Оцена Теме:
  • 8 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Dveri- Najjveća prevara na političkoj sceni Srbije
#99

(06-11-2014, 09:22 PM)Mekenzi Пише:  
(06-11-2014, 06:43 PM)Милослав Самарџић Пише:  
(06-11-2014, 02:50 PM)Mekenzi Пише:  Sad ne znam šta oćeš da ti odgovorim oćeš za Titu ili Boška (bibliotekara).

Ako pucaš na ekonomski deo SFRJ pre rata kao dete si baljezgao po blatu i sem popa, učitelja dalje nisi viđeo ništa u selu.

Elem što se tiče ekonomije za vreme SFRJ su se izgradile bolnice, putevi, fakulteti, škole, domovi kulture i domovi omladine, odmarališta za decu na moru i vojsku. Školstvo i zdravstvo bilo besplatno, imao si sve povlastice.
Bilo je to dobro vreme moj prosvetaru sve do početka osamdesetih.
Država je bila razvijena sve smo proizvodili i izvozili od igle do lokomotive. Naši građevinski inženjeri su zidali na svim kontinentima. Dok se za vreme ondašnje predratne Jugoslavije živeo u goloj bedi.
Danas uvozimo glavice luka, krompira iz Kazahstana i ko zna odakle, danas Srbija ništa ne proizvodi malo hemije i to je to. Uvoz je 100%.
Не могу да верујем шта си написао.
Можеш ли да прокоментаришеш ово:
http://www.pogledi.rs/kako-su-komunisti-...-privredu/
Samardžiću ne znam iz kog ugla si pisao da li kao ekonomista ili kao istoričar koji istražuje isključivo samo jedan pokret u drugom svetskom ratu.

Sad koliko je bilo čega pre 45 i posle 45 možeš pročitati ispod. (ovo sam skinu sa jednog foruma nacionalističkog)

Цитат:Само током једне 1982/83 школске године у СФРЈ комуњарском титоизму је дипломирао 57.121 студент, или дупло више него у 18 предратних година заједно.
Број факултета током комуњаризма је увећан за више од 10 пута, а наставничког кадра на факултетима 19 пута.

• У периоду 1950-1980 у СФРЈ је изграђено 4,3 милиона стамбених јединица (кућа и станова). Ако се рачуна да се у сваку ту јединицу уселило по 4 члана домаћинства, дође се до податка да је за 30 година владавине србождера Броза обезбеђен кров над главом за комплетну популацију у држави.

52% Немаца и 71% Швајцараца су данас у својим државама подстанари.
Садашњој четничкој Србији, овим темпом којим се зида и без узимања у обзир дугогодишњи тренд пада, би требало преко 1.000 година за толики број станова и кућа озиданих у СФРЈ за 30 година.

• 1952. године у Југославији су постојала 2.452 километра путева (калдрме, бетона и асфалта), добрим делом наслеђених од Аустроугарске у северо-западним деловима земље.
1984. се тај број попео на 65.222 километра, односно за 30-ак година србождеровог вакта је увећан за око 2.700%.

• СФРЈ је имала 12 цивилних аеродрома, највише у Европи после западне Немачке и не узимајући у обзир СССР који се простирао на два континента.
Поред њих и пет војних од којих се један, Жељава код Бихаћа, сматрао за један од два најмодернија на свету.

• Просечан животни век 1939. године у Краљевини Југославији је износио 45,1 годину.
Након 10-ак година владавине крволока Броза, у другој половини 50-их је премашио 60 година, а крајем 80-их достигао 71,5 година.

• На 1.000 живорођених 1939. године умирало је 132,3 одојчади, а 1990. године 20,2 ... или 6,5 пута мање.

• За време усташе Броза број лекара је повећан 9 пута, односно број становника на једног лекара је смањен за нешто више од 6 пута.
Број средњег и вишег медицинског кадра је повећан 32 пута.
Број болничких постеља је увећан 6 пута, односно број становника на једну болничку постељу је смањен за 4 пута.

• Ниво укупне индустријске производње је повећан за 27,5 пута 1989. године у односу на 1946.
Електричне енергије за више од 70 пута.

• За време злих комуњара, број станова са купатилима са текућом водом је повећан са око 4% на око 67%.
А са струјом са око 17%, на 97%.
То ја манипулација.
Статистика није кад поредиш струју некад и сад или рецимо број мобилних телефона 1990-тих и 2010-тих и онда на основу тога кажеш да су Тадић и ови други данас бољи од Милошевића.
Ту је у питању развој технике, а кад се развојем технике на тај начин пореде друштвени системи, то је или непознавање статистике или манипулација статистиком.
У статистици постоји тзв. фактор пондер. Он служи да се не би поредиле бабе и жабе. Него се нпр. пореди једна земља са другим земљама у том периоду, па онда са истим тим земљама у наредном периоду.
Ја сам студирао статистику и у оном чланку сам се држао тога што сам учио.
Одговори

(06-11-2014, 11:58 PM)херцеговац Пише:  
(06-11-2014, 12:46 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  "Двери-парадери", што рек'о мокри брат оног регула са надимком "Херцеговац", предвођени онијем "библиотекаром" Бошком, како га лепо описа они латиничар Киза, ДВЕРИ дакле, поново јашу,

Ти си болестан.

Чему гњев твој, ооо мокри брате дискута регула?! Па зар се нисте вас двојица експонирали ође као "сабутељници"? Нема љутиш сад!Баја

(06-11-2014, 02:50 PM)Mekenzi Пише:  Vidim da hvališ Staljina,
Nego što ti tad nisi tad kad te je jurio Tito sa drugovima nisi pobegao kod Staljina u SSSR nego na truli zapad u Kanadu??

Пардооон, имађасмо нека посла тако да пропустисмо надахнути коментар нашег Кизе!

Даклем синко, ја сам СРБИН који је из ОКУПИРАНЕ СРБИЈЕ и ОКУПИРАНОГ БЕОГРАДА избегао још давне '74-е године кад НИКО није могао у СССР сем певача Ђорђа Марјановића, а и откуд теби идеја да би ми као љотан (додуше дисидент) уопште и помислили на тако нешта?!

Ну, са'ће 40 година одонда, а у то време је „љубичица бела” из вољене ти СФР Шугославије још био живахан и опасан на обе ноге стојећи и шњима се ритајући, а његова приватна губернија СФР Шугославија је била

О К У П А Т О Р

СРБИЈЕ И СРБСТВА, 100 ПУТА ГОРИ ОКУПАТОР НЕГО ШТО БИ БИО ШВАБА ДА ЈЕ ОСТАО!


Шта смо ја и други наши сапатници, могли у то време до да избегнемо од ОКУПАТОРА МОГ НАРОДА ОТКАЗУЈУЋИ ОКУПАТОРУ ПРАВО ДА НА МОЈУ ГЛАВУ ПРИСИЛНО СТАВИ ОКУПАТОРСКУ „ТИТОВКУ” УКРАШЕНУ САТАНИСТИЧКИМ ПЕНТАГРАМОМ!?

По теби и твојима, и Карађорђу би могло да се приговори јер је одбио да стави чалму и да му ђеца буду јањичари но је избег'о преко Саве да буде Фрајкор у Њемца еда би се осветио окупатору своје земље!

НАПРОТИВ!

Наше је мишљење да су сви они који су ОСТАЛИ тамо У Титовој СФР Шугославији да СЛУЖЕ ОКУПАТОРА, уствари

И З Д А Ј Н И Ц И

Србије и Србства!

Ође смо ми пронашли Србе изгнанике као и ми што смо, КОЈИ СУ ЦРКВЕ ГРАДИЛИ ДОК СУ ИХ ТАМО РУШИЛИ и КОЈИ СУ СРБСКО ПИСМО И КУЛТУРУ НЕГОВАЛИ ДОК ЈЕ ТАМО СВЕ БИЛО РУШЕНО И ГУШЕНО И ЛАТИНИЧЕНО!

ОЂЕ У ОТАВИ ВИСИ СЛИКА ЕНГЛЕСКЕ КРАЉИЦЕ СА ВОЋНИМ ШЕШУАРОМ, ШТО НАС НЕ ПОГАЂА КАО СЛИКА МИЛОША МИНИЋА У ТАМОШЊОЈ "НАРОДНОЈ" СКУПШТИНИ!

ЗНАШ ЛИ ТИ УОПШТЕ КАД ЈЕ ЈЕДАН ЈОВАН ДУЧИЋ ПРЕСТАО ДА БУДЕ „ДОМАЋИ ИЗДАЈНИК И ДРЖАВНИ НЕПРИЈАТЕЉ” У ТИТОВСКОЈ ШУГОСЛАВИЈИ?

ГУКНИ ГОЛУБЕ!


Пошто видимо да си остао без текста, да помогнемо:

ЈОВАН ДУЧИЋ ЈЕ ПРЕСТАО ДА БУДЕ „НЕПОЖЕЉАН” ТЕК 2000-Е ГОДИНЕ, КАД ЈЕ ЊЕГОВЕ ПОСМРТНЕ ОСТАТКЕ ПРЕНЕО ИНЖЕЊЕР БРАНКО ТУПАЊАЦ, РЕЛАТИВНО НОВИ ЕМИГРАНТ ИЗ „ЈУГЕ”, КОЈИ, ПО СОПСТВЕНОМ ПРИЗНАЊУ, НИЈЕ НИ ЗНАО КО ЈЕ ЈОВАН ДУЧИЋ САМО НЕКОЛИКО МЕСЕЦИ ПРЕ НЕГО ШТО СЕ ОДЛУЧИО НА ОВО БОГОУГОДНО ДЕЛО!

ЕТО РУПЕ КОЈУ ЈЕ ТИТО ОСТАВИО У ДУШАМА СВИХ СРБА КОЈИ СУ ТАМО ОСТАЛИ!


А што се тиче приговора да смо „побегли”, пааа јашта, нећу ваљда да чекам да ме похрваћени мађарски чива и аустро-угарски Цугсфирер из „Вражје дивизије”, 'апси по окупираном Бео'раду?!

Па зар није савршено нормално да се

П О Б Е Г Н Е

из ропства окупаторског?!

И Србски УСКОЦИ су векововима БЕЖАЛИ па УСКАКАЛИ па јопет БЕЖАЛИ!

И Карађорђе је

П О Б Е Г А О

из окупиране Србије да не робује

О К У П А Т О Р У

но је отиш'о Њемцу у фрајкоре и ваљано изучио занат војевања што је Србији било касније од користи!

Зар није и део Србске Војске и Народа у Црну Гору

У Б Ј Е Ж А О,

како каже пјесник, радије но да остане роб у османлијског

О К У П А Т О Р А,

док је други део Народа

П Р Е Б Е Г А О

преко Саве и Дунава?!

ЗА ЈУНАКА НИЈЕ САМО ДА ЧАСНО ПОГИНЕ НО ДА ЈЕ КАДАР СТИЋИ И

У Т Е Ћ И,

И НА СТРАШНОМ МЈЕСТУ ПОСТОЈАТИ!

ЗА НАС СРБЕ, ШАКУ СИРОМАХА, ТИТИНА СФР ШУГОСЛАВИЈА ЈЕ БИЛА ЗЕМЉА ПОД ОКУПАЦИЈОМ КОЈА ЈЕ БИЛА ГОРА И ОД ОКУПАЦИЈЕ ОСМАНЛИЈА, МЛЕЧАНА И ЊЕМАЦА, ЈЕР СУ И ТУРЦИ И МЛЕЧИЋИ И ЊЕМЦИ БАР У НЕШТО ВЕРОВАЛИ, ДОК ФУКАРА КОМУНО-САТАНИСТИЧКА НИЈЕ НИУШТА ВЕРОВАЛА СЕМ У УСЕ, НАСЕ И ПОДАСЕ!

КАКО ОНДА-ТАКО И ДАНАС!


Друго, тачно је да је са бегством из СФР Шугославије у Канаду Србин ризиковао да изгуби своју традицију, историјско памћење, језик, писмо, Веру...

Међутим!

Остајањем у СФР Шугославији исти Србин је ризиковао да изгуби и ГОЛИ ЖИВОТ уз све набројано!

Ми изабрасмо ГОЛИ ЖИВОТ!

Мало ли је?!

Јербо са оваким језиком не бисмо се ми дуго наживели у титиној „југи”, то је сигурно!

Ево и наш колега са водоинсталатерског факултета Момчило Селић, СА КОЈИМ СМО ИСТОМИШЉЕНИК СКОРО 100%, допаде због дуга језика тамо затвора а и мучења, и поред чињенице да му је отац био познати удбаш а жена сестра Мире Марковић, па је и он морао да БЕЖИ 'вамо и да ође сачека да најгоре прође! Ми са нашим језиком и педигреом неби ни затвор живи дочекали у СФР Шугославији, као уосталом ни наши најближи, ну то није тема!

Ође бар да лајеш можеш и то што више лајеш то си безбеднији!

А ми на канадску владу не лајемо-има ко ће, то наш пос'о није јер ПРАВА Отаџбина моја јесте...„свуда гдје је Србска Душа која,

Т А М О

је мени Отаџбина моја,Мој Дом и моје рођено огњиште”.

А то титина СФР Шугославија није никад била, НИ ТИ ЋЕ, ЈЕР ВИДИМО ДА СЕ ТИТИНА ЈУГА ПОВАМПИРИЛА јер изгледа да сад у Србијици већину чине НАРИКАЧЕ ЗА БРОЗОМ!

Мало ко је ПРЕЖИВЕО титину СФР Шугославију и остао Србин!

Међутим!

Ми у Канади као Србин преживесмо и још увек укрштене речи решавамо СРБСКИМ ПИСМОМ, и то тако да се крошње жалосних врба над водом повијају од ветра који чинимо брзином нашег исписивања ћириличних словеса и поред чињенице да су укрштене речи које из окупиране Србије долазе, углавном штампане на проклетој хрватској гајевици коју још увек свесни део окупираног Народа с'правом зове

U S T A Š I C A!


Неће Србији сванути док се ГЛОГОВ КОЛАЦ не забије на право место!

http://www.youtube.com/watch?v=heFzmFTpWeQ

Погледајте колико је народа било, непрегледна маса, много више него на овом последњем митингу у Бео'раду сигурно!

Међутим!

Војвода Шешељ је пропустио прави тренутак да нареди јуриш са коцем упрве редове!

То црњегорска комуњара Шљиванчанин не би успео да одбрани ни са онијем митраљезом!

Од тада Србију и Србство прати

К Л Е Т В А

М Р Т В Е

Б Р А Ћ Е !


И боље нам бити неће док се вампир из Србије не исели!

БОГ НИКОМ ДУЖАН НЕ ОСТАЈЕ!!!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(07-11-2014, 07:03 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  откуд теби идеја да би ми као љотан (додуше дисидент) уопште и помислили на тако нешта?!

Па видимо хвалиш ође Стаљинов "очишћени СССР" далееееко више од трулог запада!

(07-11-2014, 07:03 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  ЗА ЈУНАКА НИЈЕ САМО ДА ЧАСНО ПОГИНЕ НО ДА ЈЕ КАДАР СТИЋИ И

У Т Е Ћ И,

И НА СТРАШНОМ МЈЕСТУ ПОСТОЈАТИ!

Е лепо рече ово Кез

(07-11-2014, 07:03 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Јербо са оваким језиком не бисмо се ми дуго наживели у титиној „југи”, то је сигурно!

Ође бар да лајеш можеш и то што више лајеш то си безбеднији!

Имам неки осећај да се ни код Стаљина и његових наследника се не би наживео Smile

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Ко се љути?

Само ми је болесно из чиста мира вријеђати некога да је педер.

Да си лијепо увио прозивку са шмеком, па да се човјек насмије, овако...

Дајгле Кизу, па учи.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

(08-11-2014, 12:35 AM)херцеговац Пише:  Ко се љути?

Само ми је болесно из чиста мира вријеђати некога да је педер.

Да си лијепо увио прозивку са шмеком, па да се човјек насмије, овако...

Дајгле Кизу, па учи.

ЈокЈокЈок

Просветару је све дозвољено.БајаЈок
Одговори

(08-11-2014, 12:35 AM)херцеговац Пише:  Ко се љути?

Само ми је болесно из чиста мира вријеђати некога да је педер.

Да си лијепо увио прозивку са шмеком, па да се човјек насмије, овако..

Чловече педер је ТОПЛИ брат у србском жаргону, док је МОКРИ брат љубитељ добре капљице, алкос!

Вас двојица сте сами себе оквалификовали ође сутим вискијем као
"сабутељници", и шта сад?!

ПС

Код руских алкоса "сабутељник" је био алкос који чека пред радњом ђе се вотка продаје на литар јер во времја оно није могло да се купи мање. Кад наиђе други алкос, "сабутељник", онда они заједно купе флашу (бутељу) вотке и заједно је искапе иза првог ћошка.

Јави ако ти још нешта није јасно па да разјаснимо!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Оно ја,
видим да ти добро иде та тематика, видим да си упућен...

Са друге стране то ме никада није интересовало, па праштај незнање.

Опет, постоје лијекови горе у Канади који ријешавају менструалне тегобе, посебно нервозу. Слободно их узми.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Боме и ја сам мислио да је "мокри брат" педер. Кез

Ерцеговац, лакше мало са Просвјетаром. Просвјетар и ја смо некад укрштали свијетло оружје редовно, али увијек да великијем поштовањем и уважавањем.
Један је Просвјетар!Баја

Иако ми ође никако не меремо сварити величање друга Бркатог Бонапарте, архи-зликовца, убице и уништитеља руског народа и православне вјере, као ни питања сексуалног опредјељења к. Александра, ипак ћемо сваку Просвјетарову ријеч прочитати пажљиво и са великијем поштовањем!

Бркати Бонапартизам је ваљда Просвјетару оста из младости, из шес'ет-осме, кад су "мудри Титини студенти", мимо цијелог свијета (Чеси, Пољаци итд.), "Тражили више комунизма!"
Док је сав нормалан свијет тражио његово рушење!
Одговори

(09-11-2014, 11:35 PM)мунгос Пише:  Боме и ја сам мислио да је "мокри брат" педер. Кез

МОКРИ БРАТ

Купује мале флашице на киоску кад ујутру пође по новине. Слисти једну до куће за добро јутро. Затим уз кафицу и хронику из Блица попије чашицу ракије, да му не падне претисак.

Изађе мало да прошета. Сретне комшију из улице. Запричају се о светској економској кризи и цени пшенице на откупу. Попију по неку, да их прође туга и јед.

Сврати код Весне у продавницу, цимне пиво на екс да утоли жеђ. Оде до пијаце да купи парадајз али налети на неког домаћина из Белановице који продаје домаћу. Дегустира.

У повратку (без парадајза) размишља о пропалој фирми и јављању на биро. Изнервиран, дође кући да смири живце уз репризу домаће серије и понеку (знате већ шта). Поподневна дремка.

И опет у круг. Свеједно, није битан разлог и узрок. Битно је само да има шта.

(по Драгославу Андрићу):

левча, бомбонџија, (асоц.: енгл.) дринкер, малиганер, мокри брат, нога, оцуганац, сунђер, трубач, фењер, цевча, цепаница, цирер, циркарош, (асоц. цугати) цугавела, цугарош, цугер, цугош, шљокар, шљокара, блефер, зурна, лизаћ, лизач, сујумез, џибер, шулеја, слана џигерица, алкос, алкоман, алхос, (делимична инверз.) јанпика, капилаш, капљина, леш, (асоц.: локати) локатор, локица, локва, наркотичар, нога, пијаниста, ронац, сисар, тропаш, туш, флашољуб, (асоц.: флаша) Флаш Гордон, цирке, (асоц.: цирка) циркулатор, џибос, (асоц.: шикати) шикатор, (асоц.: шљемати) шљемара, шљемац, (асоц.: пијанац; скр.) јанац.

Паметном доста!

Баја

ТОПЛИ БРАТ

Педер
Из Википедије, слободне енциклопедије

Педер је жаргонски израз за хомосексуалну особу.[1] Употребљава се и као назив за човека који се сматра лошим, а може бити и начин обраћања међу пријатељима.[1] У упутствима заштитника грађана Републике Србије за стандардизован недискриминативни говор и понашање стоји да је овај израз искључиво погрдан.[2]

Неки од синонима ове речи јесу буљаш, буљарош, дерпе, дупедавац, дупејебац, фурунаш, фурунџија, геј, гејовац, гузичар, гузоловац, хомић, хомос, карољуб, отпозадичар, печурка, педерчина, пеша, пешко, пешован, пешкир, решкирчиш, сенфара, топли брат.[1]

^ а б в Borivoj Gerzić, Nataša Gerzić (2002). Rečnik savremenog beogradskog žargona. Beograd: Istar. стр. str. 199. ISBN 86-902311-6-1 COBISS-ID 102670860.
^ Заштитник грађана: упутства за стандардизован недискриминативни говор и понашање ((sr))
Литература
Borivoj Gerzić, Nataša Gerzić (2002). Rečnik savremenog beogradskog žargona. Beograd: Istar. стр. str. 199. ISBN 86-902311-6-1 COBISS-ID 102670860.

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Аман бре људи ! Докле ће да величате Шепу Ћопавог , да га неби случајно крстио правим именом , шта ви комунци мислите да није било тог злотвора Србског народа да неби се све то издешавало и да је ЛЕГЕНДАРНИ ЧИЧА победио ? Неби са можда земља изградила и можда , по вама , се вретили у камено доба ! Дозовите се памети ! Докле бре више величања тог ДИАБОЛИКА !!!!!!!!!!!!!!!!

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"[/size]
Одговори

Šta kaže Boško bibliotekar i dveri oće ili ići čekati Vojvodu?

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

"С обзиром на то да сам недавно на Западу провео 20 дана, на једној турнеји у САД и Канади на којој сам имао низ предавања при парохијама Српске Православне Цркве, могу одговорно да тврдим и да кажем да Србија са Запада увози само оно најгоре. Практично ни једна од ових власти у којој су еврофанатици и поклоници Запада са Запада нам ништа није донела што је реално са Запада квалитетно. Увек су нам са Запада доносили само оно најгоре.
Примера ради: ми можемо да се угледамо на САД и Канаду у одређеним стварима. Сваки радни дан, сваки школски дан у свакој њиховој школи започиње подизањем америчке или канадске заставе и заклетвом државној химни коју раде сви ученици заједно са својим професорима. Зашто се то по угледу на њих не би применило и у Србији?
Замислите шта би се десило када би то Двери тражиле у Србији, а ми се за то залажемо, каква би била реакција оних снага у Србији које се куну у западне вредности и желе безусловну сарадњу Србије са Западом.
Али, такве ствари, прозападне снаге у Србији не доносе са Запада. Доносе нам само геј параде, доносе нам разна духовна изопачења и неморалности, доносе нам уцене и притиске, економска израбљивања ; односно оно што је једино прави интерес западних центара моћи: да српска земља буде колонијални простор који би они немилосрдно експлоатисали, износећи одавде наше природна, културна и друга богатства."
-БОШКО ОБРАДОВИЋ
Одговори

Ето ти га на. У коалицији Двери и ДСС.. Уплашили се да ће Воја да им преотме гласаче.
Кад су прије пар мјесеци СРС понудио Дверима коалицију, они су то одбили тврдећи како они само хоће да униште Двери. Е усрећили се дабогда са ДСС.

Одговори

Slusam veceras na radiju Snaga naroda Boska Obradovica.
Pricao je dosta korektno o potrebi ujedinjenja patriotske opozicije ,pa poslje kad dodju na vlast da se tale.Navodno sad su politicki mnogo zreliji i ocekuju da Seselj primjeti njihov kvalitet.

Boj se ovna,boj se govna,a kad ces zivjeti?Boj se svega, ne budi ono sto jesi,ali do kada tako?
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним