Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Башки конгрес

Цитат:Не знам, објасни ти мени, тј. дај ми одговор на питање у чијем су власништву биле (и остале после ДСР) наведене фирме, и по ком систему пословања су функционисале.

Да, тачно је да су радили како им се каже, али ништа од тога што им је речено није било против њихових интереса, чак штавише исто тако су се енормно обогатили у прозводњи оружја за Хитлерове потребе, и после ДСР наставили да функционишу као да ништа није било.

Писао сам већ о томе како је Хитлер на време склонио и поубијао праве анти-капиталистичке конзервативне револуционаре, као што су били браћа Штрасер, Ернст Рем и Гебелс до одређеног времена, који су били са Хитлером од почетка, да би на њихово место довео Геринга, који је чврсто сарађивао са крупним капиталистима преко масона Хајлмара Шахта, који је чак користио своје везе са Вол Стритом за финансирање Хитлерових планова. Браћа Штрасер су се борили и за укидање незарађеног прихода (лихве), за разлику од Хитлера који је прогањао Јевреје, а тровао немачки економски систем највећим јеврејским отровом – каматом. Програм браће Штрасер је предвиђао и уништење монополистичких ланаца радњи а форсирао мали, породични приватни бизнис. Хитлер не само што је зауставио ову антикапиталистичку акцију, него је читав јужни огрананк партије био финансиран од једног таквог монополистичког концерна.

Биле су у власништву газда које су морале радницима да плаћају годишње одморе и хотеле на којима ће да летују, те газде се нису питале низашта битно и радиле су онако како им држава каже зар то није прикривени социјализам, а то што причаш о Хитлеру је било тактизирање и прикупљање финансијске моћи а касније и били стрељани, Хитлер је уредио немачку тек 60% према плану и програму, а иначе ако улазимо о тему о национал-социјализму за мене су много упечатљивије личности од Хитлера Химлер, Хес и Борман

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори

Зависи шта сматраш под појмом "социјализам", јер у питању је широк скуп политичких и економских доктрина, у оним "правим" социјалистичким земљама приватна имовина је национализована, па приватно власништво није постојало, док тога у Немачкој није било. За мене све док су се те газде богатиле, а несумњиво јесу, а њихов капитал се укрупњавао, ту нема говора о социјализму.

Исто као што постоје више типова социјализама, тако постоје и више облика капитализма, осим либералног. И у Шведској газде раде онако како им држава, тј. закон каже, иако много тога није у њиховом интересу, па то ипак није социјализам, већ нека врста социјалног капитализма. Социјализам и социјална правда су два различита појма.

Једини који је био стрељан јесте Грегор Штрасер, управо зато што се борио против капитализма.

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(30-01-2014, 04:23 PM)Србин Пише:  
Цитат:У овом систему данашње демократије и капитализма имаш слободу избора чиме ћеш да се бавиш. Ко те спречава у избору струке и запослења? Не као у комунизму или национал-социјализму имаш ограничену зараду, више можеш само ако си присталица партије, не смеш да критикујеш власт јавно јер завршиш у логору или убијен. Нико те не прогони на улици јер си друге вере или нације.

Ми очигледно живимо у различитој држави, па ја сам избачен са 2 посла и хапшен 4 пута зато што сам јавно пљувао власт и поредак и сада када прођем градом сви ме инспектори знају, тачно је да нехапсе ако си друге вере или нације осим ако си српске, кад кажеш цигану да је циган апсе, кад кажеш девојци која иде са црнцем да је издајница свог народа и да уместо Срба рађа мале црнчиће апсе (мене су једном апсили због тога), кад кажеш педеру да је педер апсе а све због националне, расне, верске мржње а где је ту мржња ја заиста не видим

Па очигледно да не. Ја сам више пута јавно критиковао власт, што на факултету, што преко интернета милион пута и нико ме не прогони. Што је издајница, ко си ти да одређујеш некоме са ким ће да живи и буде у вези? То је ствар избора, ако то ограничаваш онда је то тешка диктатура и контрола јавног живота. И што је издајница? Нису сви Срби иделано, то што је неко Србин не значи да је добар и поштен човек.

ПС: Ако су те хапсили због тога шти си рекао некој девојци да је издајница што има за дечка или мужа црнца, и треба да те хапсе. Прво, шта тебе брига са ким је нека девојка, сем ако немаш ти нешто са њом? Шта су црнци, нижа раса можда? Пун си онда предрасуда и комплекса.

„Тромо се време вуче,
И ничег новог нема,
Данас све као јуче,
Сутра се исто спрема.

Право је рекао Жерајић,
тај српски соко сиви:
Ко хоће да живи нек мре,
ко хоће да мре нек живи!“
(Гаврило Принцип)
Одговори

А шта ћемо са слободом говора, мишљења и изражавања тог мишљења?

Одговори

(30-01-2014, 04:23 PM)Србин Пише:  кад кажеш девојци која иде са црнцем да је издајница свог народа и да уместо Срба рађа мале црнчиће апсе (мене су једном апсили због тога)
Баш ће да те ухапсе зато што си некоме рекао да је издајник, ајде не лупај молим те.
Одговори

Ова тема БАШКИ КОНГРЕС подсећа не серију РАВНА ГОРА. И једно и друго немају везе са насловом.
Одговори

Цитат:Зависи шта сматраш под појмом "социјализам", јер у питању је широк скуп политичких и економских доктрина, у оним "правим" социјалистичким земљама приватна имовина је национализована, па приватно власништво није постојало, док тога у Немачкој није било. За мене све док су се те газде богатиле, а несумњиво јесу, а њихов капитал се укрупњавао, ту нема говора о социјализму.

Исто као што постоје више типова социјализама, тако постоје и више облика капитализма, осим либералног. И у Шведској газде раде онако како им држава, тј. закон каже, иако много тога није у њиховом интересу, па то ипак није социјализам, већ нека врста социјалног капитализма. Социјализам и социјална правда су два различита појма.

Једини који је био стрељан јесте Грегор Штрасер, управо зато што се борио против капитализма.

Сам си рекао да постоји више типова социјализма за један облик социјализма се залагао и НС и у Кини влада социјализам па имаш мноштво великих приватних фирми, искрено ја се залажем за либерални социјализам у коме ће постојати и приватне велике или мање фирме.

Цитат:Па очигледно да не. Ја сам више пута јавно критиковао власт, што на факултету, што преко интернета милион пута и нико ме не прогони. Што је издајница, ко си ти да одређујеш некоме са ким ће да живи и буде у вези? То је ствар избора, ако то ограничаваш онда је то тешка диктатура и контрола јавног живота. И што је издајница? Нису сви Срби иделано, то што је неко Србин не значи да је добар и поштен човек.

ПС: Ако су те хапсили због тога шти си рекао некој девојци да је издајница што има за дечка или мужа црнца, и треба да те хапсе. Прво, шта тебе брига са ким је нека девојка, сем ако немаш ти нешто са њом? Шта су црнци, нижа раса можда? Пун си онда предрасуда и комплекса.

А како си критиковао власт? Критиковао си вероватно водећу партију а не систем као такав. Ето ти Вања твоје демократије ти си прави пример борца за људска права значи кадда сметаш онда си "фашиста" и онда могу да ти раде шта хоће, па зар демократија не важи за оне које власт назива "фашисти"??? А црнци су друга раса која немају ништа заједничко са белцима, ја црнце не мрзим нити би било ком црнцу нешто нажао учинио али мешање Српкиње са црнцем је издаја и према србима и према црнцима јер ће се родити нешто што није ништа ни србин ни црнац, то је исто као да париш шарпланинца и пудлицу.

Цитат:Баш ће да те ухапсе зато што си некоме рекао да је издајник, ајде не лупај молим те.

И шта сад треба да копам да нађем извештај о привођењу па да ти покажем, пришао сам им и рекао девојци да треба да је буде срамота што неће родити српско дете него дете које ће бити ништа, и рекао сам јој зар поред толико наших ти баш ово да нађеш, пошто је црнац почео да виче пришао је полицајац који је наишао пошто је то било у центру града питао шта се дешава девојка је испричала све и додала неку ситницу затим ме је полицајац питао да ли је то истина и ја сам одговорио да јесте, приведен сам пуштен после 6 сати а против мене се водило два поступка један за ремећење реда и мира и други за вређање на расној основи, за ред и мир сам добио казну од 5.000 динара а за ово друго процес се прекинуо јер девојка и црнац су отпутовали ван Србије

Одговори

(30-01-2014, 08:05 PM)Србин Пише:  Сам си рекао да постоји више типова социјализма за један облик социјализма се залагао и НС и у Кини влада социјализам па имаш мноштво великих приватних фирми, искрено ја се залажем за либерални социјализам у коме ће постојати и приватне велике или мање фирме.

Е мој Србине, јадан је тај социјализам у коме 1,5% кинеских породица држи преко 70% кинеског капитала у својим рукама. То је 15 пута већа несразмерност између богатих и сиромашних неголи на "трулом" западу, где 5% продица држи нешто испод 60% укупног обртног капитала. То сад може да се зове и комунизам и социјализам, и фашизам, али јасно је као дан да је у Кини данас на снази најгори пљачкашки капитализам.

А и тај приватни сектор су комуњаре увеле тек када су видели да ће их државна управа у привреди одвести у тоталну пропаст, и да ће пре или касније завршити као СССР.

Одговори

(30-01-2014, 08:05 PM)Србин Пише:  И шта сад треба да копам да нађем извештај о привођењу па да ти покажем, пришао сам им и рекао девојци да треба да је буде срамота што неће родити српско дете него дете које ће бити ништа, и рекао сам јој зар поред толико наших ти баш ово да нађеш, пошто је црнац почео да виче пришао је полицајац који је наишао пошто је то било у центру града питао шта се дешава девојка је испричала све и додала неку ситницу затим ме је полицајац питао да ли је то истина и ја сам одговорио да јесте, приведен сам пуштен после 6 сати а против мене се водило два поступка један за ремећење реда и мира и други за вређање на расној основи, за ред и мир сам добио казну од 5.000 динара а за ово друго процес се прекинуо јер девојка и црнац су отпутовали ван Србије
Па приведен си због ремећења јавног реда и мира, а не зато што си неког назвао издајником. Могу да замислим какве су биле то "ситнице"...
Одговори

Цитат:А како си критиковао власт? Критиковао си вероватно водећу партију а не систем као такав. Ето ти Вања твоје демократије ти си прави пример борца за људска права значи кадда сметаш онда си "фашиста" и онда могу да ти раде шта хоће, па зар демократија не важи за оне које власт назива "фашисти"??? А црнци су друга раса која немају ништа заједничко са белцима, ја црнце не мрзим нити би било ком црнцу нешто нажао учинио али мешање Српкиње са црнцем је издаја и према србима и према црнцима јер ће се родити нешто што није ништа ни србин ни црнац, то је исто као да париш шарпланинца и пудлицу.

По чему је то издаја? Шта, Срби треба само међу собом да се венчају? Поредиш псе и људе. Сирома'

„Тромо се време вуче,
И ничег новог нема,
Данас све као јуче,
Сутра се исто спрема.

Право је рекао Жерајић,
тај српски соко сиви:
Ко хоће да живи нек мре,
(Гаврило Принцип)
Одговори

Цитат:Е мој Србине, јадан је тај социјализам у коме 1,5% кинеских породица држи преко 70% кинеског капитала у својим рукама. То је 15 пута већа несразмерност између богатих и сиромашних неголи на "трулом" западу, где 5% продица држи нешто испод 60% укупног обртног капитала. То сад може да се зове и комунизам и социјализам, и фашизам, али јасно је као дан да је у Кини данас на снази најгори пљачкашки капитализам.

А и тај приватни сектор су комуњаре увеле тек када су видели да ће их државна управа у привреди одвести у тоталну пропаст, и да ће пре или касније завршити као СССР.

Видим да си упућен око детаља свака част, али на том истом западу тих 5% породица држе јевреји и масони, боље и да сав капитал Србије држи један Србин који не зависи од јудео-масонерије (ако има такав) него да 20% јудео-масонских породица држе 40% капитала Србије

Цитат:Па приведен си због ремећења јавног реда и мира, а не зато што си неког назвао издајником. Могу да замислим какве су биле то "ситнице"...

Оно што могу да ти кажем је да их нисам ни пипнуо малим прстом, а каво је то ремећење јавног реда и мира ако некоме нешто кажеш?

Цитат:По чему је то издаја? Шта, Срби треба само међу собом да се венчају? Поредиш псе и људе.

Па види у мом крају је било пожељно да узмеш цуру која је такође из РСК, али не мора са Србима, може и са Русима па и са свим осталим европским народима који су цивилизацијски и културолошко слични Србима, а издаја је по томе што су црнци друга раса и мешањем са њима или арапима нпр. губиш све оно што су Срби били вековима и добијаш мутанта

Одговори

(31-01-2014, 03:55 PM)Србин Пише:  Видим да си упућен око детаља свака част, али на том истом западу тих 5% породица држе јевреји и масони, боље и да сав капитал Србије држи један Србин који не зависи од јудео-масонерије (ако има такав) него да 20% јудео-масонских породица држе 40% капитала Србије

А остали Срби нек поцркају од глади, ко их јебе? Добар ти је тај твој социјализам... Хармоника

Мислиш да се тих 1,5% Кинеза који су згрнули силне милијарде на народној муци на било који начин разликују од тих 5% на западу?
Иста су то говна мој Србине, са истим начином размишљања, и истим методама згртања новца - преко туђе грбаче и уз помоћ туђег рада. Да се иоле разликују, не би гомилали новац преко сваког нивоа здравог разума, и преко сваке потребе.

Одговори

Цитат:Па види у мом крају је било пожељно да узмеш цуру која је такође из РСК, али не мора са Србима, може и са Русима па и са свим осталим европским народима који су цивилизацијски и културолошко слични Србима, а издаја је по томе што су црнци друга раса и мешањем са њима или арапима нпр. губиш све оно што су Срби били вековима и добијаш мутанта

Па види, египатски фараони су женили своје сестре и рођаке да имање и власт остану унутар породице. Мутант може бити дете инцеста. Дете белца и црнкиње није мутант, сем ако се не роди са неким поремећајем или болешћу. Ако некоме одређујеш са ким ће да се жени то је већ тешки тоталитаризам и расизам.

Колко оно људи беше помрло у Стаљиновом социјализму од глади?

„Тромо се време вуче,
И ничег новог нема,
Данас све као јуче,
Сутра се исто спрема.

Право је рекао Жерајић,
тај српски соко сиви:
Ко хоће да живи нек мре,
(Гаврило Принцип)
Одговори

(30-01-2014, 11:39 PM)Вања Пише:  Поредиш псе и људе. Сирома'

Па људи се више брину о расној хигијени паса, коња и других корисних животиња, не би ли добили што боље, здравије и издржљивије јединке, него о расној хигијени сопствене врсте.

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним