. Видим да је ту онај коврџави пчелар који је члан СНС и он то више пута јавно говори. Значи СНС представа за народ...
Дали си и ти био са њима или си се завукао у неку рупу?
ПС
Коврџави 'челар држи онај транспарент...и то вам је СНС члан...а вероватно и још много њих. Сутра ће да каже да је био у СНС „да их руши изнутра“ ако којим случајем газде нареде да „изгубе изборе“. Иначе је био запажен негде на југу Србије када је исто био неки протест и носио је неку мотку...вероватно да изазове сукоб ако му нареде...
Значи то су твоји борци за екологију а у ствари екипа коју Онај шаље...