Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Решење политичке кризе у Србији 2025. године

(09-04-2025, 12:33 AM)Бенито Пише:  Ако нам Овај издајник, каквог ниједна европска нација још од Квислинга није видела, остане на власти, можемо очекивати да ћемо, први пут у историји, постати део коалиционих војних снага које ће учествовати у ратном походу на Русију. И да нам, гле чуда баш у вароши које су сматране Дражиним, почну падати искандери и сличне направе. 
Углавном, Овај се потпуно предао ЕУ надајући се да ће га они заштити од сопственог народа, спреман да учини сваку могућу неподопштину сопственом народу само под условом да остане на власти.

Да ли могу само да питам Бенита:
Да ли се из ово Вашег текста може закључити да је Овај успео као и сваки пут да направи ритерн (јер је он мајстор политичких ритерна - као Ђоковић), да је протесте пребацио на други терен и да је успео као и увек да нађе алиби за издају - као и сваки издајник???
Дал су поједини пумпали по плану ЕУ у корист Овог или је се обавештајна заједница обрачунала са гојама Србије, опет, па смо натерани да упиремо прстом у неке небитне нус појаве друштва (ове леве будале што протестују из фазона, а врховни пленум и по задатку вероватно).
И, да ли је се 15 . марта десила својеврсна издаја од стране вођа ових протеста? Хвала!
Одговори

*А ово горе писано за ФАБРИКЕ, РИО и остало је врхунско сажето издање политичких циљева Србије у наредном мандату КАРТЕЛА (екстра објава - свака част).
Приметио сам да се ове фабрике од Стефановића не помињу, ни по добром у алтернативним , а камоли званичним медијима. А и протести у Недељицама су у магли, нема их.
Одговори

(Пре 10 часова)Милослав Самарџић Пише:  
(Јуче, 11:36 PM)Бенито Пише:  Да ли су они организовали протесте против Овај - не знам. Можеш да питаш Чеду Антића - он све зна.
Оно што је очигледно је да Овај од 2009. године, и магновенског састанка у хотелу Риц у Паризу, не излази из швапске задњице. 
То, ваљда, и ћорав код очију до сада види. Не види само "традиционално поткупљива српска елита".
Па ко би други могао? Русија није, Кина није, Трампови нису, остаје ЕУ, тј. Германија.
И то све редом:
- Ове сад,
- "Србија против насиља",
- "Један од пет милиона".
Неозбиљно би било не повезати ово, три "пумпања" заредом.
Пре су учествовали и Бајденивци.
Али како ЕУ када је буквално његов највећи спонзор та иста ЕУ...Није ми јасно на основу чега доносите такве закључке.
Одговори

(Јуче, 11:36 PM)Бенито Пише:  Да ли су они организовали протесте против Овај - не знам. Можеш да питаш Чеду Антића - он све зна.
Оно што је очигледно је да Овај од 2009. године, и магновенског састанка у хотелу Риц у Паризу, не излази из швапске задњице. 
То, ваљда, и ћорав код очију до сада види. Не види само "традиционално поткупљива српска елита".
Па ко би други могао? Русија није, Кина није, Трампови нису, остаје ЕУ, тј. Германија.
И то све редом:
- Ове сад,
Нису то исти протести. "Један од пет милиона" организовао је Овај како би појачао Ђиласа и устоличио га на челу опозиције.
Већ "Србија против насиља" је проблематично дефинисати, због повода тих протеста, а то су била два злочина у школи "Владислав Рибникар" и у Малом Орашју и Дубони. Прави повод био је злочин у школи, о којем је Овај недавно говорио у свом интервјуу на ТВ Информер. Примећујем да је тај интервју једини његов интервју који је телевизија која га је радила скинула са сопственог сајта. То што је изговорио у тој емисији је толико опасно и неозбиљно да ја немам речи. Наиме, први сам изразио сумњу у сценарио догађаја из школе, али ја нисам власт. Он је, такође, изразио сумњу као да није сва власт у његовим рукама, него као да је амбасадор Зимбабвеа у Београду, па се вратио у Хараре, и дао скандалозну изјаву. 
Е, сад.... Што се ових протеста тиче, написао сам већ да не знам ко стоји иза њих и не би да претпостављам, а извор ми сигурно неће бити Бањица, која је до сад променила све светске и регионалне силе као рушитеље "легално изабраног" председника.
Одговори

(Пре 9 часова)jelicki_cetnicki_odred_ Пише:  
(09-04-2025, 12:33 AM)Бенито Пише:  Ако нам Овај издајник, каквог ниједна европска нација још од Квислинга није видела, остане на власти, можемо очекивати да ћемо, први пут у историји, постати део коалиционих војних снага које ће учествовати у ратном походу на Русију. И да нам, гле чуда баш у вароши које су сматране Дражиним, почну падати искандери и сличне направе. 
Углавном, Овај се потпуно предао ЕУ надајући се да ће га они заштити од сопственог народа, спреман да учини сваку могућу неподопштину сопственом народу само под условом да остане на власти.

Да ли могу само да питам Бенита:
Да ли се из ово Вашег текста може закључити да је Овај успео као и сваки пут да направи ритерн (јер је он мајстор политичких ритерна - као Ђоковић), да је протесте пребацио на други терен и да је успео као и увек да нађе алиби за издају - као и сваки издајник???
Дал су поједини пумпали по плану ЕУ у корист Овог или је се обавештајна заједница обрачунала са гојама Србије, опет, па смо натерани да упиремо прстом у неке небитне нус појаве друштва (ове леве будале што протестују из фазона, а врховни пленум и по задатку вероватно).
И, да ли је се 15 . марта десила својеврсна издаја од стране вођа ових протеста? Хвала!
Јелички, много ме питаш. Ниједан издајник у историји, па ни Овај није нормалан човек. Увек се ради о умно оболелим особама. А са таквим ликовима се никад не зна. 
Неких правила, као што си приметио, код њега има, с то је да на тему одговори истом темом, као неком карикатуром: митинг - контрамитинг, жртва њихова - жртва наша, њихов спин - наш спин пута 10.... И тако, детињарије које коштају нас - њега врло мало.
Али, да ће направити логор башибозука у центру Београда, са све фиртификацијом и полицијом која тражи аусвајсе, е то су ретки очекивали. Већина је заборавила да је извео војску на улице са дугим цевима у одбрани од вируса. 
Ми имамо посла са опасним болесником. Што и не чуди, с обзиром које зло га је учило политици. Није мајстор ритерна, то га је тај научио да било шта да политички противник учини, узврати десет пута јаче на исту тему. То су политичари који немају никакву политичку идеју и политику виде само као место да се закаче на државни трезор и живе као паразити. Нема ту никаквог другог скривеног талента или разлога понашања.
Да ли су студенти издали 15. марта је велико питање на које не могу да Ти дам одговор, јер не знам њихову структуру организације, нити евентуално ко стоји иза њих. И сам видиш колико су хетерогени, тако да је могуће да више о томе знаш од мене. 
Углавном, нису студенти тема - Овај режим је тема свих тема у Србији док год буду били на власти!
Одговори

Јади су нас снашли одавно, читав век, а ми се ишчуђавамо данас шта се догађа и што баш нас...
Боље нисмо заслужили па сходно томе добро је претекло и ово мало што ки бајаги зна да потиче од неки други Срба.
Прођох данас Нишом, празно ко да је недај боже куга ударила... све отишло да роштиља у славу другова југословена за којим срце бије сваком другом Србину.
Што се тиче шифтара, па није он од јуче и сад се као ишчуђавамо. Онај што је боио пре њега радио је исти посао као и "необавештени". Све иста школа и исти налагодавац.
Е да, јел се неки "друг србин" сетио да се супростави растакању Србије, прогону Срба или уништавању Србскога културног наслеђа у доба "вунених времена"? Јок море! Ете их њихови праунуци славе првомајски уранак (украден Ђурђевдански, који је декретом забрањен), уз подврискивање и балављењем како су пумпали и како ће тек Они, балавурдија комуњарска да успостави нову државу.
Можете да мудрујете до бесвести у Србији се ништа на боље променити неће. Нема ко подићи прави устанак јер, ово што сад санћим води "борбу за боље сутра" није ништа друго до буљук јањичара!
Одговори

(Пре 9 часова)Бенито Пише:  
И то све редом:
- Ове сад,
Нису то исти протести. "Један од пет милиона" организовао је Овај како би појачао Ђиласа и устоличио га на челу опозиције.
Већ "Србија против насиља" је проблематично дефинисати, због повода тих протеста, а то су била два злочина у школи "Владислав Рибникар" и у Малом Орашју и Дубони. Прави повод био је злочин у школи, о којем је Овај недавно говорио у свом интервјуу на ТВ Информер. Примећујем да је тај интервју једини његов интервју који је телевизија која га је радила скинула са сопственог сајта. То што је изговорио у тој емисији је толико опасно и неозбиљно да ја немам речи. Наиме, први сам изразио сумњу у сценарио догађаја из школе, али ја нисам власт. Он је, такође, изразио сумњу као да није сва власт у његовим рукама, него као да је амбасадор Зимбабвеа у Београду, па се вратио у Хараре, и дао скандалозну изјаву. 
Е, сад.... Што се ових протеста тиче, написао сам већ да не знам ко стоји иза њих и не би да претпостављам, а извор ми сигурно неће бити Бањица, која је до сад променила све светске и регионалне силе као рушитеље "легално изабраног" председника.
Да додам да је мени чудно у целој овој историјској заврзлами, што Ти Милославе, као историк, ниси повезао студентске блокаде са неким другим догађајима који су у Овај медијима скоро потпуно скрајнути, а директно временски кореспондирају са почетком протеста.
Да Те подсетим: уочи почетка студентских блокада, Овај режим имао је намеру да "приватизује" Нафтну индустрију Србије и да уведе стране универзитете у наш високошколски систем са истим правима, али мањим обавезама од српских државних универзитета. 
Врло је занимљиво колико је то Теби небитно. И не само Теби. Ево, и свезнајућем Чеди Антићу је то небитно. И Ћирјаковићу, и Предрагу Марковићу, и Бокан-Харченку, и блокадерима, и ректоратима српских универзитета (осим, донекле, београдском), и Вулину, и Миломиру Марићу,и Жељку Митровићу, и Вучићевићу, и Шешељу..... 
Најбоље би било да се ви сви скупите у један Труст мозгова, на некој ливади, може и у Београду на води, у оној Пенис кули, и да ту донесете заједнички закључак и посаветујете Овај, пошто он мученик не зна куд удара. Не иде да се човек пати толико.
Одговори

(Пре 7 часова)Бенито Пише:  
И то све редом:
- Ове сад,
Да додам да је мени чудно у целој овој историјској заврзлами, што Ти Милославе, као историк, ниси повезао студентске блокаде са неким другим догађајима који су у Овај медијима скоро потпуно скрајнути, а директно временски кореспондирају са почетком протеста.
Да Те подсетим: уочи почетка студентских блокада, Овај режим имао је намеру да "приватизује" Нафтну индустрију Србије и да уведе стране универзитете у наш високошколски систем са истим правима, али мањим обавезама од српских државних универзитета. 

Ово је један од разлога протеста. То је тачно и то је Бенито одлично приметио. 
А да ли је постигнут договор: вама НИС, универзитети и приде Ђокић за новог председника Републике Србије а нама амнестија за лоповлук- остаје да испратимо. 
Милослав Самарџић је у праву када каже да су протести "1 од 5 милиона" само учврстили Ђиласа као вођу српске опозиције и да су му тај дар подарили управо напредњаци и њихови медији. 
Као што данас, из врло сумњивих разлога, пропагирају и Владана Ђокића.

Било како било - нико неће изгубити, док ће наиван народ по ко зна који пут бити изваран и злоупотребљен.

Лоши студенти ће бити весници промена (провлачећи се кроз студије као својеврмено они из "Отпора"), или ће пак морати да уче као и остали. 
Добри студенти ће наставити тамо где су стали.
Професори ће добити или више положаје или ће у постојећим звањима сачекати поделу карата.
Напредњаци ће остати на власти или добити амнестију. 

ПС.
Искрено ми је жао Шумадинца што ово никако не може да схвати.
Одговори

(09-04-2025, 12:33 AM)Бенито Пише:  Ако нам Овај издајник, каквог ниједна европска нација још од Квислинга није видела, остане на власти, можемо очекивати да ћемо, први пут у историји, постати део коалиционих војних снага које ће учествовати у ратном походу на Русију.

Нису европејци толико глупи, баш као што и нацисти нису били глупи, па слали за време окупације Србе на Источни фронт. Сви би се предали Русима.
Да ми, баш као и за време окупације, посредно помажемо у рату против Русије, то - да.
Одговори

Нисам ни написао да ће их послати на фронт, него да ће учествовати као "део коалиционих снага", а то не подразумева учешће у директним борбама.
Конкретно за Украјину, могу српски официри или помоћно војно особље боравити и обављати различите послове и боравити у Галицији, могу инжењеријске јединице помагати Украјини и војним снагама НАТО по дубини Украјине и тако даље.....
Одговори

(Пре 9 часова)Никола95 Пише:  
И то све редом:
- Ове сад,
Али како ЕУ када је буквално његов највећи спонзор та иста ЕУ...Није ми јасно на основу чега доносите такве закључке.

Ево рецимо на основу овог што каже Марта Кос: Приоритет ЕУ за Србију су рудник литијума и четири фабрике муниције и експлозива.
Прво, где је рудник? Они то гурају већ 20 година а рудника нема.
Друго, чије су фабрике? И даље у власти владајуће коалиције.
Да, ЕУ је пресудно утицала на изборе 2012, али и на оне пре, и на оне пре... и на догађаје од 5. октобра 2000... ЕУ плус САД. Док су оне од 1945. довели Совјети и Запад. Последњи наш изабрани премијер био је др Милан Стојадиновић, 1936. Кога су ускоро макли Британци, преко кнеза Павла.
Они заузврат траже испуњење њихових налога. Не траже одмах нешто конкретно, тј. само то и то. Онда је нпр. било главно питање Косова. Па су дошле на ред санкције Русији. Сада је искрсло питање муниције, јер они немају капацитете, а желе да обнове немачку армију. То нико није могао да зна 2012. Као што сада не знампо шта ће тражити за десет година.
Очигледно да је план СНС-а био да изврдава уценама. Зато још нема коначног потписа за Косово, још нема рудника литијума, нису уведене санкције Русији, отеже се око продаје фабрика муниције (ту је, иначе, огромна зарада, па и велика шанса да се неко угради).
Због свега тога, делује логично да они притискају владајућу коалицију изазивајући немире једне за другима. И због тога што је управо ЕУ забранила примену силе у разбијању блокада. Наравно, полиција ће реаговати на европски начин кад поново крену протести рецимо против рудника литијума.
Уосталом, ко би други могао ово да организује и финансира? 
За 5. октобар Американци су ускоро потом рекли да су дали 80 милиона евра.
Сада, пошто не дају Американци, теже ћемо сазнати. Само Америкаци прилично прецизно објављују информације те врсте.
Одговори

(Пре 5 часова)Бенито Пише:  Нисам ни написао да ће их послати на фронт, него да ће учествовати као "део коалиционих снага", а то не подразумева учешће у директним борбама.
Конкретно за Украјину, могу српски официри или помоћно војно особље боравити и обављати различите послове и боравити у Галицији, могу инжењеријске јединице помагати Украјини и војним снагама НАТО по дубини Украјине и тако даље.....

То нема појма. Неће то тражити, из истих разлога из којих није тражио Хитлер.
Одговори

И то све редом:
- Ове сад,
Врло је занимљиво колико је то Теби небитно. И не само Теби. Ево, и свезнајућем Чеди Антићу је то небитно. И Ћирјаковићу, и Предрагу Марковићу, и Бокан-Харченку, и блокадерима, и ректоратима српских универзитета (осим, донекле, београдском), и Вулину, и Миломиру Марићу,и Жељку Митровићу, и Вучићевићу, и Шешељу..... 
Ово си скроз у право, само, није ми небитно, него верујем да је њима важније питање литијума и муниције.
Заборавих да додам, они ће ускоро градити нуклеарну централу у Србији. Ту је више пара него литијум, ЕКСПО и ''миражи'' заједно.
Одговори

(Пре 6 часова)Душан Вукашиновић Пише:  
И то све редом:
- Ове сад,

Ово је један од разлога протеста. То је тачно и то је Бенито одлично приметио. 
А да ли је постигнут договор: вама НИС, универзитети и приде Ђокић за новог председника Републике Србије а нама амнестија за лоповлук- остаје да испратимо. 
Милослав Самарџић је у праву када каже да су протести "1 од 5 милиона" само учврстили Ђиласа као вођу српске опозиције и да су му тај дар подарили управо напредњаци и њихови медији. 
Као што данас, из врло сумњивих разлога, пропагирају и Владана Ђокића.

Било како било - нико неће изгубити, док ће наиван народ по ко зна који пут бити изваран и злоупотребљен.

Лоши студенти ће бити весници промена (провлачећи се кроз студије као својеврмено они из "Отпора"), или ће пак морати да уче као и остали. 
Добри студенти ће наставити тамо где су стали.
Професори ће добити или више положаје или ће у постојећим звањима сачекати поделу карата.
Напредњаци ће остати на власти или добити амнестију. 

ПС.
Искрено ми је жао Шумадинца што ово никако не може да схвати.

Тако је.
Шумадинцу наравно неће бити пријатно кад сазна да је пумпао за Германију.
Али ни нама што смо пумпали за 5. октобар није било пријатно кад смо видели шта смо испумпали.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: Митић, 4 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним