Оцена Теме:
  • 10 Гласов(а) - 2.6 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Slučaj Šešelj

Јесам рек'о да ће овај обожавалац комуњаре Љубише Ристића сам да се јави!

[Слика: 200w.webp]

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(17-08-2018, 05:41 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Јесам рек'о да ће овај обожавалац комуњаре Љубише Ристића сам да се јави!

Ја сам на такве као што је Ристић бацао све што ми дође под руку док си ти за то време седео у Канади и састанчио са офуцаним љотанима . Можда си евентуално бацио неко јаје на америчку амбасаду или конзулат и побегао у непознатом правцу.

Нисам ја звао Ристића и пачећи квактао у емисији на телевизији за људе твог интелектуалног калибра. То си био ти и још те одјебаше после минут.
Одговори

(17-08-2018, 06:20 PM)ЈВуО-КГ Пише:  Ја сам на такве као што је Ристић бацао све што ми дође под руку док си ти за то време седео у Канади и састанчио са офуцаним љотанима .

Јес, јес...оооо јес....бац'о си и пљув'о по њему АМА НАКНАДНО!

ЦЕО ФОРУМ ЈЕ БИО СВЕДОКОМ КАКО СИ 'НАКО ИЗ ДУШЕ ЦИЧАО И ТАПШАО ШТО ЈЕ АРХИ-КОМУЊАРА РИСТИЋ КАО 'ПРОВАЛИО' ДА СЕ ЈАВЉА НЕКИ 'ЉОТИЋЕВАЦ'!!!

МИЛО ТИ БИЛО КАД КОМУЊАРА НАПАДНЕ СРБИНА ПРАВОСЛАВНОГ ПА НИСИ МОГАО ДА СЕ УЗДРЖИШ!

ПА ТО ЈЕ ОНО ШТО МИ БЕЗ ПРЕСТАНКА ТВРДИМО ЗА ДАНАШЊИ NOVOSRB ТАМО И ЗА ЛАЖНЕ НАТО-ЧЕТНИКЕ!

ВАМА ЈЕ СВАКИ ТИТОВАЦ И КОМУЊАРА БЛИЖИ НЕГО СРБИН ПРАВОСЛАВНИ!

ХА,ХА,ХА
....кх,кх....ОФИРА СЕ ЧОВЕК 'НАКО АУТОМАТСКИ!

Кидање Кидање Кидање

НАДРИ-КОМУЊАРА И АРХИ-ИЗДАЈНИК, БРОЗОЉУБ ЉУБИША РИСТИЋ МУ СИМПАТИЈА А НЕКИ ИЗБЕГЛИ "ЉОТАЧ, ЉОТАН" МУ КРВНИ НЕПРИЈАТЕЉ!

Па после прети ИЗДАЈНИК ОД ИЗДАЈНИКА:

"Ћу да бијем ако ми неко каже да сам ја, ТАТА И МАТЕР МИ И СВИ ДАЉИ И БЛИЖИ РОЂАЦИ, КОМШИЈЕ И СВИ САМОУПРАВЉАЧИ ЏУМЛЕ У ПАКЕТУ КОЈИНО СУ ПОЛА ВЕКА ПЕВАЛИ ПОЉСКИ МАЗУРЕК 'ХЕЈ ШУГОСЛОВЕНИ', ШЕНИЛИ И СЛУЖИЛИ АМБРОЗУ, ЊЕГОВУ ВОЈСКУ СЛУЖИЛИ, ТИТОВКУ НА ГЛАВУЏИ ИЗДАЈНИЧКОЈ НОСИЛИ И ЗА АМБРОЗОВ (И ТУЂМАНОВ) 'ПАРТИЗАН' И 'ЦРВЕНУ ЗВЕЗДУ' НАВИЈАЛИ (и јошт навијају!), И НА КРАЈУ КАД ЈЕ АМБРОЗИЈЕ ЛИПС'О, ГОРКЕ СУЗЕ ЛИЛИ ДАНИМА....ИЗДАЈНИЦИ!

Ћу да бијем бре ако ми неко отвори очи и скреше ми да смо ја и моји најобичнија јањичарска булумента најгорих изрода и одрода, ћу да бијем јер....ИСТИНА БОЛИ!"

ИСТИНА ЈЕ К'О ДОБРА РАКИЈА, КАД ЈЕ КОНЗУМИРАШ-ЖЕЖЕ!!!

И запамти гњидо, СВАКИ ТАЈ ЧЕСТИТИ "ЉОТАН" ИЗ ИЗГНАНСТВА, у које себе због година и идеолошких разлика нажалост не убрајамо, ЈЕСТЕ У ОДНОСУ НА ТВОГ КОМУНО-САТАНИСТУ ЉУБИШУ РИСТИЋА СВЕТАЦ И ЧЕЛИК СРБИН!

И сваки пут кад увредиш неког од тијех часних старина подсетићемо те на неокајани грех према Отаџбини Србији и Светом Православљу и тебе и твојих!

Паметном доста!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(17-08-2018, 04:32 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Велики Војвод у студију сам са прелијепом Ирином, одбија одлучно да седне на столицу ђе је седела Јелена Милић из оправданог страха да не добије НАТО пицајзле, гадну болес'!

Међутим!

Велики Војвод је превидео да је засјео на столицу ђе је седела МУШКА (?) ЈЕЛЕНА МИЛИЋ, ХЕРМАФРОДИТ СА ПИСКАВИМ ГЛАСОМ И СА СВЕ СИСАМА, ДАРКО ТРИФУНОВИЋ!

Сироти Војвод....МОЖДА ЈЕ ИЗБЕГАО НАТО-ПИЦАЈЗЛЕ АЛ'ЈЕ У ВЕЛИКОЈ ОПАСНОСТИ ДА ДОБИЈЕ НАТО-ШУЉЕВЕ ОД НАТО-УГУЗЉУБА ДАРКА ТРИФУНОВИЋА!

Кидање Кидање Кидање

Кх...кх...кх....није ред да се смејемо туђој незгоди ама са'ће у одбрану несрећног Дарка да се јави познати НАТО-ЧЕТНИК са овог форума, погађате то је онај са дуплим налогом ама не'да га иментујемо сами ће се јаве!

Опет ти ликујеш црвеног војводу Трбоњу? Па докле бре? Јок
Одговори

(18-08-2018, 12:10 AM)Шумадинац Пише:  Опет ти ликујеш црвеног војводу Трбоњу? Па докле бре? Јок

Ликујем?

Ми ликујемо само кад окрећемо Колач за Славу ни, певајући са Свештеником "Свајати Мученици", па каже:

Цитат:Исаије ликуј, Дјева имје во чревје, и роди Сина Емануила, Бога же и человјека...итд.

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

http://www.alo.rs/vesti/politika/seselj-...85649/vest

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

(08-09-2018, 05:50 PM)смедерево Пише:  http://www.alo.rs/vesti/politika/seselj-...85649/vest

То никога не чуди. Инат.
Чекам само да Шешељева породица уђе у Задругу 2, Параове...
Одговори

90-ih je bio okoreli opozicionar, beskompormisni poltičar..

Dve hiljadiitih veliki haški borac

Danas:

Rijaliti zvzeda režimskih jutarnjih programa, koji popodne na sajmu knjiga slika sa decom i "fanovima"...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Велики Војвод Шешељ је дефинитивно нечим шприцан у Хагу!

Не мож'тек тако да се нуди белосветској али њежник на пушење а да то остане без последица.

Тако је и Чавезу ушприцан рак па се пред смрт надуо баш к'о Војвода!

Не треба се дакле смејати туђој несрећи знајући да ће тебе та судбина да мимоиђе!

Наиме нити један аутономаш-Војвођанер није вредан скупе текућине коју Гњилежни Запад користи за шприцање неподобних....ви сте само КОРИСНИ ИДИОТИ то јест БЕСПЛАТНЕ КУРВЕ!

Паметном доста!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Побогу, Просветар, шта му је ушприцано ономад, пре двадесет и кусур година, када је махао пиштољем испред Скупштине Србије и демонстрантима (међу којима и мени) псовао мајку србијанску, док га је штитило бар тридесет УДБАША?
Одговори

Ušprican je "vojvoda" sa par meleona dolara od strane Vučića da nedira njega ni SNS a oni njega nece vise slati u Hag.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(27-10-2018, 04:15 PM)Ђорђе Ивковић Пише:  Побогу, Просветар, шта му је ушприцано ономад, пре двадесет и кусур година, када је махао пиштољем испред Скупштине Србије и демонстрантима (међу којима и мени) псовао мајку србијанску, док га је штитило бар тридесет УДБАША?

Исто што и многима на овом форуму, али то је од зачећа ушприц. Многи су овде већи комунисти од мире марковић, иако искрено верују у супротно.
Одговори

Да, многи су мислили и сада мисле да је довољно по некада лупнути коју фразу против Тита и партије и да су аутоматски антикомунисти.
Одговори

[Слика: 44986413-461828064223265-5845578892198281216-n-1.jpg]image share
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним