Оцена Теме:
  • 18 Гласов(а) - 4.33 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

КО ЈЕ ОСОБА СА СЛИКЕ?

Свакако су из области Книна, али колико се сећам да ми је рекла Мила Михајловић, не пише на полеђину ко су.
Одговори

[Слика: 2014_06_09_16_08_11.jpg]
???????????????Smile

[Слика: Roadto7.jpg]
СкојевацСкојевацСкојевацСкојевацСкојевацСкојевац
Одговори

[Слика: 10439424_668750753173762_7899469437798083307_n.jpg]
Краљ Петар II Карађорђевић са председником владе професором Слободаном Јовановићем и министрима у Лондону 1942. године

Неке министре нисам успео да идентификујем, па ако неко зна:
Са лева: први - Јурај Шутеј, други - Милан Грол, трећи - професор Слободан Јовановић, четврти - Миха Крек, осми - Милош Трифуновић, девети - Милан Гавриловић.

Ко су пети, шести и седми?
Одговори

(11-05-2014, 11:01 PM)Романија1 Пише:  [Слика: 534343_478239485550577_736903306_n.jpg]
Јел истина да је овај што носи заставу, Мирко Бајић, ђед Радоша Бајића? И један и други су из Медвеђе, одакле је и ова слика.

Није то Бајићев ђед. Овај Мирко Бајић са слике је умро од тифуса у Босни. Прво се мислило да је стрељан од комуниста а после се сазнало да није преживео помор тифуса.
Одговори

[Слика: bas.jpg]
Ко је на слици,где и којим поводом?
Одговори

Дреновић и Мишић су у средини. Беше у Хотелу ''Босна'' у БЛ?
Одговори

Јесте!Размена заробљеника са Домобранима.
Одговори

(15-06-2014, 10:45 AM)Ковач Пише:  [Слика: bas.jpg]
Ко је на слици,где и којим поводом?

Први с лијева сједи, црна блуза, би требао бити поручник Вукашин Марчетић.
Одговори

Мислим да јесте.
Одговори

Ово би могло да буде и приликом потписа оног уговора са НДХ.
Одговори

Нађох недавно ову слику на интернету, али се не могу сјетити на коме сајту. Сачувао сам је у комп. јер је сликана у Требињу и сугурно се односи на четнике Требињске бригаде. Уз слику је писало да је сликана у септембру 1943 год. у Требињу и да су на слици четници. Да ли неко зна нешто о овој фотографији?
[Слика: 527368361382230129117163.jpg]
Одговори

Не знам баш да ли је слици мјесто овдје, али поставићу. Није четник из 2. св. рата, а нисам сигуран да ли би га уопште могли назвати четником. Препознајете ли ко је ?

[Слика: b.jpg]

Ако идем напријед, пратите ме...ако се повучем, убијте ме...ако умрем, осветите ме.
-Анри де ла Рошжаклен
Одговори

Зна ли неко ко су ови...
Пише на слици Херцеговина, али рекао бих да су из Гарде...

[Слика: 06-hercegovina-a-net.jpg]
Одговори

Зашто је обрисан коментар од "Вукашина Петковића" ?

Ако идем напријед, пратите ме...ако се повучем, убијте ме...ако умрем, осветите ме.
-Анри де ла Рошжаклен
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 8 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним