Оцена Теме:
  • 9 Гласов(а) - 3.44 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ДЕМОГРАФСКИ ПАД СРБА

Profesor objasnio:

RAFAL PROFESORA IZ NIŠA: Beograd nam siluje govor, kulturu, vremensku prognozu...

Profesor Prirodno matematičkog fakulteta u Nišu dr Dragan Gajić ocenio je da je “pogubno to što je beogradizacija zahvatila celo društvo”.

Više na:

http://www.blic.rs/vesti/drustvo/rafal-p...zu/kdkjsqs

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(29-09-2016, 10:19 AM)Mekenzi Пише:  Profesor objasnio:

RAFAL PROFESORA IZ NIŠA: Beograd nam siluje govor, kulturu, vremensku prognozu...

Ка'е се:

РАФАЛ ПРОФЕСОРА ИЗ НИШ!

Себи убраду:

Нажалост Срби из јужнијех крајева под утицајем блгара, сматрају да нам падежи нису баш најпотребнија граматичка правила, па ка'е:

"Ма шта ке ни тије падежи којимој?!"

Лично слушао у Сокобањи пре пола века!

Међутим!

Нишлије-мераклије а и све чокалије и тутуноберачите доле, не схватају да су блгари изгубили осећај за падежи јер су по старом турко-блгарском обичају, везивали малој ђеци у колевци главе кајшевима!

Шта'ш....

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Цитат:Pitali smo mlade zašto hrle u Beograd. Odgovori su odraz PORAŽAVAJUĆE SLIKE NAŠEG DRUŠTVA

Beogradizacija termin koji se pokazao kao nužno zlo koje pustoši unutrašnjost Srbije, ali je ujedno i jedina šansa za ogroman broj mladih koji napuštaju svoj rodni grad u nadi da će u prestonici imati mogućnosti za koliko-toliko bolji život.

Beograd trn u oku, a svi bi u Beograd", tako bi se u najkraćem opisala situacija u našem društvu.

Iako ni u prestonici nije idealno - i tu se teško dolazi do posla, oni koji ga imaju strahuju da li će ga i zadržati i uglavnom je sve skuplje nego u ostatku zemlje, takozvana beogradizacija je realnost.

To potvrđuje i zvanična statistika. Naime, beogradski region je samo u prošloj godini bio bogatiji za 16.275 ljudi, iako godinama unazad beleži negativni prirodni prirašaj, odnosno više ljudi umire, nego što se rađa.

vaj broj zapravo predstavlja broj onih koji su u 2015. godini iz svih delova zemlje došli da žive u Beograd. Zvanično. Tako što su promenili boravište u ličnoj karti (podatak iz MUP-a koji je merodavan zvaničnoj statistici). A koliko je tek onih koji su ovde "nezvanično"...

Ubedljivo ih najviše dolazi iz Šumadije i Zapadne Srbije, a zatim sledi region Južne i Istočne Srbije. Zanemarljiv broj njih u Beograd dolazi iz Vojvodine, ali zato što je Novi Sad za pokrajinu isto što i Beograd za ostatak Srbije.

To su uglavnom oni koji posle studiranja ostanu u Beogradu, zasnuju tu porodice i nađu posao. Među njima je najviše žena, koje, kako objašnjava Bjelobrk, ostanu u prestonici zbog udaje.

Više na:

http://www.blic.rs/vesti/drustvo/pitali-...eg/1n4k3kz

Srbiji spasa nema, Beogradizacija će uništiti ovo malo teritorije.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Evo koliko koštaju kuće u selima po Banatu

http://www.kurir.rs/vesti/srbija/u-banat...ak-2634161

Evo prosvetaru prilike da se vratiš ođe umesto što putuješ na karibe živiš u skupoj Kanadi i na trulome zapadu...

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Beogradžani selite se za Srbiju dok je vreme...Ja da sam na Vašem mestu,ovo nebi trpeo...

http://www.kurir.rs/vesti/beograd/291821...-idu-peske

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(03-10-2017, 12:27 PM)Mekenzi Пише:  Beogradžani selite se za Srbiju dok je vreme...Ja da sam na Vašem mestu,ovo nebi trpeo...

http://www.kurir.rs/vesti/beograd/291821...-idu-peske

Da se kladimo de među njima niko nije ni pomislio na se iseli iz Beograda. Žene s bebema se guraju po autobusima. I da joj muž kaže nemoj više da se mučiš hajemo gde smo ranije živeli ili gde su njihovi živeli ona bi ubila i muža i dete.
Одговори

Upravo to. Ovo potpisujemo.

Zamisli da joj kaže hajde da prdamo onaj golubarnik od stana za 40-50 hiljada evra i kupimo imanje kod Valjeva, Šapca, Užica, Leskovca i živimo ko ljudi bez raskopanih ulica, smoga, gradskog prevoza u miru i prirodnim lepotama..

Uzela bi oklagiju i izmlatila ga, da ona ide u Srbiju da zivi, pored Beograda...

Evo ovde kod mene ljudi svaki dan putuju Beograd-Vrsac na posao 150km svaki dan 50-100radnika Hemofarma prelaze jer im je ponižavajuće da žive u Vršcu, a Vršac je grad, i ima sve..al eto..

Bg je zakon.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(03-10-2017, 05:20 PM)Mekenzi Пише:  Upravo to. Ovo potpisujemo.

Zamisli da joj kaže hajde da prdamo onaj golubarnik od stana za 40-50 hiljada evra i kupimo imanje kod Valjeva, Šapca, Užica, Leskovca i živimo ko ljudi bez raskopanih ulica, smoga, gradskog prevoza u miru i prirodnim lepotama..

Uzela bi oklagiju i izmlatila ga, da ona ide u Srbiju da zivi, pored Beograda...

Evo ovde kod mene ljudi svaki dan putuju Beograd-Vrsac na posao 150km svaki dan 50-100radnika Hemofarma prelaze jer im je ponižavajuće da žive u Vršcu, a Vršac je grad, i ima sve..al eto..

Bg je zakon.

Baš to. Neko sa strane bi pomislio da svako ko žeivi u Beogradu ima posao koji je plaćen 1000 evra, da svi sede po kafićima, da imaš službeni BMW, da se o kriminalu samo priča...a ne da je hrana skuap kao da živimo u Maroku,
da nemamo metro nego se vozimao autobusima , što bi rekao moj šef "za sve ti potrebna veza"...
Одговори

(03-10-2017, 07:04 PM)Ултрадесничар Пише:  

Bg je zakon.

Baš to. Neko sa strane bi pomislio da svako ko žeivi u Beogradu ima posao koji je plaćen 1000 evra, da svi sede po kafićima, da imaš službeni BMW, da se o kriminalu samo priča...a ne da je hrana skuap kao da živimo u Maroku,
da nemamo metro nego se vozimao autobusima , što bi rekao moj šef "za sve ti potrebna veza"...

Radio sam ovde u okolini Vršca u jednoj firmi, u kojoj su bili truli beogradski bogataši, koji su otkupili 100ha zemlje, prave farmu alpskih koza, ultra mega giga...Kad sam ja čuo šta oni misle o ljudima van beograda, čim istekao ugovor dovidjenja.

Problem Beograda je što je to malograđanština i što ponižava Srbiju.

Beograd nosi kompleks niže vrednost... Dođu iz lepe naše Srbije i onda posle pljuju po Srbiji...

Pogotovo ismejavanje naglaska srbina sa juga ili centralne i zapadne Srbije.. ismejavanje kad neko kaze iz Leskovac, Niš itd..Al to je pravi srpski dijalekt i naglasak..

A ne ono šatrvački, bate, ša imam, jesi cool, baticee, idemooo...

Većina zla od 1945 dolazi iz Beograda. Gradnjom Novog Beograda počela je propast srpskih gradova....na Novom Beogradu zivi oko 300 hiljada ljudi...

SRBI AKO MISLE DA OPSTANU KAO NAROD SA TRADICIJIOM

MORA OBNOVITI SVOJA OGNJIŠTA, IMANJA I ĐEDOVINU!

DA NAM SEOSKE ŠKOLE BUDU PUNE ĐECE

DA NAM DVORIŠTA BUDU PUNA LJUDI

SEOSKE CRKVE PUNE NARODA

DA SE ČUJE PLAČ BEBE

DA NITI JEDNO IMANJE NE BUDE ZAPOSTAVLJENO!

PAMETNOM DOSTA!

KAKO RADILI TAKO NAM BOG!

AMIN!

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(03-10-2017, 07:28 PM)Mekenzi Пише:  
(03-10-2017, 07:04 PM)Ултрадесничар Пише:  

Bg je zakon.

Radio sam ovde u okolini Vršca u jednoj firmi, u kojoj su bili truli beogradski bogataši, koji su otkupili 100ha zemlje, prave farmu alpskih koza, ultra mega giga...Kad sam ja čuo šta oni misle o ljudima van beograda, čim istekao ugovor dovidjenja.

Problem Beograda je što je to malograđanština i što ponižava Srbiju.

Beograd nosi kompleks niže vrednost... Dođu iz lepe naše Srbije i onda posle pljuju po Srbiji...

Pogotovo ismejavanje naglaska srbina sa juga ili centralne i zapadne Srbije.. ismejavanje kad neko kaze iz Leskovac, Niš itd..Al to je pravi srpski dijalekt i naglasak..

A ne ono šatrvački, bate, ša imam, jesi cool, baticee, idemooo...

Većina zla od 1945 dolazi iz Beograda. Gradnjom Novog Beograda počela je propast srpskih gradova....na Novom Beogradu zivi oko 300 hiljada ljudi...

SRBI AKO MISLE DA OPSTANU KAO NAROD SA TRADICIJIOM

MORA OBNOVITI SVOJA OGNJIŠTA, IMANJA I ĐEDOVINU!

DA NAM SEOSKE ŠKOLE BUDU PUNE ĐECE

DA NAM DVORIŠTA BUDU PUNA LJUDI

SEOSKE CRKVE PUNE NARODA

DA SE ČUJE PLAČ BEBE

DA NITI JEDNO IMANJE NE BUDE ZAPOSTAVLJENO!

PAMETNOM DOSTA!

KAKO RADILI TAKO NAM BOG!

AMIN!

Skoro sve se slažem s tobom i sve je istina a da nije Vučić ne bi dobio toliko glasova u Beogradu !!
Međutim, ne sviđa mi se ono "Beograd je kriv za sve". Ja to slušam u Beogradu i od naših neprijatelja skoro 3 decenije.
Niti gradonačelnici BG-a niti sami Beograđani pozivaju seljane i stanovnike manjih gradova da se nasele u Beogradu. Oni svu dedovinu rasprodaju i pravac Beograd. Kupuju stan, posao pa u "fensi" kafić.

Ja sam služio VJ na jugoistou Srbije. Priznajem, nama je bilo smešno kako onii govore srpski. Ipak, jednog dana upitasmo "Južnu prugu" da li je njima smešno kako govore Beograđani ili Lale. Nisu dali neki određen odgovor.

Jedini koga ja znam da javno poziva ljude da se vrate na selo je dr Miroljub Petrović aktivista SNS-a.
Одговори

Цитат:Ултрадесничар

Skoro sve se slažem s tobom i sve je istina a da nije Vučić ne bi dobio toliko glasova u Beogradu !!
Međutim, ne sviđa mi se ono "Beograd je kriv za sve". Ja to slušam u Beogradu i od naših neprijatelja skoro 3 decenije.
Niti gradonačelnici BG-a niti sami Beograđani pozivaju seljane i stanovnike manjih gradova da se nasele u Beogradu. Oni svu dedovinu rasprodaju i pravac Beograd. Kupuju stan, posao pa u "fensi" kafić.

Ja sam služio VJ na jugoistou Srbije. Priznajem, nama je bilo smešno kako onii govore srpski. Ipak, jednog dana upitasmo "Južnu prugu" da li je njima smešno kako govore Beograđani ili Lale. Nisu dali neki određen odgovor.

Jedini koga ja znam da javno poziva ljude da se vrate na selo je dr Miroljub Petrović aktivista SNS-a.

Nema ko da se zalaže. Sve ti je u Beogradu svi mediji, cela država, skupština, vlada, NAJJVEĆE KOMPANIJE SU U BEOGRADU, PATRIJARH JE U BEOGRADU, SVE..

Treba velika promocija srpskog sela. U nekim državama je ponos živeti gde su ponikli njigovi junaci..

U Srbiji rodna kuća Milunke Savić do skora je bila srušena, jedva su je malo sredili i napravili put do nje...

Kuća Vojvode Petra Bojovića srušena, do nje si mogao samo helikopterom da dođeš...

Da ne pričam o ostalim herojima, učenim ljudima, čije su kuće zarasle u korov u selima.

Ta dva sela su izumrela, mrtva, nema nikog, šuma..

A ZAMISLI DA ŽIVIŠ U SELIMA TAKVIH JUNAKA. TAKVIH HEROJA.

Danas da kažeš Beograđaninu živim u selu Milunke Savić: Odgovori bi bili sledeći

"Brate, batice, koja ti je ta Milunka, jeli a?

Brate, šta ćeš u toj zabiti dođi za BG ovde je luudddiliiilllooo

Daj brate beži od tog sela i bog je digaro ruke dođi ovde na NBG u blokove da vidiš šta je život, ono pivo u kraju tu su , basket, ima posla batice, samo dođi..."

Ponižavanje Srbskih sela su doneli komunisti 1945 godine.

Onaj zločinac i komunista Branko Pešić u koga se beograđani kunu je sahranio Srbe i Srbiju. Ugasio je ognjišta, đedovinu, domove, tradiciju širom Srbije.

Hiper izgradnjom Beograda posle 1945 urušena je srpska vekovna tradicija življenja.

Oni ljudi na selu koji su živeli doseljavanjem na NBGD u zgrade, i višespratnice su doživeli kataklizmu. Od opanaka, šljivara, doma, sa više dece preselili su se na asfalt i beton. U takvoj zatrpanosti prebukiranosti Beograda morao je sve to da sažvaka..

Srpkinje su pre 1945 imala prosek deteta po domaćinstvu, posle dolaska komunista, urušavanje sela, broj dece je danas 0,9%. Zapravo kako jedna majka da odgaja troje i više dece u betonskom golubarniku od 40 kvm. Ta deca ne znaju tradiciju, običaje, patrijahalnost, već njihovu svest da su u selu obrazovali učitelji, popovi i mnogi drug na asfaltu ti svest obrazuju ortaci iz kraja, ortaci sa tribine, iz parkića itd. Dolazi se u kontakt sa drogama, alkoholom, treniraju se agresivni sportovi itd itd...

Danas većina Srba, da ih pustiš u šljivar ne bi znali šta da rade, kako da obrezuju grane, beru itd..Da ne pričam o mehanizaciji, životu itd

Srbin ako misli da opstane, ako ne misli da Srbiju za 100 godina branimo na Kalemegdanu, jeste da mora POD HITNO DA SE SELI U SELA!

Da proda golubarnik za 60-70 hiljada evra, i za te pare da kupi ili obnovi svoje imanje i krene u obnovu Srbije.

ZAPRAVO ŠTA JE LEPŠE ZA PRAVOG SRPSKOG TRADICIONALISTU, NACIONALISTU NEGO DA ŽIVI NA SELU GDE SU ŽIVELI SRPSKI HEROJI, SRPSKI UČENI LJUDI, OFICIRI, VOJVODE!

Što se tiče adventiste Miroljuba mi njega ne podržavamo, već imamo približno isto mišljenje...Miroljub ima dobra zapažanja o zdravom životu na selu..U ostalim religijskim temama i drugim stvarima ga ne podržavamo..

Što se tiče dijaletka...Najjpravilniji srpski dijalekt i naglasak dolazi sa juga Srbije i preko Drine iz Bosne. Svi veli srpski umovi su imali taj dijalekt.

Beogradski dijalekt je žargonski, šatrovački, primitivni..To ni blizu srpskog jezika i pisma nije...Videvši kako pričaju zemunci i novobeograđani to bi trebalo uvesti novu kategoriju jezika i pisma...Sve neke skraćenice, obrnute rečenice ..

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(04-10-2017, 09:49 AM)Mekenzi Пише:  Nema ko da se zalaže. Sve ti je u Beogradu svi mediji, cela država, skupština, vlada, NAJJVEĆE KOMPANIJE SU U BEOGRADU, PATRIJARH JE U BEOGRADU, SVE..

Treba velika promocija srpskog sela. U nekim državama je ponos živeti gde su ponikli njigovi junaci..

U Srbiji rodna kuća Milunke Savić do skora je bila srušena, jedva su je malo sredili i napravili put do nje...

Kuća Vojvode Petra Bojovića srušena, do nje si mogao samo helikopterom da dođeš...

Da ne pričam o ostalim herojima, učenim ljudima, čije su kuće zarasle u korov u selima.

Ta dva sela su izumrela, mrtva, nema nikog, šuma..

A ZAMISLI DA ŽIVIŠ U SELIMA TAKVIH JUNAKA. TAKVIH HEROJA.

Danas da kažeš Beograđaninu živim u selu Milunke Savić: Odgovori bi bili sledeći

"Brate, batice, koja ti je ta Milunka, jeli a?

Brate, šta ćeš u toj zabiti dođi za BG ovde je luudddiliiilllooo

Daj brate beži od tog sela i bog je digaro ruke dođi ovde na NBG u blokove da vidiš šta je život, ono pivo u kraju tu su , basket, ima posla batice, samo dođi..."

Ponižavanje Srbskih sela su doneli komunisti 1945 godine.

Onaj zločinac i komunista Branko Pešić u koga se beograđani kunu je sahranio Srbe i Srbiju. Ugasio je ognjišta, đedovinu, domove, tradiciju širom Srbije.

Hiper izgradnjom Beograda posle 1945 urušena je srpska vekovna tradicija življenja.

Oni ljudi na selu koji su živeli doseljavanjem na NBGD u zgrade, i višespratnice su doživeli kataklizmu. Od opanaka, šljivara, doma, sa više dece preselili su se na asfalt i beton. U takvoj zatrpanosti prebukiranosti Beograda morao je sve to da sažvaka..

Srpkinje su pre 1945 imala prosek deteta po domaćinstvu, posle dolaska komunista, urušavanje sela, broj dece je danas 0,9%. Zapravo kako jedna majka da odgaja troje i više dece u betonskom golubarniku od 40 kvm. Ta deca ne znaju tradiciju, običaje, patrijahalnost, već njihovu svest da su u selu obrazovali učitelji, popovi i mnogi drug na asfaltu ti svest obrazuju ortaci iz kraja, ortaci sa tribine, iz parkića itd. Dolazi se u kontakt sa drogama, alkoholom, treniraju se agresivni sportovi itd itd...

Danas većina Srba, da ih pustiš u šljivar ne bi znali šta da rade, kako da obrezuju grane, beru itd..Da ne pričam o mehanizaciji, životu itd

Srbin ako misli da opstane, ako ne misli da Srbiju za 100 godina branimo na Kalemegdanu, jeste da mora POD HITNO DA SE SELI U SELA!

Da proda golubarnik za 60-70 hiljada evra, i za te pare da kupi ili obnovi svoje imanje i krene u obnovu Srbije.

ZAPRAVO ŠTA JE LEPŠE ZA PRAVOG SRPSKOG TRADICIONALISTU, NACIONALISTU NEGO DA ŽIVI NA SELU GDE SU ŽIVELI SRPSKI HEROJI, SRPSKI UČENI LJUDI, OFICIRI, VOJVODE!

Što se tiče adventiste Miroljuba mi njega ne podržavamo, već imamo približno isto mišljenje...Miroljub ima dobra zapažanja o zdravom životu na selu..U ostalim religijskim temama i drugim stvarima ga ne podržavamo..

Što se tiče dijaletka...Najjpravilniji srpski dijalekt i naglasak dolazi sa juga Srbije i preko Drine iz Bosne. Svi veli srpski umovi su imali taj dijalekt.

Beogradski dijalekt je žargonski, šatrovački, primitivni..To ni blizu srpskog jezika i pisma nije...Videvši kako pričaju zemunci i novobeograđani to bi trebalo uvesti novu kategoriju jezika i pisma...Sve neke skraćenice, obrnute rečenice ..

Медији дају репортаже о српском селу како тамо нема скоро никога аи ови млади пакују кофере и остављају старе. То није Нео-НДХ, или босански тамнивалајет, или Албанија, или бивша "Српска Спарта" или КиМ. То је То је Поморавска и Подунавска Србија.

Државне институције треба да буду главном граду али не разумем ( нека ми неко од ревнитеља на форуму објасни ) зашто седиште Патријаршије у Београду. Јасно је да не може да буде у Пећи али пошто Патријарх носи титутул архиепископа Карловачког зашто седишете СПЦ не буде у Сремским Карловцима.
Седиште Митрополије Црногорске...је на Цетињу већ колико векова.

"Србији треба промоција српског села" .Можеш ли да замислиш да медији кпод контролом Вучића покрену ту кампању а медији који су под скутом странацв не само лобирају за "Косово" него њихови уредници и новинари би побили све ван "круга двојке".

Иако је српски сељаци били "ударни" партизани ( до капитулације Италије 90% партизана чинили су Срби ! ) за домаће комунисте после победе српски сељак је за њих био или четник или четнички јатак а старије су називале "Солунашима". Љутко

"Сви кажу" да је Пешић био најбољи градоначелник Београда.
Јам ислим да је НБГ изграђен да би Србија добила радничку класу јер су се комунисти лажно представљали као заштитници радника од буржуја. Да није тако у Београду би био саграђен метро а не "спавалиште Београда" како је називан НБГ.

Мекензи, ја мислим да немогућ повратак народа на село или у мање градове али с друге стране будумо српски родољуби у местима у коме живимо. Нису се само по селима рађали српки хероји и хероине.

П.С. ја мислим да је ваљевски и(ли) херцеговачки најправилнији...
Одговори

(03-10-2017, 05:20 PM)Mekenzi Пише:  Evo ovde kod mene ljudi svaki dan putuju Beograd-Vrsac na posao 150km svaki dan 50-100radnika Hemofarma prelaze jer im je ponižavajuće da žive u Vršcu, a Vršac je grad, i ima sve..al eto..

Јеси ли сигуран да није плата у питању?

Бог се драги на Србе разљути / за њихова смртна сагрешења
Одговори

Od onolike lepe predivne Srbije ti moraš Srbine da živiš u ovakvoj džungli

[Слика: p7i3a.jpg]

Lepo kaže Miroljub u ovom videu

(05-10-2017, 12:24 AM)Громовник Пише:  
(03-10-2017, 05:20 PM)Mekenzi Пише:  Evo ovde kod mene ljudi svaki dan putuju Beograd-Vrsac na posao 150km svaki dan 50-100radnika Hemofarma prelaze jer im je ponižavajuće da žive u Vršcu, a Vršac je grad, i ima sve..al eto..

Јеси ли сигуран да није плата у питању?

plata im je 1000-1500 evra...

Direktor Hemofarma Roland Zeliger se zalio medijima na to.

Evo pita čovek: Kako to Srbi da Vam je dalek posao:

http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?...id=1255288

Kako je istakao, svi žele da žive u Beogradu, jer je to lep grad u kojem može da se sedi u kafiću pored Save i Dunava, ali mnoga preduzeća se ne nalaze u Beogradu....

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним