Оцена Теме:
  • 7 Гласов(а) - 3.57 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

НОВИ ФОРУМ - ПИТАЊА

(07-09-2016, 05:42 PM)регул Пише:  
(07-09-2016, 05:33 PM)Милослав Самарџић Пише:  Требало би вечерас да се све среди.

Јел Просветар ухапшен?
Или је он похапсио? Smile
Одговори

Може ли се приступити старом форуму?
Одговори

(20-09-2016, 06:45 PM)Вукашин Петковић Пише:  Може ли се приступити старом форуму?
За сада, не може.
Одговори

Mилославе, зашто ми се понекад уместо форума отвара страница са капча словима и бројкама које треба да унесем да докажем да нисам робот? Од кад сте то увели или је у питању хаковање?

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

Нисмо увели и није хаковање, админ још није успео да сасвим среди сајт.
Одговори

Владо, од количине текстова које копираш овде, и форум мисли да си робот Јок

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(13-10-2016, 12:27 PM)Громовник Пише:  Владо, од количине текстова које копираш овде, и форум мисли да си робот Јок

+1

Кидање

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

Интересантан сам знати да ли је ово са Захумљем државни пројекат или лична иницијатива? Smile
Одговори

Дечко се расписао на хиљаду и триста тема, вероватно му је циљ да набија постове. Не зна Српски језик, а филозофира. Отворио тему ''спортске хулигано'', а није реалан нити зна да Српске националне песме и остале оне наше осим Равне Горе на Марковдан и по некој кафаници се на Маракани само може чути такав тоналитет.

НИШТА ЧЕКУ НИШТА ТАЧИ НЕК СЕ ХАПСЕ НАВИЈАЧИ!

Но да не скрећем са теме
Одговори

(14-10-2016, 03:02 AM)Бенито Пише:  Интересантан сам знати да ли је ово са Захумљем државни пројекат или лична иницијатива? Smile

Мени више личи на вампиризам Кез

Одговори

Није ваљдШок?
Одговори

Не дирајте Захумља, он он овде има најдужи стаж. А од свих вас, само ја сам га видео. Smile
Одговори

(13-10-2016, 12:27 PM)Громовник Пише:  Владо, од количине текстова које копираш овде, и форум мисли да си робот

Aла си ме предриблао, вала ће ти директор на службу, Сашкица дати чварак Сирома'

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

Владо, кол'ко видим цепа те жешћа па-па-паранојаааа, виђаш службу свуда, можда би требао да одеш на неки дужи одмор у Лазу Кез

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним