Оцена Теме:
  • 7 Гласов(а) - 2.71 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Окупљамо фронт! СРС се враћа у парламент!
#1

Даме и господо као што смо и јуче најавили Српска радикална страна је преузела одговорност да се не понови ситуација са прошлих избора када су се расули гласови патриота који су против ЕУ и еврофанатика који Републику Србију већ 14 година гурају све дубље у блато, беду и сиромаштво. Очигледно је да само Српска радикална странка зна, може и има храбрости, воље и одлучности да се ефикасно супротстави сваком режиму. Окупљањем родољубивих организација Српска радикална странка показује своју одлучност да се супротстави режиму. Показујемо да смо свесни да српски народ од нас очекује да станемо на чело те борбе и да су грађани Србије уморни од подела. За разлику од политичких странака које праве непринципијалне колиције, које спајају неспојиво и удружују се како би преварили грађане и остварили личну корист, ми смо кренули другим путем. Овде се не ради о техничким колицијама. Овде се ради о удруживању патриота који имају идентичне програме, имају идентичне ставове, који су се борили на различите начине али су се борили за исту ствар! Образ и Покрет СНП Наши наставиће да постоје Младен и Иван ће остати на челу тих организација, али ће кроз Српску радикалну странку ће водити своју политичку борбу. Водиће је на један потпуно нови, потпуно другачији, искрен, братски начин јер се удружујемо на идеолошким основама зарад општег добра а не личне користи. Ово није крај, наредних дана ће се овом националном фронту прикључити сви који искрено желе крај издајничком режиму. Данас је све једно хоћете ли 16. марта гласати за Чеду, за Вука Драшковића, за Вучића, за Дачића, за Палму, за Кркобабића. Сви су они и Кркобабићи и Вучићи и Драшковићи. Могу мењати маске али испод те љуштуре сви знамо шта се крије. Шта год да причају док су опозиција сви раде исто када су на власти. Зато не можете наћи принципијелну разлику између режима Зорана Ђинђића, Војислава Коштунице, Бориса Тадића и овог последњег, најгорег од свих, Александра Вучића. Наш циљ је да антисрпској аждаји станемо на пут и победимо је. Видећете ускоро да ћемо добити много више гласова од онога што неки мисле да ћемо добити. Србија је земља незадовољних људи. Када нас питају колико гласова можемо да освојимо морају знати једну ствар. До 16. марта проћи ћемо читаву Србију. 16. март је прилика да се у Србији преброје сви они који су незадовољни. Па да видимо да ли у Србији има више људи који живе добро или оних који живе изузетно тешко. Они који живе тешко немају разлог да гласају за наставак политике режима који их је довео у овако тешку ситуацију, рекао је на данашњој конференцији за новинаре заменик председника Српске радикалне странке, Немања Шаровић.
Иван Ивановић председник СНП НАШИ истакао је задовољство што се налази у друштву искрених патриота из Српске радикалне странке и Образа, и да је оно што их обједињује идентичан политички програм, који се не базира само на противљењу учлањења Србије у ЕУ и НАТО, већ на економском бољитку грађана Србије који се налазе у катастрофалном економском стању. Наша идеја је сарадња са Руском Федерацијом , односно учлањење Србије у Евроазијску унију, што је наше програмско опредељење још од 2010. године.
http://www.srpskaradikalnastranka.org.rs/srbija/3624
Према атмосфери коју сам затекао у странци јуче убеђен сам да се ове године враћамо у парламент ако не буде опет крађе. Контролисаћемо и пратити малверзације. Образ и Наши су значајна појачања! Ми окупљамо оне који имају исти програм и циљеве који су се више пута доказали на одбрани српства!

[Слика: DSC_1540-02.jpg]


Smile
Одговори
#2

Цитат:Према атмосфери коју сам затекао у странци јуче убеђен сам да се ове године враћамо у парламент ако не буде опет крађе.

Креза


Не знам зашто су радикали прошли пут онако млако реаговали на изборну крађу?
Одговори
#3

Још само да вам се врате Вучић и Тома и прелазите цензус сигурноБаја
Одговори
#4

Враћамо се у парламент!

[Слика: a8baf9ac52b6.jpg]
Одговори
#5

(09-02-2014, 10:34 PM)Милан Бабић Пише:  Враћамо се у парламент!

[Слика: a8baf9ac52b6.jpg]

+1

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#6

У нади да ће се то десити и нади да ће и Двери прећи цензус и сви заједно имати преко 126 посланика и да се уједините и направите владу , пошто и Двери имају сличан програм желим вам и једнима и другима пуно правих изборних гласова ! Да напокон се скину са власти и Вучић и Дачић па и индиректно Чедомир , а и ја сам ту да помогнем ако никако онда барем својим гласовима који се састоје , колико сада знам од барем једно 20-ак гласова ! СРЕЋНО !!!!!!!

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"[/size]
Одговори
#7

Битанге из РИК су нам одбиле преко 5 хиљада потписа, доставили смо преко 20000 и опструкција је довела до тога да нисмо 5 него 6 на листи. Морални лилипутанац Ђукановић је задужен за одбијање приговора и спровођење пљачке. Огромно незадовољство у народу мора резултовати повратком српских радикала!

Ево један видео да се сете људи колико су певали Воји! Сваки глас је битан!
Ту је негде Владимир као клинац међу масом ближе врху, још тада је знао где га срце води.


Smile
Одговори
#8

Кез обратите пажњу на крај Smile
Одговори
#9

ШЕШЕЉ СТАВЉЕН У ИЗОЛАЦИЈУ!
11. фебруар 2014.
Заменик председника Српске радикалне странке Немања Шаровић саопштио је новинарима да се др Војислав Шешељ по налогу Секретаријата Хашког трибунала и затворске управе већ данима налази у изолацији.
Наиме, након што је успешно оперисан 18. децембра 2013. године, и након што му је одређено дванаест циклуса хемитерапије, председник радикала др Војислав Шешељ је 4. фебруара одведен у болницу да би примио прву хемитерапију.
Током терапије која је трајала три дана др Шешељ није имао никаквих тегоба нити компликација. Терапију је веома добро поднео, осећао се као да терапију није ни примио.
Међутим, дан уочи изласка из градске болнице у Хагу један од затворских лекара обавестио је Војислава Шешеља да након напуштања болнице седам дана мора провести у изолацији у затворској болници, наводно због опасности коју представља за друге робијаше!?
Војислав Шешељ није добио писмену одлуку о одређивању изолације и не зна да ли та одлука уопште постоји и са каквим је образложењем донета уколико евентуално постоји. Таква процедура није уобичајена и није медицински оправдана. Војислав Шешељ није први заточеник Хашког трибунала који је оболео од канцера и који је током притвора примао хемотерапију, већ је било више таквих случајева попут Ђукића, Талића, Крнојелца. Међутим, ни у једном од тих случајева према оболелима није примењивана изолација, већ су се сви након хемотерапије враћали у своје ћелије и нормално контактирали с другим притвореницима и затворским особљем.
Очигледно је да су разлози за изолацију др Војислава Шешеља политички и дубоко нехумани, као што је и цео поступак који се против Шешеља води пред МКСЈ политички процес.
Изолација која је одређена др Шешељу није прихватљива са медицинског становишта и штетна је за његово телесно здравље, што је супротно члановима 41 и 46 Правилника о притвору.
Како мере које се последњих дана спроводе над др Војиславом Шешељем не могу бити медицински оправдане, очигледно је да им је циљ психичко сламање др Шешеља и стварање још једне у низу стресних ситуација за њега, што ће за последицу имати нове компликације његовог здравственог стања.
Због околности у којима се налази, одсуства дневног светла, сталне тензије и сталног лежања у кревету, већ је дошло до даљег погоршања здравственог стања др Војислава Шешеља, које се огледа у томе да ноћима не може да спава, поново му се појављује аритмија које није било више од годину дана, поново му ненормално удара срце, трпи болове у грудима, трпи болове у стомаку, има главобоље. Све набројано директна је и искључива последица изолације односно нехуманих услова у којима се налази. Јасно је да би се чак и потпуно здрав човек брзо разболео уколико би био подвргнут условима којима је подвргнут др Шешељ, те да такви услови имају знатно теже последице по здравље Војислава Шешеља, који је једанаест година у затвору и коме је током тог периода здравље озбиљно угрожено, због чега је више пута оперисан.
Да је у својој ћелији, др Шешељу би затворско особље свакога дана било дужно да обезбеди најмање сат и педесет минута боравка на свежем ваздуху. Током изолације у притворској болници, у којој се без разлога налази др Шешељу је потпуно ускраћена могућност боравка на свежем ваздуху, што директно негативно делује на његово здравље.
Сви лекари са којима се консултовао др Шешељ истакли су да је једна од веома важних мера која се препоручује после хемотерапије што дужи боравак на свежем ваздуху, што више кретања односно шетње и што више боравка на сунцу, јер се на тај начин јача имунитет.
Српска радикална странка основано сумња да је прави разлог примене описаних немедицинских мера према Војиславу Шешељу – да му се додатно ослаби имунитет и угрози здравље, све у циљу да се маратонски поступак против др Шешеља у недостатку доказа оконча његовом судском ликвидацијом без изрицања пресуде!
Подсећамо да је Хашки трибунал током претходних једанаест година чинио све што је могуће како би спречио др Војислава Шешеља да користи своја грађанска и политичка права, да му је током изборних кампања у Србији забрањивана свака комуникација, те да је у недавној одлуци којом је одбијен захтев одбране за укидање притвора Војиславу Шешељу судија Антонети такав поступак образложио тиме што се Војиславу Шешељу у случају пуштања на слободу не може ограничити коришћење грађанских и политичких права које оптужени ужива захваљујући међународним инструментима и која су гарантована члановима 25. и 14. Међународног пакта о грађанским и политичким правима.
http://www.srpskaradikalnastranka.org.rs/srbija/3630


Smile
Одговори
#10

Даклем овај Младен Обрадовић вођа „Образа”, је ваистину добар, елоквентан, храбар...нарочито одкако је у Радикале, свака част:

http://www.youtube.com/watch?v=Bf6Jf_Yb6X0

С'друге стране овај Глишић из ДВЕРИ само кука неким плачним гласом о поделама међу Србским Националистима, каже умножићемо се дељењем:

http://www.youtube.com/watch?v=1JnzX5riKEE

Паметном исувише, да цртамо немамо намеру!

Браво, кад Србенда саспе трулом западу а нарочито оном Монтгомерију и осталима у лице, туна човек мож'само да аплаудира:

http://www.youtube.com/watch?v=ZvVkpHthyJY

Наставак претходног:

http://www.youtube.com/watch?v=lR0dSzpYhL8

Мала дигресија:

Овај водитељ спада у онај љуцки материјал коме би човек мог'о 'ладно да опали шамарчину са речима „то ти је за оно”, и не би погрешио 100 посто!

Шта'ш...

Младен Обрадовић из „Образа” напушава напрдњаке:

http://www.youtube.com/watch?v=kHySLdZf2zA

Јес, јес...то је Младен Обрадовић из „Образа”, а Бошко Обрадовић из ДВЕРИ је један безобразан који је тешко уцвелио Младена Обрадовића из „Образа” па он неће шњим ни случајно!

Не заборавимо „СВАКА ВАШКА ОБАШКА” то је слоган свих националних Срба!

Сетимо се, „НИШТА НАС НЕ СМИЈЕ ИЗНЕНАДИТИ”!!!

А оно „ОВДЈЕ ТРЕБА ОЈАЧАТИ НАСИП”,а?

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#11

Срс се никада неће више вратити у парламент.
Највеће достигнуће после петог октобра свакако је гашење и тотална победа над великосрпским национализмом. Заслуга Српске напредне странке је неоспорна, жути нису могли да то одраде како ваља и стално је висила опасност по евроатлантске интеграције.
Овако СРС је испод цензуса, ДСС је на ивици (али опет мање више конструктивни и салонски националисти), о Дверима и сличним глупостима не треба трошити речи!!!
Одговори
#12

Види ко је свратио!

Подмладак ЛДП-а одлучио да нас почасти својим присуством!

Мора да му је интелигенција била брана све ово вријеме за прављење профила на новом форуму. Нове технологије, мука жива за ЛДП пит булове.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори
#13

(12-02-2014, 01:29 AM)Земун Пише:  
Има ли опција на форуму да се не виде уписи дотичног крмета? Да се блокира?

Има, кликни на његово име да посетиш његов профил и при дну странице ћеш наћи Додај на Списак за Игнорисање.
Само се немој брате Србине спуштати на ниво политичких потурица и вређати их као што они вређају своје некадашње саборце.
Одговори
#14

ШЕШЕЉ СТАВЉЕН У ИЗОЛАЦИЈУ!
http://www.peticije24.com/a/67859

А они воде некакву кампању за изборе, уместо да позову на бојкот изборе и уличне протесте!!!
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним