Оцена Теме:
  • 18 Гласов(а) - 4.33 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

КО ЈЕ ОСОБА СА СЛИКЕ?

Тема није резервисана само за фотографије четника, за то постоји посебна тема "Најлепше четничке слике". На овој теми могу да се постављају слике свих фактора Другог светског рата на тлу Југославије. Тако је било и на старом форуму.

Иначе, тачан одговор.
Одговори

Онда само удрите са црвенима, усташама и осталим крвницима Србског рода...
Одговори

undefined

[Слика: Trebava_1944_8.jpg]
screen shotМуслимани у Четницима!Источна Босна октобра 1944 године.Smile

[Слика: KGr_Hq_R_o4_E8_Vdw_ygl_BPTp_i7p_Q_60_57.jpg]
screenshot programКо је громада од човека што стоји лево?Баја
Одговори

Sef Cicinog obezbedjenja major Miljan Janketic. Pa morao je da bude gromada od coveka Smile
Одговори

Тачан одговор! :sleepy:
Одговори

(30-10-2013, 09:05 PM)Др Милош Пише:  Sef Cicinog obezbedjenja major Miljan Janketic. Pa morao je da bude gromada od coveka Smile

Иначе, једно време, у партизанима.
Одговори

(30-10-2013, 07:43 PM)четнички курир Пише:  [Слика: KGr_Hq_R_o4_E8_Vdw_ygl_BPTp_i7p_Q_60_57.jpg]

Кез

Својевремено сам учествовао у потрази за њим, па тако срео и једног његовог предратног пријатеља. Сигуран сам да ће многима бити интересантно...

Био је медвед, пар екселанс, 204 цм висок, изузетно физички јак. Али муке његове биле су друге природе.

Наиме, ма колико на сликама изгледа одбојно (бар мени одрпан, делује прљаво...), имао је константан проблем са многим женама. Био је живи магнет за женски пол, а најчешће веома проблематични део женског пола. Укратко, нису му давале да живи!

Још пре рата двеста пута деградиран (као војник, официр) због проблема које су увек изазивале жене, једноставно није више могао са женама да изађе на крај. Зато је нон стоп глумио најгрубљег могућег простака и лудака, не би ли се женама смучио, али ништа није вредело...

Рече горе неко да је био у партизанима, још горе. Био је члан КПЈ пре 2. рата, али и у комуњарама га жене нису оставиле на миру. И тамо је био мета интрига и женских завера, па је брзо побегао у Четнике.

Дал се то наставило и у САД где је живео дуго после рата, не знам, али вероватно...

Са друге стране испод грубе коруџе, крио се веома способан официр. Такво дивљење својих подчињених, нисам видео чак ни код Кесерових људи! Укратко био им је готово идол. У црној гори, чак и у комунистичко - титово време, људи су буквално устајали на његов помен.

Још је интересантно, да је од 20-40 највећих непријатеља титине СФРЈ, он био под бројем ЈЕДАН! А не презива се Абдић! Вероватно што је од комунисте постао окорели Четник. Када сам својевремено сазнао кога тражим - смрзао сам се од страха и престао да много питам.
Одговори

Нема говора, на жалост, да је Миљан Јанкетић стигао до САД. О томе смо већ писали овде.
Одговори

(31-10-2013, 07:49 PM)Зоран Недељковић Пише:  Нема говора, на жалост, да је Миљан Јанкетић стигао до САД. О томе смо већ писали овде.

Кез

Добро, кад тако мислите у реду, шта друго да кажем? Причали смо већ некад о томе, а стално неки ђаво контрирам...

Поздрав!
Одговори

[Слика: T2e_C16_JHJG8_E9nyfm_JKRBRPDU_Yz_Cg_60_57.jpg]
how do you print screenДали неко зна ко је човек са слике?Има онај Равногорски знак на блузи са десне стране.Баја
Одговори

[Слика: 13826249.jpg]
Одговори

(03-11-2013, 09:58 PM)Зоран Недељковић Пише:  [Слика: 13826249.jpg]

Андра Полети - Први равногорски корпус.
Одговори

Ко је ово изјавио или ако је то тешко питање, када је изјава настала?
Да помогнем, није Чеда Јовановић. Smile
[Слика: evropljanin.jpg]
Одговори

Љотић или Недић...
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 4 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним