Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Филм ''Жетва''

Филм је снимљен према роману ''Српско срце Јоханово'' Веселина Џелетовића, о злогласној ''жутој кући''.

У биоскопима је од четвртка.
Гледао сам филм - препорука, уз подсећање да су за последњих десетак година снимљени четири филма или серије у којима Албанци, на овај или онај начин - обично се помиње ''беса'' - спашавају Србе. Један од таквих филмова је сада такође у биоскопима (''Образ'').
Несразмера између оног што се дешавало на Косову више од три века и оног што гледамо у биоскопима и на телевизијама је огромна.
Одговори

Одговори

Је ли неко гледао филм?
Осим мене.
Одговори

(28-03-2026, 07:19 PM)Милослав Самарџић Пише:  Је ли неко гледао филм?
Осим мене.

Гледао сам. Прича је врхунска, филм солидно урађен, али сам много више очекивао, с обзиром да су режисер (уједно сценариста) и главни глумац странци.
Одговори

(28-03-2026, 08:46 PM)Сокољанин Пише:  
(28-03-2026, 07:19 PM)Милослав Самарџић Пише:  Је ли неко гледао филм?
Осим мене.

Гледао сам. Прича је врхунска, филм солидно урађен, али сам много више очекивао, с обзиром да су режисер (уједно сценариста) и главни глумац странци.

Што би они били бољи од наших... Blush
Одговори

Негде прочитах да су многи наши глумци одбили улоге због претњи, неки да су прво прихватили па накнадно одбили због уцена

Остао сам војник убеђен да народ треба да да реч на крају. Убеђен сам да сам био на правом путу. - Генерал Дража Михаиловић
Одговори

Погледао сам филм. Много мање рекламиран него нпр. филм "Образ". Па и одзив мањи. Добар филм, за сваку препоруку.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним