Поруке: 3,876
Теме: 103
Придружен: May 2017
По налогу А. Вучића "морамо да разговарамо" у овим треницима на ТВ Хепију у емисији ћирилица снимак интервјуа из Приштине: Миломир Марић и Рамуш Харадинај.
Поруке: 14,436
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
875
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 14,494
Теме: 307
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,034
Миломир Марић, као бард увлакачког новинарства, изгледа осећа да је време да се дистанцира од режима АВ, коме тако верно служи већ шест година.
Направио је једну од најбољих Ћирилица, са људима који имају шта да кажу.
Уопште није важно да ли сам сагласан са свим њиховим ставовима, петорка која је била у вечерашњој емисији припада реткима међу данашњим Србима који имају шта да кажу.
Замолио бих некога да постави овде емисију кад то буде било могуће.
21-07-2018, 03:41 PM
Историја новинарства у Србији: Прве српске новине покренуте су у Бечу и Пешти
Од
ИН4С -
29/06/2018
https://www.in4s.net/istorija-novinarstv...u-i-pesti/:читај:
Zoran Panovic ( Danas ) vs. Радомир-Ратко Дмитровић ( тада В. Новости )
Поруке: 1,361
Теме: 10
Придружен: Apr 2015
Треба упамтити да је "спортски новинар" Милојко Пантић на прошлом СП у фудбалу отворено навијао за хрватску. Правдајући се којекаквим дневно политичким изговорима, говорећи о Вучићу да је из Чипуљића код Бугојна (није рекао да је то село једнино на територији Босне током XIX вијека имало Цинцарску већину, а Вучић се хвали да су његови у старини били трговци) а да је он Пантић са Мораве, па ваљда зато гледа на спорт "објективно", ја би реко да је ћорав од очију и да нема појма, очито љут што нема посла Пантић не зна или не жели да зна да су хрватски играчи испраћени на првенство за једном од застава које су окачене ну Книну одмах по заузимању од хрвата 1995 год., http://www.pogledi.rs/forum/Thread-mundi...1#pid95371 чак, шта више, приликом изласка из Авиона, кад су их дочекивали у Загребу посље финала први излазе Далић селектор (из крвавог Ливна) а за њим предсједник савеза Шукер (рођен у Осијеку али од родитеља из крвавог Ливна, током боравка у Шопанији 90их ходочасто и фотографисао се на Павелићевом гробу) и носе управо ту заставу. Дакле и посље свега, и упркос свему, и поред свог личног спортског успјеха на СП они машу заставом као симболом побједе над Србима.Ту се огледа њихова суштина, која је непомирљива са Србима (без обзира одакле су ти Срби). Пантић то или не зна или се прави да не зна, али је зато све Србе који не навијају за хрватски назвао клерикалцима и фашистима.
Ако смо ми затуцани клерикалци и фашисти, шта ли су онда Модрић, Далић, Шукер,Вида, Грабар Китаровић . . . а шта ли је тек Милојко Пантић ?
Поруке: 1,361
Теме: 10
Придружен: Apr 2015
(07-10-2018, 06:19 AM)Жаре Пише: Милојко је смрда усташка, то је бар лако. Дај неко теже 
Ма ни то није скроз тачно, ја га се сјећам када је прије неких 7-8 година нападао Ивана Ћурковића и као један од главних аргумената против њега је наводио да је хрват и да су му рођаци по Мостару истакнити "чимбеници" у ХВО и ХДЗ (што је тачно), ја памтим да је и прије тога похвално говорио о Ђенералу Михаиловићу као о слободару и антикомунисти . . . посље је Пантић подржавао Ч.Јовановића и 2018. се претворио у ово што јесте. Чини ми се да се ради о фрустрацији због губитка посла, јер је Пантић некада радио на главној телевизији у времена док је аудиторијум обухватао око 20 милиона људи, а сад сам клепа емислију ( врло бајату и лошу) и продаје ју. Никако не могу себи да објасним да због прихода човјек толико промјени ставове, испада да је раније о хрватима говорио лоше за лову, а сад кад је отањило онда је за њих. Или је толико попиздио на ситуацију па је слуђен да мисли да ако си против Вучића мораш бити и за хрвате.
(Последња измена: 07-10-2018, 04:04 PM од
Брада.)
И Оља Бећковић је сматрала да не треба навијати за Србију него за Босну. Као својевремно председник Србије Борис Тадић.
"BULEVAR ILI NIŠTA" Pet godina od smrti Aleksandra Tijanića
Ranko Pivljanin
28.10.2018. 21:37
https://www.blic.rs/vesti/drustvo/buleva...ca/94df98e
Поруке: 14,494
Теме: 307
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,034
Гледао сам синоћ Миломира Марића у емисији Сучељавања на Новосадској ТВ , где је гостовао са хрватским историчаром Кљајићем, који је пре тога држао неко предавање у Новом Саду.
Невероватно је колико Марић понавља неке флоскуле за које су му многи историчари, по различитим питањима, објаснили да су неистине и митови. Он и даље гура како је причао пре 30 година, и то са одушевљењем , као да их први пут приповеда.
(15-11-2018, 10:21 PM)Бенито Пише: Гледао сам синоћ Миломира Марића у емисији Сучељавања на Новосадској ТВ , где је гостовао са хрватским историчаром Кљајићем, који је пре тога држао неко предавање у Новом Саду.
Невероватно је колико Марић понавља неке флоскуле за које су му многи историчари, по различитим питањима, објаснили да су неистине и митови. Он и даље гура како је причао пре 30 година, и то са одушевљењем , као да их први пут приповеда.
Ја нисам гледао емисију. Које је то "Марић понављао флоскуле за које су му многи историчари, поразличитим питањима, објаснили да су неистине и митови". И како је н ато реаговао хрватски историчар Класић ?