Шта је по Теби "озбиљно"?
Ја не видим ништа неозбиљно у томе што је Србија окупирана и без снаге и унутрашњег јединства да се "учинковито" одупре.
За мене није у опште неозбиљна ствар што на овом сајту има Четника којихоћедауче. То није смешно, то је страхотно! То је срамотно! То је за мене необјашњив али поражавајући фактор.
Ви сви одбијате да узмете у рачун кључни фактор какав су Босанци, односно прекодринци. Апсолутно се одбија од вас. Међутим, тај "босански фактор" је на првом месту у свакој "функцији" коју покушате да дефинишете у прорачуну решавања кризе која је политичка, друштвена, морална, национална, економска. Куд год кренете, одмах се о тај "фактор" саплетете јер не да га не видите већ га негирате. Не два пута, сто пута се саплићете о исти камен, и одбијате да признате да постоји.
Поновићу:
ТВРДО ЈЕЗГРО ВУЧИЋЕВЕ АРМИЈЕ СУ БОСАНЦИ И ИЗБЕГЛИЦЕ. То језгро се налази на потезу Земун - Бачка Паланка (+ Апатин и сл.)
Зато се десило да се несрећа са надстрешницом догодила у Новом Саду, али епицентар побуне није у Новом Саду већ у србијанској провинцији. Нови Сад једва да даје неке знаке отпора, и то су највише у питању неке екстремне комуно-анархистичке групе. А, морао би да "гори". Није проблем у "млакости" Новосађана, већ у Новом Саду не може да се "напумпа" протест јер је пренасељен Босанцима, који не дају свог Вучића макар Србија изгорела. У том контексту, присетите се "Јогурт револуције", која је изведена управо у Новом Саду. Дакле, кад су добили директиву, извршили су задатак без проблема. Сад то неће.
Зар не видите да су 80% оних аналитичара и којекаквих стручњака који по телевизијама бране Вучића а пљују протестанте босанчероси у најгорем смислу речи?
како у опште изгледа ТВ програм?
Шареница, без везе, Шешељ, Повратак отписаних, Сарапа, Валтер (или беше нешто слично), Бокан, женска објашњава зашто ЕУ мора да ствара војску против руске претње, неки босански билмез, индијац прича о парама, Ђука, опет неки босанчерос... итд. Да полудиш.
И, друга ствар: Нови Сад је у оној својој "грађанској" варијанти опет већим делом сачињен од потомака партизанских. Отуда, сетите се, демонстрацијама су спречили изградњу цркве на Лиману.
Та општа левоскренутост грађаниста их спречава да се одупру ЕУ у коју су заљубљени ма шта нам ова чинила. Да из ЕУ стигне абер да Вучић мора да се обори, видели бисте ево у овај мах другу половину Новог Сада сву наулици. "Да пошаљу слику у свет". Овако, ћуте.
Дакако, Вучић има подршку и зато што је титолик, па ће и све што је волело Тита, бити уз њега.
Тако, Вучића не може на изборима нико да победи. То није ствар бирачких спискова, система информисања, то је ствар проклетиње босанске. Тачка. Нећу даље да се доказујем око ноторне ЧИЊЕНИЦЕ.
Зато ће бити блокиран, од прекодринаца, комуниста, ЕУ, сваки покушај стварног националног окупљања.
Ја сам још пре десет година говорио да ће пре или касније доћи до неке врсте "велике коалиције" босанске (фигуративно Вучић-Ђилас). како ће то до краја изгледати нико не може тачно да предвиди зато што се и програмирана решења стално мењају или модификују, али ће извесно Србија бити направљена тако да буде ТИТОСЛАВИЈА каквом није била ни за време Тита, и то је њена летална фаза.