Поруке: 403
Теме: 11
Придружен: Jun 2019
Углед:
302
Узми књигу мало у шаке, пошто је за школу касно.
Поруке: 129
Теме: 1
Придружен: Jan 2017
Углед:
8
(14-01-2026, 11:16 AM)Горски штаб 52 Пише: Узми књигу мало у шаке, пошто је за школу касно.
Све си касно радио...Кад си требао пушку,ти си књигу....
Наше ће сјене ходати по Бечу, лутати по двору, плашити господу…
Углед:
302
Ено, челичном брату Мадуру ни пушка није помогла.
Чекао књигу да напише Амиго, него не дочека ни то.
Углед:
8
Није ни Дражи помогла пушка,па си опет за њега ...Само да нађеш изговор да не узмеш пушку....Некад мораш....
Углед:
302
Како сам сад за Дражу, зар нисам за усташе?
Углед:
8
Нисам ја никада рекао да си за Усташе,то би било глупо и врло неодговорно ..Само што си у заблуди великој,и не мислим ни да си глуп,нити било шта ...Чак си паметан ,али је присутна емоција,тј мржња,и то ти сервирају,и ти то прихваташ,без обзира колика је мањина за то,или већина,да ли су млади за то,или матори....Као неки овдашњи,који не воле прекодринске Србе,па му се чини,да нису били довољно четници,довољно Срби,без обзира што није историјски,фактички поткрепљено било каквим чињеницама,њему се то само чини...Ја мислим да их сања често...И не знам јеси ли приметио,да је та мржња поготову кренула,од оног неког наводног пребацивања Срба ,да гласају овде..,а наставило са стУдентским покретом..Ја се чак залажем,да сви они имају двојно држављанство,и да могу да гласају за председника Србије....
(Последња измена: 14-01-2026, 01:26 PM од
milan.)
Углед:
8
Где нам је Шумадинац?Нема видеа никаквих...Да се не трезни негде још од Нове Године?Не пумпа више....Студио...
Углед:
8
Ту је Шуми,баш ми је драго...Није се још отрезнио,ал ту је...
Углед:
8
Занимљиво колико сличности....и овде је требало бити трећа страна....
Углед:
8
Ево читам сада, прикупљање средстава за израду софтверских решења који ће користити студенти у борби против Вучића?О чему се ради?Хоће ли правити неке роботе,да иду уместо њих од врата до врата?Ваљда има неко са озбиљних факултета,који ће сам ово направити?Шуми,знаш ли ишта о овоме?Њима тешко,од врата до врата да иду,а њихови прваци шипчили по целој Европи,пешке....
Углед:
8
Овде неки појединци,објављују видеа где је Јелена Клеут,на неком митингу,наравно да није ни погледао ,нити зна о чему је причала...,битно да напада Вучића,па ево нек погледа писмо подршке из Загреба,и то не од било кога....Што се мене тиче,противник сам лустрацује,али ако је ово почетак лустрацује,свиђа ми се ако настави овако ..
Na istom tom fakultetu ona će održati svoje poslednje predavanje. Na sednici u istom tom Rektoratu oterali su je korumpirani partijski poslušnici.
Mi, njeni studenti koji se nalazimo u egzilu skoro godinu dana i koji sada kada je najpotrebnije ne možemo da budemo na fakultetu i branimo je, imamo da vam poručimo – Jelena Kleut će predavati i ostaje profesorka dokle god ima nas.
Studenti i aktivisti STAV-a u egzilu: Mila Pajić, Doroteja Antić, Branislav Đorđević, Anja Pitulić i Jovan Dražić
Углед:
8
Занимљиво је ово са Пицулом,али би ми такође било занимљивије да су поред Пицуле,и оног усташе ,чији је деда био Усташа,послали и Бакареца ,да их води кроз изложбу....
Углед:
8
https://youtube.com/shorts/LPNR8mb8SV4?s...tmIU6WUS0e
Ево за трећу страну,требао сам тему почети са овим,ал никад није касно....
(Последња измена: 01-02-2026, 10:14 PM од
milan.)
Углед:
8
Не знам где ћу,па хајде на својој теми...Да ли постоји одговорност изговорене речи овде на форуму,тј написане речи? Ако неко изговори неку лаж,намерно,да би напао неке друге,да ли то заслужује бар једнодневни ban?A уз ,кад види да је лаж,не извини се?
(Последња измена: 07-02-2026, 08:17 PM од
milan.)