Оцена Теме:
  • 8 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Dveri- Najjveća prevara na političkoj sceni Srbije

Сад си пролуп'о!

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Погоди га просветару ко Мијатовић пенал 98-е . . . Јок

''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)

Одговори

(26-01-2015, 04:43 AM)Романија1 Пише:  Зна ли неко шта Обрадовић миcли о љотићевцима тј. да ли је некад нешто рекао о њима? Јер је радио у њиховом чаcопиcу крајем 90-тих.

Боле ти је "антифашиста" Smile. Дакле, ако мислиш на 2. св. рат, милија му је црвена гамад од љотићеваца...

Ако идем напријед, пратите ме...ако се повучем, убијте ме...ако умрем, осветите ме.
-Анри де ла Рошжаклен
Одговори

(26-01-2015, 10:35 PM)Мањача Пише:  Боле ти је "антифашиста" Smile. Дакле, ако мислиш на 2. св. рат, милија му је црвена гамад од љотићеваца...

Боле се једном и више пута изјаснио о Другом светском рату, Тити и партији, треба мало испећи па рећи!

Међутим!

Бити љотићевац, то јест ПОЛИТИЧАР СА КРСТОМ, не мора да има икаке везе са Другим светским ратом, ДАНАС!

ДАНАС МИ ВОДИМО РАТ ПРОТИВ БЕЛЕ И ДРУГИХ КУГА, НЕМАМО ВИШЕ НИ ВРЕМЕНА НИ НАРОДА ЗА БАЦАЊЕ ДА СЕ САДЕ ЧЕШЉАМО ДОК КУЋА ГОРИ!

Себи убраду:

Осим ако смо се сви помирили са судбином да смо, КАО НЕПЛОДАН И ПРЕСТАРЕО НАРОД НА ИЗДИСАЈУ, сви постали...БАБЕ!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Цитат:Бошко Обрадовић, члан старешинства Двери, изјавио је за Србин.инфо да због лоше економске политике Владе Србије Покрет Двери ће организовати крајем марта протест против Владе Србије испред зграде Владе у Београду.

Лидер Двери је констатовао да Влада Србије свакодневно гура Србију у све већу и већу презадуженост према иностраним повериоцима, смањује плате и пензије, не отвара нова радна места, истовремено најављујући распродаја свих преосталих природних и привредних ресурса Србије, који су последња шанса за развој домаће привреде и пољопривреде, и могу донети побољшање животног стандарда грађана.

„Двери се противе овим мерама Владе Србије и траже преиспитивање и промену досадашњег односа према ЕУ, НАТО, ММФ-у и другим страним кредиторима, као и интензивну подршку домаћој привреди”, додао је Обрадовић.

„Позваћемо друге опозиционе странке из патриотске опозиције, као и све незадовољне грађане Србије да нам се придруже на протесту испред зграде Владе Србије крајем марта, највероватније то ће бити у суботу, 21. марта.

Наредних дана обратићемо се јавности овим поводом на посебној конференцији за медије на којој ћемо објавити тачан датум и друге детаље протеста”, на крају је најавио Бошко Обрадовић у име Српског покрета Двери.
Одговори

БОЉЕ РАТ НЕГО ПАКТ!
БОЉЕ ГРОБ НЕГО РОБ!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(04-03-2015, 09:42 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  БОЉЕ РАТ НЕГО ПАКТ!
БОЉЕ ГРОБ НЕГО РОБ!

Јел то у Канади демонстрације?5+5

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

[Слика: tribina-uzice.jpg]

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(06-03-2015, 09:40 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  [Слика: tribina-uzice.jpg]

Dolaziš li?

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Прво да проверимо јел комуњара Дачић вратио споменик Амброзију у центру Ужица, као што је обећао пред изборе!

Човек смо у годинама, нећу да ме шлог стрефи, да додам још једну жртву на Амброзов биланс!

Тај убија и после липсаћа!

Шта'ш кад га Велики Војвод није пробуразио глоговим коцем оне 91-е!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Znači, žrtvuješ mlađanog Boška da padne na bistu Ambrozovu...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

САМО ЗА ПРОСВЕТАРА... Смарање бре

Ево одмах друге мисли, због које бих разбио огледало, кад би ми се она у огледалу показала. То је мисао о лажном патриотизму, и издајству отаџбине. Моја је отаџбина у тешком положају, и ја знам, да сам дужан, као син њен, заложити се сав за њено спасење. И ја сазивам патриотске зборове, на којима одушевљавам грађане за ову земљу, којој прети опасност. Ја их доводим до суза у нежности према постојбини њихових отаца, и до беса у негодовању против безобзирног непријатеља. Осим тога, ја посећујем канцеларије патриотских друштава, пишем новинарске чланке, растурам памфлете против непријатеља, узимам свуда учешћа у патриотским манифестацијама.
Но моја мисао није оно, што и мој језик. Моја мисао чини једну прикривену, потајну партију за себе у мојој души. Ја говорим да треба спасавати отаџбину, а мислим, да је треба продати. Ја одушевљавам грађане за одбрану отаџбине, а кројим план, како у одлучном тренутку да пошаљем своју родбину на сигурно место из града, који ће разбити непријатељске батерије. и како своје новце благовремено да извучем из банке, које ће опљачкати непријатељска војска, и своје покућанство пошљем у страну земљу, и живот свој обезбедим под кровом каквог страног посланства, и најзад будућност своју украсим влашћу и богатством, понудом својих услуга непријатељу.
Ха, одвратне мисли! Желео бих, да се онога часа, кад се ја размећем патриотизмом пред својим суграђанима, наједанпут покаже пред свима чаробно огледало, у коме би сви присутни видели ову моју одвратну, велеиздајничку мисао. Језик би мој умукао од изненађења. лице би ми изгубило боју од стида, ноге би отказале да држе на себи једно недостојно створење. Ја бих побегао од људи, презрен као једна штетна ствар. Но боље да ме људи једном одбаце и презру, но да ме савест моја целог века одбацује и презире, и боље, него да будем на крају крајева одбачен и презрен од Бога.

ВЛАДИКА НИКОЛАЈ

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Двери сматрају да је у Србији заведен ауторитарни режим. Владин егоцентрични егзибиционизам погодује непријатељима нашег народа и државе који је из амбасада САД, ЕУ и НАТО гурају у све ненормалније поступке како би са њеним рушњем изазвали хаос у Србији и уништили последње остатке наше суверености.

Зато Двери траже одлазак ове Владе.

Народ је данас социјално-економски уништен пироманским приватизацијама које даље најављују – приватизација ПКБ-а, Телекома, ЕПС-а, продајом наших вода, бања, рудног и природног блага, плодних ораница страницима. Смањење плата и пензија и масовна отпуштања у најави ће довости до економског геноцида (ако Ципрас може да сличну ситуацију у Грчкој зове хуманитарном кризом онда је природно да у ојађеној Србији такве мере изазову економски геноцид).

Послушност ММФ-у и ЕУ је толика да су спремни да спале све што је потребно да би се огрејали на осмеху Ангеле Меркел. Спремани су да поједу будућност свих задужујући будуће генерација сваког секунда 192 евра.

Национално понижење које су нам приредили грљењем са Тонијем Блером и Колиндом Грабар Китаревић је неописиво и само то је разлог да напусте власт у земљи коју је Блер бомбардовао а Колинда помињала без Војводине!

Наш пут је окретање према Русији из практичних разлога националног и социјалног интереса.

Само тако, преко Русије стижемо до земаља БРИКС-а (економске будућности човечанства) и излазимо из изолације у коју нас ЕУ гура, само тако излазимо из НАТО-а (њихово конференција у Београду је знак да више нисмо неутрални) и спречавамо да наши младићи иду у рат и гину као део окупационих снага широм света.

Двери међутим упозоравају да и поред тога што захтевамо одлазак Вучићевог режима, и поред тога што ћемо бити на улицама Београда – никада нећемо бити део евромајданског сценарија и нећемо бити савезник са Канвасом, режимом у сенци (Пајтић-Чанак-Ничић) и нећемо правити нови петооктобарски пут Србије у пропаст!

Информативна служба Покрета Двери

(07-03-2015, 08:03 PM)Шумадинац Пише:  Ја одушевљавам грађане за одбрану отаџбине, а кројим план, како у одлучном тренутку да пошаљем своју родбину на сигурно место из града, који ће разбити непријатељске батерије. и како своје новце благовремено да извучем из банке, које ће опљачкати непријатељска војска, и своје покућанство пошљем у страну земљу,

Себи убраду:

Шта'ш....за разлику од овог горе Шумадинеца, иначе угузљуба Трулог Запада, који вели "Ја кројим план, како у одлучном тренутку да пошаљем своју родбину на сигурно место", ми смо своју родбину послали ТАМО одавде, наша су ђеца у Отаџбини Србији а и унучад већ пристижу!

Наше паре нами нису проблем-НЕМАМО ИХ, а и покућство наше смо ТАМО оставили кад смо ође са једним мањим кофером убјежали давне '74-е године!

Укратко, није јасно зашто баш нами речени Шумадинец посвећује ове речи Светог Владике, ну опет...хвала и на томе.

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Znači tebi đeca i unučad rastu u u državi koja je kopija trulog zapada....

Što to nisi poslao u carsku Rusiju, tamo da se uče pravoslavnoj vjeri kod cara Putina uče, a ne ođe u ovu siromašnu državu u kojoj jedan glas jedan bilmez gde se održavaju gej parade itd...

I šta radiš sam u toj Kanadi ako ti je familija ođe...

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 5 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним