Поруке: 3
Теме: 0
Придружен: Feb 2015
Углед:
2
Zanima me dali se neka organizacija ozbiljno bavi pronalazenjem ostataka Radomira Neskovica jer imam pouzdane informacije gdje je zakopan Radomir Neskovic tj poznajem jedinu zivu osobu koja zna gdje je on sahranjen rec je o ozbiljnom covjeku koji je ugledni gradjevinski inzenjer koji je spreman da pokaze gdje je Radomir Neskovic sahranjen.
Поруке: 86
Теме: 1
Придружен: Dec 2014
Углед:
23
Замолио бих чланове форума да поставе што више Нешковићевих слика... ја имам само једну.
Мртва глава, кости двије,
то је значка из Србије!
Поруке: 16,985
Теме: 632
Придружен: Jul 2013
Углед:
1,870
Онда би требало јавити надлежним државним органима, свакако би било решено као у Гацком (сахрана уз војне почасти, споменик...)
Поруке: 14,504
Теме: 307
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,044
Кажи човеку на српском језику: не бави се никаква организација, осим волонтера који воле свој народ и историју. Према томе, земљаче, коштаће те то и финансијски, и живаца, и на још много начина... Немој уопште да имаш илузија где живиш, било да је са ове или оне стране Дрине.
Поруке: 16,985
Теме: 632
Придружен: Jul 2013
Углед:
1,870
Ипак у РС може то на државном нивоу.
Поруке: 2,374
Теме: 43
Придружен: Jan 2014
Углед:
201
Ал не може уз војне почасти, јер нема војске.
Поруке: 145
Теме: 9
Придружен: Oct 2014
Углед:
14
Нека се јави приватном поруком па ћемо ријешити да видимо то око Радомира,морамо све утврдити и днк треба узимати
ЕВО БРАЋЕ ЈОШ СУ ЖИВИ ШТО РАДАВУ ВОДУ ПИЛИ!
Поруке: 3
Теме: 0
Придружен: Feb 2015
Углед:
2
Dugo me nije bilo, zanima me dali se ista promjenilo dali postoji sada mozda mogucnost da se neka organizacija ozbiljnije uključi u pronalazenje Radomira Neškovića
Поруке: 2,374
Теме: 43
Придружен: Jan 2014
Углед:
201
Не видим шта је ту проблем. Ако је на територији РC, ваљда би требало cамо полицију или медије обавјеcтити, или потомцима рећи и договорити иcкопавање и cахрану.