Оцена Теме:
  • 5 Гласов(а) - 4.6 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Документарни филм ''Генерал Дража Михаиловић'', ТРЕЈЛЕР, КАТАЛОГ, ДОНАЦИЈЕ

Јели овсте има % од колико новац стижи из диаспоре за оваке сврхе, и колико стиже од људи и организације у отаџбине?

Разлог зашто питам, су јасне и очигледне!
Одговори

(04-03-2018, 04:34 PM)Милослав Самарџић Пише:  Стигло се до - финансија. Smile
Све је успорено, морамо део по део. Иначе би за 2-3 месеца све било готово.
Јел си стварно бивши режисер, или је само ник нејм?
Нисам реѕисер,те филмове које бих ја реѕиро,нико ѕив не би гледао.То ми је само ник.Стари ми је ,пре више од 10 година,био Огњен,ако се сећаш.Беху,то ѕвеѕдани тренутци овог форума,а памтим и онај иѕ 2003-е када није била потребна регистрација.Ако се сећаш,имали смо ѕаједничког пријатеља,који је преминуо пре пар година.Два пута сам био у КГ код тебе,а седели смо једном у Уѕицу ѕаједно,када си доносио књиге,уличном продавцу)ваљда му Мића би име,добар је био,нема више штанд).А једном бисмо и у Поѕеги ѕаједно,имао си промоцију,борбе четника против комуниста и усташа.Негде 2007-а.Погледе сам пратио,пасионирано,као и моји родитељи некада давно.Поѕдрав,све најбоље.
Одговори

Који су то били звездани тренутци старога форума?Оно време када је Отаџбина крварила а ви се хвалили нашим Западним Савезницима у 2.Св. рату?Ја се неби хвалио тиме.Ја сам сво време верно пратио стари форум а нисам био члан.Мислим то плажење итд. није био Демократски форум у опште.Била је Самарџићева чврста рука и сви су ђускали у истом ритму.Не кажем да је Самарџић лош Историчар али пред Богом сви смо једнаки,па тако и у Демократији.Ја сам мишљења да је стари форум био чист Феудализам.
Одговори

Јели овсте има % од колико новац стижи из диаспоре за оваке сврхе, и колико стиже од људи и организације у отаџбине?

ЗАШТО МИ ОБИЧНО ПЛАЋАМО ПАРЕ!

Дошта питање су проћи без одговора (забилежено), е ја ћу морати бити вам досадан на овом питање!
Тако ћу га поновити док гол не добијем одговор!
Одговори

(04-03-2018, 11:49 PM)ексрежисер Пише:  
(04-03-2018, 04:34 PM)Милослав Самарџић Пише:  Стигло се до - финансија. Smile
Нисам реѕисер,те филмове које бих ја реѕиро,нико ѕив не би гледао.То ми је само ник.Стари ми је ,пре више од 10 година,био Огњен,ако се сећаш.Беху,то ѕвеѕдани тренутци овог форума,а памтим и онај иѕ 2003-е када није била потребна регистрација.Ако се сећаш,имали смо ѕаједничког пријатеља,који је преминуо пре пар година.Два пута сам био у КГ код тебе,а седели смо једном у Уѕицу ѕаједно,када си доносио књиге,уличном продавцу)ваљда му Мића би име,добар је био,нема више штанд).А једном бисмо и у Поѕеги ѕаједно,имао си промоцију,борбе четника против комуниста и усташа.Негде 2007-а.Погледе сам пратио,пасионирано,као и моји родитељи некада давно.Поѕдрав,све најбоље.
Јел беше кафић ''Црни појас''?
Одговори

(05-03-2018, 02:04 PM)Прст_у_ока_латиници Пише:  Јели овсте има % од колико новац стижи из диаспоре за оваке сврхе, и колико стиже од људи и организације у отаџбине?

ЗАШТО МИ ОБИЧНО ПЛАЋАМО ПАРЕ!

Дошта питање су проћи без одговора (забилежено), е ја ћу морати бити вам досадан на овом питање!
Тако ћу га поновити док гол не добијем одговор!
Много више из емиграције. Уписујемо на шпицама ко је помогао.
Ево овде имаш од 29:20:
https://vimeo.com/237211197
Овде од 28:30:
Овде од 28:20:
Као штпо знаш, држава овде финансира неке другачије пројекте.
Одговори

[quote='Милослав Самарџић' pid='90108' dateline='1520269748']
[quote='ексрежисер' pid='90057' dateline='1520200187']
[quote='Милослав Самарџић' pid='90013' dateline='1520174063']
Стигло се до - финансија. Smile
[/quote]Нисам реѕисер,те филмове које бих ја реѕиро,нико ѕив не би гледао.То ми је само ник.Стари ми је ,пре више од 10 година,био Огњен,ако се сећаш.Беху,то ѕвеѕдани тренутци овог форума,а памтим и онај иѕ 2003-е када није била потребна регистрација.Ако се сећаш,имали смо ѕаједничког пријатеља,који је преминуо пре пар година.Два пута сам био у КГ код тебе,а седели смо једном у Уѕицу ѕаједно,када си доносио књиге,уличном продавцу)ваљда му Мића би име,добар је био,нема више штанд).А једном бисмо и у Поѕеги ѕаједно,имао си промоцију,борбе четника против комуниста и усташа.Негде 2007-а.Погледе сам пратио,пасионирано,као и моји родитељи некада давно.Поѕдрав,све најбоље.
[/quote]
Јел беше кафић ''Црни појас''?
[/quote]
Тако је,добро памтиш.

[quote='Pravda' pid='90060' dateline='1520207088']
Који су то били звездани тренутци старога форума?Оно време када је Отаџбина крварила а ви се хвалили нашим Западним Савезницима у 2.Св. рату?Ја се неби хвалио тиме.Ја сам сво време верно пратио стари форум а нисам био члан.Мислим то плажење итд. није био Демократски форум у опште.Била је Самарџићева чврста рука и сви су ђускали у истом ритму.Не кажем да је Самарџић лош Историчар али пред Богом сви смо једнаки,па тако и у Демократији.Ја сам мишљења да је стари форум био чист Феудализам.
Не бих се слоѕио са тобом.Мишљења сам да је тај форум одскакао и квантитетом и квалитетом.Мада је и овај свакако одличан.Не памтим диктатуру,напротив.Било је дисонантних тонова,пецкања и сл,али сви смо гајили наду да моѕе доћи до националног преокрета који данас делује немогућ.Што се тиче плаѕења,најрадије бих се исплаѕио некој прсатој Швеђанки,ваљда су и они савеѕници.Поѕдрав,и немој да се ѕестиш беѕ потребе.
Одговори

Не жестим се ја,него мало ми смета тај твој коментар у смислу да ја већ 4. и по године сваки дан поставим по једну слику на теми"НАЈЛЕПШЕ ЧЕТНИЧКЕ СЛИКЕ", а веруј ми то у опште нија лако,треба бити оригиналан,ипак су ово ПОГЛЕДИ.Као што видиш на фејсбуку све јаче четничке групе преузимају слике одавде са форума.Значи ја се трудим да одржим углед ПОГЛЕДА и не прија ми коментар да је стари форум био бољи,јер сигурно није било толико лепих четничких слика.За остало што се тиче других форумаша,слажем се да много мање има учешћа и садржаја,сем неколико појединаца који доста пишу.Ја сам ипак задужен само за слике.
Одговори

Милославе, да ли je ово место, које помињеш у трејлеру филма, везано за смрт ђенерала Драже?
[Слика: 487627_585797361431613_971882836_n.jpg]
[Слика: 431576_585797394764943_1906532829_n.jpg]
[Слика: 577193_585797414764941_1262893812_n.jpg]
[Слика: 601992_585797524764930_1532976338_n.jpg]
[Слика: 33957_585797491431600_1006580348_n.jpg]
[Слика: 531578_585797471431602_1310540173_n.jpg]
Одговори

Да, ту је убијен Дража.
Би ли нека од ових слика могла да се објави у филму?
Никад нисам видео слике унутрашњости.
Одговори

Објавили смо плакате за филм о Дражи:
http://kingdom-of-yugoslavia-in-ww2.com/...%BB%D0%BE/
Одговори

Можемо ли очекивати промоцију у октобру или је дошло до померања?

,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Одговори

(10-09-2018, 04:11 PM)Перун Пише:  Можемо ли очекивати промоцију у октобру или је дошло до померања?
Српска верзија биће готова ових дана, тако да биће у октобру.
Одговори

(10-09-2018, 06:42 PM)Милослав Самарџић Пише:  
(10-09-2018, 04:11 PM)Перун Пише:  Можемо ли очекивати промоцију у октобру или је дошло до померања?
Српска верзија биће готова ових дана, тако да биће у октобру.

А где се може видети та премијера ?

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"[/size]
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним