Оцена Теме:
  • 47 Гласов(а) - 4.53 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Милослав Самарџић одговара на ваша питања

(02-01-2020, 06:53 PM)Романија Пише:  зна ли се нешто о оцу нашег глумца Драгомира Бојанића Гидре? У биографији пише да су му оца убили комунисти јер је био официр краљеве гарде.

жанд.подофицир, у рату у Недићевом СДС, стрељан.
Одговори

(02-01-2020, 07:42 PM)Мића Адмирал Пише:  
(02-01-2020, 06:53 PM)Романија Пише:  зна ли се нешто о оцу нашег глумца Драгомира Бојанића Гидре? У биографији пише да су му оца убили комунисти јер је био официр краљеве гарде.

Чувар краљевског подрума на Опленцу. Је ли то тачно Мићо? Поуздан податак?
Одговори

(02-01-2020, 07:58 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(02-01-2020, 07:42 PM)Мића Адмирал Пише:  

Чувар краљевског подрума на Опленцу. Је ли то тачно Мићо? Поуздан податак?
Јесте. Можда не баш подрума, али радно место било му је обезбеђење комплекса на Опленцу.
Одговори

Да ли је остало четничких календара?

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

Нисмо штампали...
Одговори

(03-01-2020, 01:03 PM)Милослав Самарџић Пише:  Нисмо штампали...

Ајој!
Питају ме силни ови моји Власи из Млавског корпуса да им набавим. Па шта сад да радим?

Одговори

Штампајте Пазарца. Smile
Одговори

(03-01-2020, 01:06 PM)Милослав Самарџић Пише:  Штампајте Пазарца. Smile

Ми се на бавимо штампањем, ми смо чобани. Правимо слани сир, шишамо овце, мазимо шиљеже... Smile

Одговори

Добре занимације! Smile
Одговори

Miloslave, je li ti poznato ime Rajko Vukojičić?
Одговори

(08-01-2020, 10:22 PM)luka.luke Пише:  Miloslave, je li ti poznato ime Rajko Vukojičić?

Индустријалац из Београда?
Одговори

(08-01-2020, 10:31 PM)Милослав Самарџић Пише:  
(08-01-2020, 10:22 PM)luka.luke Пише:  Miloslave, je li ti poznato ime Rajko Vukojičić?

[/quote/
Trebao sam biti precizniji, ovaj na koga mislim je bio u Australiji, u tamošnjoj četničkoj organizaciji

(08-01-2020, 10:44 PM)luka.luke Пише:  [quote='Милослав Самарџић' pid='121481' dateline='1578515498']
[quote='luka.luke' pid='121480' dateline='1578514933']
Miloslave, je li ti poznato ime Rajko Vukojičić?

[/quote/
Trebao sam biti precizniji, ovaj na koga mislim je bio u Australiji, u tamošnjoj četničkoj organizaciji
Greška Vukojičić, treba Vukojčić Rajko
Одговори

Онда не знам.
Одговори

.
Пази Ваљевац Миле Билмез овај пут довео неког младог комунца, човек се изјашњава као поклоник идеја Кисела-Леви Мордекаја (лажно име Карл Маркс), припада старој србској лози Крајишника, изгнан од тзв. "хрвата" па се вратио мо'ш мислити у Загреб, и оданде постао историчар па навалио на пљување Четника и наравно, Недића, Љотића, свих, свих сем партизана!

Сад пронашао још један "геноцид" Четника над муслиманима....мало је један сад 'оће два па и више да нам пришију!

Човек очигледно из Загреба "даје си пухат" у једра наративу тзв, "хрвата" о злоћестим ћетницима!

Није им дакле доста наратива о изједначавању Недића и Љотића са Павелићем (у чему им наши доообро помажу са "пухањем" у једра њиховом наративу о "јуденфрај" Београду, све сикћући "Љо'ћевци, Љо'ћевци")...сад су тзв. "хравти" навалили на Четнике, ама све им Срби раде и одрађују, као и онај који неписао књигу о Јасеновцу као Дизниленду!

Има ли Гос'н Самарџић времена да иште интервју да Миле Билмез дозволи да се ово демантује тачку по тачку?

Иначе Миле Билмез позвао и Ковића (нијесмо гледали) а и неуспелог партизана Ратка Дмитровића итд...

https://www.youtube.com/watch?v=mH4FO1U2rD8

Опа...назвао "Погледе" смећем од чије се продаје добро живело!

Миле мора да дозволи реплику!

табаџија

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 7 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним