Ne znam kad je ovo pisano: "И данас је имамо у разним траговима и у разним видовима као заостатак прошлости и као велику сметњу према било каквом кораку напред“"
Kamo lepe srece da je u tragovima.
Ovo sada je kopija drutsvenog sistema za vreme Tita i kapitalistickog(u tragovima).
Problem je po meni i siri, jer jeste da su sve pokupovali u Srbiji i nista nije nase, plus smo u kreditima, nego se i globalno namece neki sistem Titovog tipa po svetu.
Ja pricam zeni: Pazi, i Amerika i Srbiaj idu ka istom cilju(globalisti nametnuli), ali Srbija uopste ne prolazi onaj put sto je Amerika prosla.
Srbija je bila na trom putu pre 2. svetskog rata.
Mislim, bez veze je tupiti rreci na komunizmu, to i vrapci vide(samo ako hoce) da gde god on prosao tu propao moral, propala porodica, propala ekonomija, propalo sve.
Problem je da li Srbija sada ima kriticnu vecinu da se povrati na normalan put, pod uslovom i da nema globalista.
Pa Amerika polako ulazi u Titove vode, mladi nece porodicu, nece kucu, hoce besplatno.... Znaci zaglupljuju se.
Sreca u svemu je sto takav sistem obavezno propada kad-tad, tako da je mnogo bolje porpasti nego da nekako opstaje(na misice).