Е "благо" си га нами...
Од свег лудила, сад још и да дробимо, а дал су нацисти - фашисти - римокрмци - лепотани, ко су и како се одазивају такви?
Такви што убијаше људе као муве, дизаше ратове и правише погромашке логоре?
Убити ЈЕДНОГ исправног човека је УЖАСАН грех и пред Богом и пред људима!
А не колоне ДЕЦЕ водити у смрт?
Па ко један рат ИЗАЗОВЕ, сам му сатана капу скида... АЛО!
А ми овде стављамо у питање, дал је то исправно и како се то назива, па дал смо онда и "љ" од људи?
Ја могу да разумем, да демократизам, комунизам, ... је слудео и огорчио људе, али да толико огорчи, да заволе фашизам (хитлера, мусолинија, павелића, франка, ...), е то је дно.
Хитлер, који је ИЗАЗВАО (нападима на друге земље и Народе), други светски рат, где је ПРЕКО 60 милиона људи оставило коске (од тога око 5-7 милиона јевреја), ли је сада шик?
И да "одбијемо" 60% тога, јер су то немачки губици, јел то ништавно?!
И да "одбијемо" усташке шизофреније, АЛИ ОН им је дао НОЖ - хитлер!!!
Ма и да је САМО јевреје убијао, па ваља ли то?!
Или да је само немачки народ осакатио, јел то добро?!
Сачувај Боже!
Па један Домаћин, кад му пас у дворишту штуца, срце га боли, а камо ли сузе и крв, толике невине деце и људи?!?!
Немам даље коментара. Ово су ОСНОВНЕ ствари да се буде уопште достојан назива човек, а камо ли Србина - Светосавца.
(22-12-2013, 02:12 AM)Србин Пише: Питаћу их и то како су неки људи пуни храбрости убили 23 немачка студента па побегли у шуме. А усташтво нема ни једну заједничку темо са нацизмом са фашизмом скоро ни једну а да јој је корен у екстремним ватиканским круговима јесте
Па ће због 23 војника - "студента", да убијеш 2300
невиних људи и средњошколаца?
А са ким павелић има "идеју"?
Ко му је дао "идеју" да искорењује Србе, није ли његов
ментор хитлер требио (сиротињу) јеврејску?
Невероватно...