(25-12-2013, 06:49 PM)Србин Пише: Не гледам ЦНН, причале су ми жене по Србији кад су ушли Совјети како су говорила ја саам тебе ослободио задигни сукњу па удри. Волео би да се у Србији направи нека странка која би имали у себи корене Национал-Социјализма нпр. као у Грчкој Златна Зора то би било идеално, мислим да је НС на папиру идеологија која је одлична друго је оно што је Хитлер примењивао у пракси, али још нешто да додам када се поведе расправа о Стаљину и западним "савезницима" увек сам на страни Стаљина и да ме неко пита да ли би више волео да у Србији остане демократија као од 1990-те па на овамо или да се врати комунизам, без размишљања бих изабрао комунизам
Ово за силовања и "силовања", шта рећи - стока неслана...
Али, око 100 (мислим 104) црвеноармејца су Руси СТРЕЉАЛИ, само у КЈуг, а због таквог педерског понашања. Реално то је то.
Не треба Србији никакав национал-социјализам и сличне бљувотине.
Имамо ми Срби Светога Саву, и Светлу традицију наших Православних Монархија!
Не треба нам ни партија и слични крвави циркуси - нама треба Вођа!
Али, то Бог Да по заслузи, а ми ни Карађорђа нисмо знали да Ценимо, већ га убисмо!
Западна демократија је сада овде и не требала никада Србији!
А комунизам (тачније бољшевизам), смо "имали" под титом и сада опет, али овога пута отворено са западним демократским наказама (менторима).
Да бар има демократије, или чак и комунизма, а да је ОДВОЈЕН од запада и окренут да брине о Србији и Српству, па да се нечему и нада. Јер ако би то био Српски систем, имао би тежњу да оде ка Православној Монархији, али мрка капа. Такви системи имају и (јачу) тежњу да оду у загрљај великог братка...
Много смо заговњали. Ја се једино надам у Бога, а преко Русије. А за неку нашу акцију, мислим да је прекасно - жаба је скувана.
(25-12-2013, 07:03 PM)Домаћин Пише: На овом форуму се не толерише величање ниједне тоталитарне идеологије, ни црне, ни црвене, ни било које друге. Ово је опомена пред дељење негативних поена и брисање наредних порука сличне садржине.
Ово поздрављам!
Јако је глупо овде величати оно против чега се Дража борио:
немце, усташе, тита, љотића, недића, жабаре, ханџаре, балисте, ...
Наравно, нешто аргументовано ок.
(25-12-2013, 07:21 PM)Србин Пише: Дуни вјетре, дуни са планина
поздрави нам ујака Стаљина
и реци му да је народ усто
све усташко остану ће пусто
Е најзад једна ПРАВА антифашистичка песма!
Хвала!
А Стаљин је био и оставио неки траг, бесмислено је данас га поредити са било чиме у пуном формату. Он је био једини искрени антифашиста тог доба (уз наравно Дражу и још понеког...), па то треба ценити. Једноставно треба га ставити у оно време и услове, а где припада. Важно је да је стопирао бољшевизам и истерао Русију на неки одрживи пут, а далеко било да комунизам ваља! Што је мало мање лош од демократије (у том облику), не значи да ваља.