Оцена Теме:
  • 4 Гласов(а) - 4.75 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Корона вирус: Како и зашто?

(10-01-2021, 12:20 PM)Милослав Самарџић Пише:  
(10-01-2021, 01:35 AM)Шумадинац Пише:  Наравно, знам пар њих.
Дакле мислиш да нема нуспојава/контраиндикација?

Имало би када би прекорачили мере заштите, тј. носили је и кад не треба.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Од сутра преко сајта еуправа могуће је пријавити се за вакцину.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

А иначе, званичан број преминулих од короне на милион житеља од јула креће овако:

[Слика: image.jpg]

Напомена: у ШвеЦкој нема никаквих репресивних мера типа маске, затварање, гел на сваком кораку

Слобода или Смрт!
Одговори

(10-01-2021, 01:40 PM)Шумадинац Пише:  

И на пример возач аутобуса 8 сати не скида маску, а то нема последице?
Одговори

(10-01-2021, 05:20 PM)Коста Пише:  А иначе, званичан број преминулих од короне на милион житеља од јула креће овако:

[Слика: image.jpg]

Напомена: у ШвеЦкој нема никаквих репресивних мера типа маске, затварање, гел на сваком кораку

Сетих се ових података са ФР завода за статистику: број преминулих у Француској сваког месеца задње 3 године (до 19 октобра 2019е).
Овде нас застрашују и затварају као да хара неки неизлечиви тифус, а у ствари види се да укупан број преминулих је мало изнад стандарда, вероватно је у већини реч о оним људима који су били приморани да одлажу контроле и операције због короне (а могуће уписани као "преминули од короне"). Напомена: у јануару и фебруару 2020 није било ни затварања ни ношење маски ни гел за прање руку а корона је већ била ту.
[Слика: mortalit.png]

Слобода или Смрт!
Одговори

Поставио сам разне статистичке податке па и о здравству, кога занимају конкретне ствари, на под-форум Економија који је слабије посећен:

http://www.pogledi.rs/forum/Thread-ekonomske-statistike

Слобода или Смрт!
Одговори

(10-01-2021, 05:31 PM)Милослав Самарџић Пише:  
(10-01-2021, 01:40 PM)Шумадинац Пише:  

И на пример возач аутобуса 8 сати не скида маску, а то нема последице?

Или радник на грађевини да носи маску 10 сати...

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

(10-01-2021, 03:20 PM)Mekenzi Пише:  Од сутра преко сајта еуправа могуће је пријавити се за вакцину.

НЕ'Ш ВАЉДА ИПАК ТУРСКУ ВАКЦИНУ?!

ПАЗИ, ЧУВАЈ СЕ, ОД ПОСЛЕДИЦА ТУРСКЕ ВАКЦИНЕ СРБИ МОГУ ДА ПРОПЕВАЈУ СЕВДАЛИНКЕ ЕРДОГАНУ И ЗА ТО ДОБИЈАЈУ БАКШИШ ОД ПОТУРИЦА ХОЏА, ПРОУЧАВАЈУ ИСЛАМ, ЏИХАД, СУФИЗАМ И ИБН-АГАНЛИЈУ И КУЧУК-АЛИЈУ, МУЛА-ЈУСУФ ФОЧИЋ МЕ'МЕД АГУ!

НАПРОТИВ, ВАЉА ПРИМИТИ РУСКУ ВАКЦИНУ (АКО СИ БАШ ЗАПЕО) ОД КОЈЕ СРБИН МОМЕНТАЛНО ПРИМЕЊУЈЕ ДОКТРИНУ БИРЧАНИН-ИЛИЈЕ ЂЕ СЕ КАЖЕ:

Ви'ш Србина Бирчанин Илије
Обор-Кнеза испод Међедника!

Кудгођ иде, све кр'ата јаше,
А другога у поводу води;

Он буздован о ункашу носи,;
А бркове под калпаком држи,

Он Турчину не да у Кнежину!
Кад Турчина у Кнежини нађе,

Топузом му ребра испребија,
А кад Турчин стане умирати,;

А он виче на своје хајдуке:
-Море, слуге тамо пашче бац'те,
Ђе му гавран кости наћи не ће!

МЫ СЕРБЫ, СЪ НАМИ БОГЪ !
ЯКО СЪ НАМИ БОГЪ !

И буди слава вавијек Богу што нас чува од пашје вјере!

Амин.

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Имаш опцију да одабереш коју желиш...

Пријави се..

https://informer.rs/vesti/drustvo/577873...java-covid

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(10-01-2021, 01:40 PM)Коста Пише:  Он на крају објашњава које маске су ефикасне али....то кошта и после пар дана употребе се баца!

Најефикасније су маске са N-95 и N-98 филтерима али ти требају и заштитне наочаре или маска која све то има.

Најефикаснија маска је маска коју користи српска војска. М1 маска.

Сада имају ове маске и оне су за цивилну употребу. Оне су 100% сигурне ако се користе како је прописано.
https://trayal.rs/sr/proizvodi/zastitna-...tne-maske/

(11-01-2021, 09:35 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  ПАЗИ, ЧУВАЈ СЕ, ОД ПОСЛЕДИЦА ТУРСКЕ ВАКЦИНЕ СРБИ МОГУ ДА ПРОПЕВАЈУ СЕВДАЛИНКЕ ЕРДОГАНУ И ЗА ТО ДОБИЈАЈУ БАКШИШ ОД ПОТУРИЦА ХОЏА, ПРОУЧАВАЈУ ИСЛАМ, ЏИХАД, СУФИЗАМ И ИБН-АГАНЛИЈУ И КУЧУК-АЛИЈУ, МУЛА-ЈУСУФ ФОЧИЋ МЕ'МЕД АГУ!

Па кад идеш за Русију да те вакцинишу? Спутњик вакцине нема у Канади. Шта чекаш? Лимун? Нема лимуна. Једино има вотке.
Одговори

Ми смо нашу дужност обавили

[Слика: IMG-20210111-144946.jpg]

[Слика: IMG-20210111-144544.jpg]

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(11-01-2021, 03:51 PM)Mekenzi Пише:  Ми смо нашу дужност обавили

[Слика: IMG-20210111-144946.jpg]

[Слика: IMG-20210111-144544.jpg]

Где нађе Спутњик. Модерна је поузданија. Руси и Кинези нису изнели све податке. Ко зна шта је у њиховим вакцинама.
Одговори

Веле да су те две најпоузданије...

Кинези никако, модерна нисмо упознати астра зенека није нам сигурно...

Пријави се. Мо'ш да бираш чим ће да те шприцају.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(11-01-2021, 04:14 PM)Mekenzi Пише:  Веле да су те две најпоузданије...

Кинези никако, модерна нисмо упознати астра зенека није нам сигурно...

Пријави се. Мо'ш да бираш чим ће да те шприцају.

Већ сам се пријавио. Пфизер или Модерна. На Енглезе сам алергичан као и на Русе а са Кинезима никада не знаш на чему си.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 3 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним