Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 4.67 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

СУДБИНА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ / МИЛОРАД ДОДИК

(25-11-2019, 04:11 PM)Mekenzi Пише:  
(25-11-2019, 11:23 AM)Шумадинац Пише:  .
https://srbin.info/pocetna/aktuelno/nebo...-i-putina/
Окле сад ово? Шок

Даклем, овај Совјет-Љотке из Канаде, тј. потомак српских усташа Марисава Петровића, и даље подржава највећу комуњарску гамад - Додика, Црвеног Војводу, Марка Радосављевића, итд. Скојевац

Да додамо да подржава комунистичку гамад као што су Паровић, Драгаш, па полупани Веља, Јована и тако полупани ликови...Скојевац

Ја....

Међутим!

Вас двојица НАС као таквог подржавате....ама ниско!

Објасните даклем тај феномен!

Јок

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

.
Председник Републике Србске Милорад Додик упутио је подршку Председнику САД Доналду Трампу, истичући да они који врше удар на Трампа и покушавају да га смене угрожавају основне људске вредности за које се бори амерички Председник и да је јако битно за цели свет да САД води неко ко је суверенистички и патриотски оријентисан, па ка'е Додик у делу писма које је упутио Трампу:

Цитат:Зато изражавам пуну подршку Председнику Трампу, јер је подршка њему подршка патриотским и суверенистичким вредностима до којих је нама стало и за које се већ деценијама боримо.

Уверени смо да само на тим темељима може да се гради демократичнији и хуманији светски поредак.

Додик је на крају цитирао Трампа, додајући да иза тих речи стоји Република Српска и он лично:

Цитат:Ако желите слободу, поносите се својом земљом.

Ако желите демократију, држите се свог суверенитета.

Ако желите мир, волите своју нацију.

Мудри лидери увек прво мисле на добробит свог народа и земље.

Будућност не припада глобалистима.

Будућност припада патриотама!

Доналд Трамп

табаџија табаџија табаџија

ОЈ ДОНАЛДЕ ЛИЦЕ ТИ ЈЕ БИЈЕЛО,
КРИШОМ НОСИШ ЧЕТНИЧКО ОДИЈЕЛО!

табаџија табаџија табаџија

Закључак:

ЗНА ДОДО ШТА РАДИ!

Међутим!

За све оне који овуден кажу и говоре, попут постављача теме, да Додо и балави шифтарин воде исту политику, да их подсетимо да је балави својевремено подржао сатанистички пар Клинтон, и то са мелеон долареса од србске муке, а са образложењем да је то учинио јер је "млого паметан"!

https://stanjestvari.files.wordpress.com...stikle.jpg

Паметном доста!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Znači li to, da će nas ipak Dodo uvesti u NATO?
Daj nam i odgovor Trampove administracije?
Mogao si se i ti obratiti Trampu, niko ti ne brani.
Vidiš, NATO je na tenkovima doveo Dodika na vlast. Mora im vratiti usluge. Da ih možda neće zajebati? On je UCJENJEN čovjek, a to je vrlo opasno.
Одговори

(20-12-2019, 11:17 PM)luka.luke Пише:  Znači li to, da će nas ipak Dodo uvesti u NATO?
Daj nam i odgovor Trampove administracije?
Mogao si se i ti obratiti Trampu, niko ti ne brani.
Vidiš, NATO je na tenkovima doveo Dodika na vlast. Mora im vratiti usluge. Da ih možda neće zajebati? On je UCJENJEN čovjek, a to je vrlo opasno.

Чемерика (са Трампом или без Трампа) и све ђутуре Гњилежни Запад, не зна ђе је све шупљо јер има своме јаду да се позабави!

ТРАМП ЈЕ ОВЕ ГОДИНЕ ПРЕДИЗБОРНО УСПЕО ДА РЕКЕТИРА СВЕ БАЈАГИ "СААААВЕЗНИКЕ" У НАТО-У АЛ' РЕКЕТ ПЛАЋАЊА ЗАШТИТЕ НИКО ВИШЕ НЕ ДА ТРПИ!

'Оће Турчин да изљегне, Француз пријети-душман клијети а Њемац 'оће Вермахта...а некима глава бучи дал'ће да уљегне Додо!

Ма иди...ЗНА ДОДО ШТА РАДИ!

Ваистину!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Izdrži magarče dok trava naraste.
Dodo nema kud no na gnjiležni zapad. Rudi su ga odjebali. Rafineriju Brod im je poklonio, ma šta poklonio, još za njih platio milonska dugovanja. Sad je oni zatvorili, odlaze i naravno ostavljaju dug od miljardu. To mu je bio ulaz i veza sa Rusima. Nema više. Sad se ponovo okreće zapadu, nem kud drugo. Još nije probao sa jugom, sa afričkim z3mljama. Zapad ga j..e ko sansku kozu. UCJENJEN čovjek, nema kud. Ode do Vučića na otvaranje kakve građevine ili na paradu. To mu je plafon. U BiH i RS ga svi ucjenjuju. Koalicioni lešiniri postavljaju ministre, koji nisu ni za kućnog savjeta. UCJENJEN čovjek sa svih strana, pogubljen totalno, a ti tvrdiš da zna šta radi.

Rusi, umjeso Rudi
Одговори

(21-12-2019, 01:04 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Ма иди...ЗНА ДОДО ШТА РАДИ!

У току је ВЕЛИКИ ЦРКВЕНО - НАРОДНИ САБОР У НИКШИЋУ за одбрану наших светиња од Милове комунистичке и мафијашке власти.

Шта се тренутно дешава?

Полиција на "границама" према Србији и према Р. Српској контролише, малтретира и враћа хиљаде и хиљаде верника који су кренули у знак подршке Сабора и на поклоњење моштију Св. Василија Острошког које су пренете у Никшић.

Даклем, очигледно је да се ради о договору 3 неокомунистичка диктатора, Мила, Дода и Вучка.

ЗНА ДОДО ШТА РАДИ!
.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(21-12-2019, 12:04 PM)Шумадинац Пише:  У току је ВЕЛИКИ ЦРКВЕНО - НАРОДНИ САБОР У НИКШИЋУ за одбрану наших светиња од Милове комунистичке и мафијашке власти.

Шта се тренутно дешава?

Полиција на "границама" према Србији и према Р. Српској контролише, малтретира и враћа хиљаде и хиљаде верника који су кренули у знак подршке Сабора и на поклоњење моштију Св. Василија Острошког које су пренете у Никшић.

Даклем, очигледно је да се ради о договору 3 неокомунистичка диктатора, Мила, Дода и Вучка.

ЗНА ДОДО ШТА РАДИ!
.

Нами није јасно шта ође булазни ови УБИЦА ФОРУМА, Шумадрипац овдашњи?!

НАРОД СРБСКИ ЈЕ СТИГАО У НЕПРЕГЛЕДНОМ БРОЈУ!

https://www.youtube.com/watch?v=22wRikpoSRg

https://www.youtube.com/watch?v=2pia36tdXiE

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

.
„МУП штанцује држављанства члановима Додикове странке из РС“, гласаће за Вучића?
https://srbin.info/politika/mup-stancuje...za-vucica/
.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(10-11-2019, 07:49 PM)Милослав Самарџић Пише:  Поводом изјаве М. Додика:
http://www.pogledi.rs/%d0%bf%d0%be%d0%b2...b8-%d0%bf/
Делује ми као да је он то рекао са неким циљем. Не верујем да то озбиљно мисли...
Одговори

(09-03-2020, 10:00 PM)Филип Ђукић Пише:  
(10-11-2019, 07:49 PM)Милослав Самарџић Пише:  Поводом изјаве М. Додика:
http://www.pogledi.rs/%d0%bf%d0%be%d0%b2...b8-%d0%bf/
Делује ми као да је он то рекао са неким циљем. Не верујем да то озбиљно мисли...

Кол'ко смо ми вични читању Додик ође тврди да је ИМАО НЕГАТИВАН ОДНОС према...итд., па каже:

Цитат:Никада нисам могао прихватити и негативан однос сам имао према томе да су четници 1942. на Козари ушли и борили се против партизана....бла, бла...

Нами се дакле чини да је Додик имао "негативан однос" према званичној комуно-сатанистичкој историји а не према тобоже предавању збега усташама!

Е сад....ВАЉА ИМАТИ У ВИДУ ДА ТА ТЕЛЕВИЗИЈА НИЈЕ N1 НЕГО CNN1, ТО ЈЕСТ ИМЕ СУ ПОТКРЕСАЛИ ДА СЕ ВЛАСИ НЕ СЕТЕ!

Та телевизија и скоро сви медији у Чемерици су у власништву Интернационалне Лихварске Хидре и већ три године прогањају Председника САД кога је изабрало 63 мелеона људи...шта је за њиха да наместе неком Додику на неком Балкану и да га испровоцирају да каже ово и оно!

Кад човек слуша у Чемерици коментаре CNN и Фокс о истом догађају рек'о би да се ради о ТВ са две различите планете!

Погледајте мало боље тамо ко је и шта је CNN а ево и детаљније ко се мало разумије у бејзик инглиша (језик којим се говори у Чемерици)....КАКО ИЗГЛЕДА БОЉШЕВИЧКА РЕВОЛУЦИЈА ДАНАС....ПОГЛЕДАЈ СРБИНЕ ДОК НИСУ СКИНУЛИ!

https://www.youtube.com/watch?v=vOWjgJW9saU

Међутим!

Наћерало ме да одгледам ту емисију CNN, и то CNN избосне, није онај из Бео'рада, чим видесмо како онај водитељ Мујо отвара уста нашироко к'о да би да прогута саговорника док Додо говори кроз зубе к'о Џон Вејн, обратите пажњу на тај детаљ, важно је!

Даклем Додик јес'лупио оно о Четницима и остаде жив а нами није јасно одакле му тај податак!

По нашем мишљењу Додик није никакав комуно-сатаниста, човек је био приватник још у време кад то није било згодно код Тита, био сам и ја оне давне 73-е, па зато знам како је то изгледало бити приватник у СФР Шугославији!

Међутим!

Додикова сазнања о Четницима на Козари сигурно потичу из званичне партизанске историје па се тако човек натруни од малена, баш као и онај баљезг о неквим "љотићевцима који су скупљали народ на улици и спроводили на стрељање", с'тим што ти Православни Срби немају неког свог Гос'н Самарџића да стане у њихову одбрану а против тог наратива који долази из кухиње тзв. "хрвата"!

Додо је дакле био у младости натруњен и више се интересовао за свој приватни "бизнис" него за историју за разлику, рецимо од Ратка Дмитровића, који је у детињству слушао такође те "партизанске приче" али је као новинар најзад миц по миц дошао до истине, мада је и његово србовање упитно, пре ће бити да је Ратко неуспели партизан него успели Србин!

С'друге стране та хајка на Додика са србске стране нами је потпуно несхватљива и туна има право Др. Срђа Трифковић кад каже да постоји код Срба у Србској нека самоубилачка пизма на Дода па би, каже он "многи Срби радо сарађивали са потурицама и усташама еда би Додику до'акали"!

То смо ми, 'ебо ти нас!

Паметном доста!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(09-03-2020, 11:44 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  По нашем мишљењу Додик није никакав комуно-сатаниста, човек је био приватник још у време кад то није било згодно код Тита, био сам и ја оне давне 73-е, па зато знам како је то изгледало бити приватник у СФР Шугославији!

Међутим!

Додикова сазнања о Четницима на Козари сигурно потичу из званичне партизанске историје па се тако човек натруни од малена, баш као и онај баљезг о неквим "љотићевцима који су скупљали народ на улици и спроводили на стрељање"

Ође видимо како нациста тј. Љотар из Канаде настоји да из петних жила оправда комунистичког диктатора и тајкуна Додика. Додуше, не иде му од руке.

Међутим,

Оно што нас забрињава у целој причи је негирање злочина највећих издајника СС Љотићеваца у Крагујевцу. Зверства ових СС Крџалија је добро позната свима у земљи Србадије. Оно што су биле Усташе у 'Рвата то су били Љотићевци у Србаља.
.

Д М
Одговори

(10-03-2020, 01:03 AM)Шумадинац Пише:  
(09-03-2020, 11:44 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  По нашем мишљењу Додик није никакав комуно-сатаниста, човек је био приватник још у време кад то није било згодно код Тита, био сам и ја оне давне 73-е, па зато знам како је то изгледало бити приватник у СФР Шугославији!

Међутим!

Додикова сазнања о Четницима на Козари сигурно потичу из званичне партизанске историје па се тако човек натруни од малена, баш као и онај баљезг о неквим "љотићевцима који су скупљали народ на улици и спроводили на стрељање"

Ође видимо како нациста тј. Љотар из Канаде настоји да из петних жила оправда комунистичког диктатора и тајкуна Додика. Додуше, не иде му од руке.

Међутим,

Оно што нас забрињава у целој причи је негирање злочина највећих издајника СС Љотићеваца у Крагујевцу. Зверства ових СС Крџалија је добро позната свима у земљи Србадије. Оно што су биле Усташе у 'Рвата то су били Љотићевци у Србаља.
.

Ја....Шумадрипац је веоооома забринут наратива тзв. "хрвата" о "Јуденфрај" Београду, конц-логору на сајмишту и о неквим "љотићевцима који су скупљали народ на улици и спроводили на стрељање" а није забринут за своју Душу због цитата тог неког руског фолксдојчера који наводи испод сваког од својих постова са којима затрпава форум јербо исти је ОД МЕЛЕОНА РУСА, ПОКОЈНИХ И ЖИВИХ, НАШАО ДА ЦИТИРА БАШ ТОГ РУСКОГ ФОЛКСДОЈЧЕРА КОЈИ ЈЕ ПРЕТРЧАО КОД СВОЈИХ, (КРВ НИЈЕ ВОДА), СТАО ПОД КУКАСТИ КРСТ И ВОЈЕВАО, ИЗМЕЂУ ОСТАЛИХ И.... ПРОТИВ СРБСКИХ ЧЕТНИКА ПОД КОМАНДОМ ЊЕМАЦА....наравно, ДИЛЕЈА није претходно прочитао ко је био тај VON DAVATZ чији цитат гласи:

Цитат:Борити се са комунизмом до последње капи крви, не штедећи свој живот чак и онда када је тај комунизам на себе ставио маску ''Свете Русије''.

Влади́мир Христиа́нович Дава́тц

Аух.... "Борити се са комунизмом до последње капи крви, не штедећи свој живот", ПА ТО ЈЕ БРЕ БИЛО И ДО ДАН-ДАЊИ ОСТАЛО ОПШТЕ МЕСТО...то су ОСИМ СРБСКИХ И ДРУГИХ ПАТРИОТА, говорили говоре и усташе и разни Летонци, Литванци, тзв. "украјинци" Туркомани, Черкези, Чечени...па и припадници СС ХАНЏАР И СКЕНДЕРБЕГ ДИВИЗИЈЕ, а данас то уралју диљем Гњилежног Запада и разни педери, лезбаче као и маса неких бабуна, орангутана, шимпанза, мандрила и...макака мајмуна...што не значи да би Срби сад по мненију нашег Шумадрипца, на националним форумима требало да се придруже усташама и перигузима и да урлају и "Za Dom sprem" или "Алаху акбар"!

Једом речи...ДИЛЕЈА га упрска тотално ну њему грех ГОРДОСТИ ЧАК И ЗА ВРЕМЕ ЧАСНОГ ПОСТА сад не дозваољава да заиште опроштај и једноставно промени потпис тако да је цео форум и даље жртва УПРСКАВАЊА нашег врлог пријатеља.

Ну шта'ш....ама кад размислимо...толико симпатија за њемачког фолксдојчера, толико инсистирање на наративу тзв. "хрвата" о стављању знака једнакости између Србских Добровољаца и усташа да се питамо....

ЗА КОГА РАДИ УСТВАРИ ШУМАДРИПАЦ, ЈЕЛ'ОН ВАИСТИНУ ДИЛЕЈА ИЛИ НЕШТА ИПАК ОДРАЂУЈЕ ОВУДЕН?!

Тужан

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

https://www.rtvbn.com/3979351/sanja-vuli...a-mene-bog

Napredauje, nije više samo diktator ima novu funkciju. BOŽE ME OPROSTI!
Одговори

(11-03-2020, 04:18 PM)luka.luke Пише:  https://www.rtvbn.com/3979351/sanja-vuli...a-mene-bog

Napredauje, nije više samo diktator ima novu funkciju. BOŽE ME OPROSTI!

Доообра, млада, једра...зна Додо шта ради!

Јок

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним