Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Преминуо Берислав Станојловић Мајор, члан ЈУРАО 501 и Авалског корпуса ЈВУО.

[Слика: 996085_530623183712079_36898607_n.jpg]
Нестају полагано и последњи представници оне старе генерације за које су слобода и правда биле највеће врлине.
Удружење Припадника ЈВУО 1941-1945. Београд са жаљењем објављује да се дана 07.01.2014. упокојио у Господу Берислав Станојловић Мајор, члан ЈУРАО 501 и Авалског корпуса ЈВУО. Сахрана ће се обавити на Новом Бежанијском гробљу 11.01.2014. Опело почиње у 13:15 часова.
Надамо се да ће наш Мајор наћи вечни мир у царству небеском поред својих ратних другова и Врховног Команданта Њ.В. Краља Петра II, чији је повратак у своју земљу успео да дочека после 72 године исчекивања.
Нека му је вечан помен и нека му Бог душу прости!
Одговори

Слава му! Не дочека човек Дражину рехабилитацију од ових европејаца са Европом у мислима и Титом у срцу. Треба га испратити како доликује краљевским официрима, али док је клан Кркобабић у земљи тешко.
Одговори

Слава му !
Одговори

Слава Србину!
Одговори

Слава му!
Одговори

Баш жалосна вест на Божић.

Бог да му Душу Прости и Насели га у Небеској Србији.
Одговори

Вјечна му слава !

Ако идем напријед, пратите ме...ако се повучем, убијте ме...ако умрем, осветите ме.
-Анри де ла Рошжаклен
Одговори

Слава му!
Одговори

Slava mu !
Одговори

Бог душу да му прости.
Одговори

Слава му!

''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)

Одговори

Слава му!

"Ствар је била врло проста. Потребан је био само бескрајан низ победа над својим памћењем.", Џорџ Орвел - "1984"
Одговори

СЛАВА МУ ЗА СВЕ ШТО УЧИНИ ЗА СРБСТВО, НЕКА МУ ГОСПОД БОГ ПОДАРИ ВЕЧНОСТ У НЕБЕСКОЈ СРБИЈИ!!!
Одговори

Покој му души....барем децу да учимо како треба и истини.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним