Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ванредно Стање

(21-03-2020, 08:31 PM)Шумадинац Пише:  Богу хвала што немам телевизор у кући! Ово је неиздржива медијска диктатура.
.
Који си Ти оптимиста? Па, доћи ће Ти кући, са све "новинарима", да Ти одржи краћу конференцију за медије.
Одговори

(21-03-2020, 08:50 PM)Бенито Пише:  
(21-03-2020, 08:31 PM)Шумадинац Пише:  Богу хвала што немам телевизор у кући! Ово је неиздржива медијска диктатура.
.
Који си Ти оптимиста? Па, доћи ће Ти кући, са све "новинарима", да Ти одржи краћу конференцију за медије.

Ма нема проблема, танџара ми је до врата! Баја
.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Ако кога интересује како се бори Канада са вирусом...хммм....прилично неозбиљно и траљаво што се провере на аеродрому тиче, ама врло ефикасно кад се ради о ширењу панике!

У време кад су први човек земље и Госпожа му у карантину-разни ДОЂОШИ (има и ођекаре ДОЂОША) из Пакистана рецимо, улазе без проблема а исти кажу да је у Исламабаду контрола на аеродрому строга са мерењем температуре итд...!

Шта'ш....кад би МИ дошли навлас'ођекаре часком би се то средило овако....пушку и удице ушаке па ушуму, то ви је совјет здраваго розума за све који сањају да дођу у Канаду!

С'друге стране скоро непостојеће границе, Бата Доналд се бори као лаф, за његове године свака час'!

Међутим!

Он мора да одговара на сваки потез Интернационалне Лихварске Хидре (демонократе, банкари, "фејк њуз" медији, разне комуњаре и крипто-комуњаре, педери, лезбаче, транџе и неких 50 џендера и сви орангутани, гориле, шимпанзе, бабуни, мандрили и...макака мајмуни) који су намерачили да му до'акају да не добије следеће изборе!

ОЈ ДОНАЛДЕ ЛИЦЕ ТИ ЈЕ БИЈЕЛО, (Ово је битно!),
КРИШОМ НОСИШ ЧЕТНИЧКО ОДИЈЕЛО! (Ама не овијех NATO-Четника у NOVOSRBU )!

Паметном ОЈСААААА!

Хармоника

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(21-03-2020, 08:56 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Бата Доналд се бори као лаф,

Патријарх Иринеј Like this! Јок
.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Прочитах негде на фејсу како преЦедник прети да ће увести 24 часовно ванредно стање ако је потребно...

Ало, не спречава се никаква зараза ванредним стањем него организованим и дисциплинованим радом, ако уопште има тог вируса.

То кажем само због више него неозбиљног понашања Американаца.
Погледах неку репортажу са улица УСА од јуче, кад оно... тинејџери планирају путовања, дружење увелико, парк препун.
сад се ја овако матор питам: Ко кога ту зајебава?
А ево једног писма са фејса:
Цитат:Синоћ ме је позвала моја пријатељица Мирјана Пајић из Франкфурта,
била је главна сестра у угледној болници 35 година ... каже
да је све учињено да се створи хистерија и да су људи
побегну кући јер је 40.000 америчких трупа ушло у Немачку
ради исељавања војних база, бомбардера, ракета итд. у Пољску,
где се граде нови центри на граници са Русијом ...
Такође, база Авиано - Италија, као и Бонстил са Косова селе се на Север.
Каже ми да су Немци у стању панике и да нигде нема болесних ... код ње у болници - ни један једини.

Знам да се јављају свакакви крелци, истриповани типуси и сл. ал опет, где наћи меру?
Одговори

Od sutra policijski čas traje od 17h do 5 ujutru: “Ako bude potrebe idemo i na 13h…”

https://www.nedeljnik.rs/od-sutra-polici...-i-na-13h/
Одговори

Пред нама се догађа прерасподела света, а то никада није прошло да се прво не реши коме припада Италија. То је један део приче.
Сасвим други део приче је што ми, као уосталом и све земље на Балкану, дочекујемо тај период са властима које су "на погрешној страни историје". Па, нека су и на погрешној, али бар да су на доброј. Међутим, нису и то је оно што заиста треба да нас плаши.
ПС наравно да постоји вирус ковид 19 и да људи умиру. И то и млађи, а не само стари. Зато, чувајте се и будите дисциплиновани. Али, немојте се бојати, јер нема смрти без судњега дана.
Одговори

(21-03-2020, 09:01 PM)Шумадинац Пише:  
(21-03-2020, 08:56 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Бата Доналд се бори као лаф,

Патријарх Иринеј Like this! Јок
.
Борити се са комунизмом до последње капи крви као лаф, не штедећи свој живот чак и онда када је тај комунизам на себе ставио маску ''Свете Русије''.

Влади́мир Христиа́нович Дава́тц

Енеее....Her Von Davatz likes this too!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(21-03-2020, 09:27 PM)Бенито Пише:  Пред нама се догађа прерасподела света, а то никада није прошло да се прво не реши коме припада Италија. То је један део приче.
Сасвим други део приче је што ми, као уосталом и све земље на Балкану, дочекујемо тај период са властима које су "на погрешној страни историје". Па, нека су и на погрешној, али бар да су на доброј. Међутим, нису и то је оно што заиста треба да нас плаши.
ПС наравно да постоји вирус ковид 19 и да људи умиру. И то и млађи, а не само стари. Зато, чувајте се и будите дисциплиновани. Али, немојте се бојати, јер нема смрти без судњега дана.

Мени је врло чудна руска уздржаност.
Одговори

(21-03-2020, 11:42 PM)Александар Динчић Пише:  Мени је врло чудна руска уздржаност.

О томе размишљам већ данима.
Покушавам да нађем нешто преко руских форума... зовем рођака који живи већ 20 год. у Москви да сазнам нешто али све залуд.

Једино што сам нашао неки коментар поводом НАТО вежби саветника министарства одбране Русије (наравно, цитиран)који наводно изјављује да Руси знају све о маневрима који ће се у априлу десити на њиховим границама.
Одговори

(21-03-2020, 11:42 PM)Александар Динчић Пише:  
(21-03-2020, 09:27 PM)Бенито Пише:  Пред нама се догађа прерасподела света, а то никада није прошло да се прво не реши коме припада Италија. То је један део приче.

Занимљиво питање, у целој оцој хистерији нико не спомиње Русију....Нa гуглу када се укуца Русија корона доста тога може да се прочита.

https://www.google.com/amp/s/www.kurir.r...ju-prevara

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(21-03-2020, 11:56 PM)Mekenzi Пише:  
(21-03-2020, 11:42 PM)Александар Динчић Пише:  

Занимљиво питање, у целој оцој хистерији нико не спомиње Русију....Нa гуглу када се укуца Русија корона доста тога може да се прочита.

https://www.google.com/amp/s/www.kurir.r...ju-prevara

Што укуцаваш Курира кад СВЕ, СВЕ, СВЕ....белосвецке новине пишу како је Русија савладала корону захваљујући...САНКЦИЈАМА ГЊИЛЕЖНОГ ЗАПАДА!

На пример Џујорк Тајмс пише о томе нашироко, па ка'е:

https://www.nytimes.com/2020/03/20/world...id-19.html

Са'ће Лихварска шкорпија да напа'не Бата Доналда што је помогао Русији ударајући санкције Цару!

Кидање

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(18-03-2020, 09:38 PM)Бенито Пише:  Наравно да би, зато што је Заједница српских општина једна обична маска за велеиздају под именом Бриселски споразум. Одавно ни питање Заједнице српских општина не помиње ни Вучић, ни овај његов Мистер Бин, што значи да велеиздаја више нема ни маску.

СРБИ С КиМ: Корона открила колико је Бриселски споразум издајнички акт Вучића
https://srbin.info/politika/srbi-s-kim-k...kt-vucica/
.

Д М
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 4 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним