Поруке: 3,197
Теме: 51
Придружен: Jul 2013
Углед:
372
(24-12-2014, 09:36 PM)Mekenzi Пише: Zato što je sve u Beogradu i gay parada
Мислиш да је то случајност?
Бог се драги на Србе разљути / за њихова смртна сагрешења
Поруке: 127
Теме: 1
Придружен: Apr 2014
Углед:
13
Хвала на коментарима, било је из срца заиста.
даље немам шта да одговарам мекензију,јер је регул већ одговорио како треба а ионако, да си лепо прочитао и разумео мој упис не би ми поставио даља питања на која већ имаш одгворе у мојој поруци.
поздрав
Поруке: 1,793
Теме: 10
Углед:
258
Мекензи дефинитивно добија статус обичног провокатора.
Надам се да те је срамота што лупеташ глупости овде и трујеш теме неким идиотским писањем које има за циљ само да завади и подели људе.
Сад још испада да Београђани мрзе целу Србију и не поштују никога. Од све муке, а такви као ти се такмиче да га више мрзе. За писање о бомбардовању би од мене добио 30 дана да се хладиш али не питам се ја. То нек те буде срамота од људи из РТС-а, рецимо. Не знам како то све се налази у Београду, нема ништа ван а Београд је "малтене нетакнут"...шта су онда гађали ако нису Београд а ван Београда ништа нема?
Покушао сам стварно да те разумем и да те колико толико испоштујем али ти си безобразан и провоцираш. Константно вртиш једно те исте провокације и увлачиш једно те исте фразе у различите теме.
Форум би био квалитетнији да не пишеш по њему.
Ај уздравље.
Поруке: 2,247
Теме: 21
Придружен: Jan 2014
Углед:
515
(26-12-2014, 01:41 AM)Романија1 Пише: (24-12-2014, 10:21 PM)Vlad Alekš Пише: Него, реци ти мени шта ти значи то "Гацко чисто православно"?
Гледа вила с Волујака
чисто Гацко од Турака.
За правду се Србин бори,
Фазлагића Кула гори.
То ти је брате спаљено ко Содома и Гомора
и данас више не постоји Фазлагића Кула, а вјероватно ти је познато из Другог св. рата
Mogu taj događaj nekako da postavim u istorijski okvir, ali nikako ne mogu u geografski. Gde se to nalazi? Ako pođemo od pretpostavke da je naša zapadna granica na liniji Karlobag-Karlovac-Ogulin-Virovitica, to je onda jugozapadna Srbija?
(26-12-2014, 04:18 AM)Романија1 Пише: (26-12-2014, 03:29 AM)Чеда Пише: Романија, кад је уништена кула?
Ако мислиш кула као кула (малим словом) она не постоји, нити постоји мјесто Фазлагића Кула - данас се тај простор назива само Кула. А само мјесто је уништено током задњег рата а становништво отишло у Мостар. Вјероватно има повратника баба и ђедова, ал то мјесто је мртво - као и многа друга.
-Занимљиво је да су Хрвати у WW2 сматрали Турке из Ф.Куле најбољим Хрватима муслиманске вјере.
Ko je Fazlagić?
Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
(Последња измена: 26-12-2014, 08:54 AM од
Vlad Alekš.)
Поруке: 3,197
Теме: 51
Углед:
372
Бог се драги на Србе разљути / за њихова смртна сагрешења
Поруке: 8,883
Теме: 239
Углед:
378
Zapitajte se zašto u zajednici gde je glavni grad bio Beograd, napustile sve države.
Sutra kada ode i Vojvodina, Beograđni ima prvi da cmizdre kao što su cmizdrili za Titinom Yugoslavijom.
Jel cilj da Srbija spadne na Beogradski pašaluk, što je realno da se dogodi do 2050 godine.
Ne mrzim ja Beograd, mrzim što je sva vlast i sve u Srbiji što vredi isključivo se nalazi samo u jednom jedinom gradu. zato što ako hoćeš posao moraš doći Beograd, jer u malim sredinama sem pekare, pošte, doma zdravlja i opštine ne radi skoro ništa. Sve je centralizovano u Beogradu.
Niti jedna jedina velika kompanija nema sedište Van Beograda. Sem par izuzetaka. Zašto??
Da bi uspeo u bilo kojoj branši ne možeš da živiš u Leskovcu, Nišu, Valjevu, Užicu, Kragujevcu moraš doći za Beograd. Tamo uspeha i kvalitetnog života nema.
U Beogradi živi 55-60% populacije Srbije. Šiptari će za par godina stići do Niša. Srbija se prazni , sve dolazi za Beograd ili bega preko.
U drugim gradovima života nema, kada to shvatite biće Vam jasno.
Srbiji treba totalna decantralizacija vlasti.
Izborni sistem skroz drugačiji.
Danas preko 50% opština nema u skupštini svog predstavnika.
Kada ste čuli da se neki predstavnik u skupštini bori za svoj grad (izuzev Palme)
Kada ste zadnji put čuli da je neka fabrika došla u Vranje, Leskovac itd. Kada?
Ljudi računi opština gradova su u blokadi, gradovi devastirani, u Vojvodini na selu za par hiljada evra možete kupiti dvospratnu novu kuću. Svaka druga kuća prazna.
Sela su izumrela, sada izumiru varošice poput Ivanjice, Lučana i sličnima. Gde imate povećaj nataliteta? Na Novom BVeogradu, u Novom Sadu, Tutinu i Bujanovcu i nigde više.
Gledajte šta se radi sa Beogradom na vodi, most Pupin, pruge, metro. Sve se gradi u Beogradu, dok u Srbiji ništa, mrtvilo totalno.
Srbija nema šta da ponudi čoveku za kvalitetan život, dok u Beogradu imate sve. To je problem.
Kada Beograđani budu počeli da se vraćaju korenima, kada budu poštovali svakog građanina u Srbiji a ne da ih potcenjivački da gledaju i vređaju tada će se i promeniti siutacija. Dotle dok deca posle studija ostaju u Beogradu, dok ljudi trbuhoim za kruhom dolaze u Beograd. Dok god sve bude stacionirano u Beograd...Života u Srbiji neće biti.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.