Оцена Теме:
  • 5 Гласов(а) - 3.6 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Корона-вирус

[Слика: tabela-1024x595.jpg]
Извор британски "Економист"
Одговори

(17-03-2021, 09:26 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(17-03-2021, 09:10 AM)Vlad Alekš Пише:  
(16-03-2021, 06:31 PM)херцеговац Пише:  Како то замишљаш?

Па и сада сваку упалу плућа не шаљу у болницу.

Не знам да ли си прочитао оно шта сам написао пре пар дана.
У црвену зону шаљу и позитивне и негативне. Ево ти пар примера да не би дошло до неспоразума.

Човек који је астматичар, негативан на свим тестовима, послат је у црвену зону. Једва је побегао одатле.

Други, са гнојном ангином, негативан на свим тестовима, послат је у црвену зону. Једва је побегао одатле.

Деда, ревакцинисан и негативан на свим тестовима, послат је у црвену зону, да би се после десет дана шлогирао и преминуо.


Објасни ми зашто мешају позитивне и негативне?
Дакле, ми све време овде причамо о томе да се прави системски хаос. Дакле, на вештачки начин се оптерећује здравствени систем, без икакве потребе.

Ми смо поставили ођекаре пре два месеца случај где медицинска сестра из Џујорка, иначе ратни ветеран, сведочи о идентичним примерима из болнице у Џујорку где здраве болеснике НАМЕРНО, ПО ДИРЕКТИВИ ОЗГО, мешају са тешким корона случајевима еда би помрли сви касније па се пише корона!

Бејасмо исмејани од дежурних УГУЗЉУБА Чемерике и Гњилежног Запада уопште, а сад видимо да градоначелника Комоа јуре судски због истог!

Наравно, Биг Фарма ће да га пусти низводу, одрадио је своје, па ће тако да прође и балави шифтар али....Дркон (Коен, Кун) ће да се извуче као оно онда са свињским грипом као по оној "неки ће да преживимо а неки ће да изгинете"!

EX ORIENTE LUX!

И шта кареш!?

Баш по директиви од озго?

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

(17-03-2021, 03:09 PM)херцеговац Пише:  А ти као да си Самарџићев адвокат.

Знамо се нас двојица добро и одавно, није нам потребан тумач нити адвокат.

Ово што си сада урадио - то стално радиш. Из сваког мог кратког текста извучеш само оно што те највише погоди. На остатак мог кратког текста уопште не обраћаш пажњу. Ниси ми смислено одговорио ни на једно постављено питање. Почевши од оног зрачења при сликању рендгеном и ЦТ скенером.
Овде је тема "вирус корона", а није ко кога познаје. Знам да познајеш Самарџића лично и да сте јарани, јер у супротном не би био на штанду Погледа на сајму књига. То смо све већ споменули у овим расправама, онако кроз шалу и Живка Топаловића. Smile
Само да те нешто подсетим. Ово је јавни форум на коме могу да коментаришу сви регистровани чланови. Дакле, ја се нисам укључио у приватни разговор или приватну преписку тебе и Самарџића. Ово је јавни простор, и ја ћу коментарисати и постављати питања све докле не будем добио забрану приласка. Ти јавно износиш ставове и ја ти јавно постављам питања. Постављам ти питања зато што су ти ставови нејасни и неповезани, а логика извођења закључака магловита. Ја сам мислио да је све ово јако једноставно.

Нема Слобе, нема Тита, сад се ође Нестор пита!
Одговори

(15-03-2021, 01:25 PM)Шумадинац Пише:  
(15-03-2021, 12:28 PM)Шумадинац Пише:  МИЛАНКО ШЕКЛЕР, МИКРОБИОЛОГ И ВИРУСОЛОГ ИЗ КРАЉЕВА: ВАКЦИНА ГАРАНТУЈЕ ГЛАВУ НА РАМЕНИМА
Као што Погледи побијају комунистичко вишедеценијско толковање и изводи многе ствари на чистину, тако и овај доктор лако побија млатотине (нажалост на које су насели и неки чланови овуден) антиваксера, антиковидаша, заговорника нано чипова и тровања из ваздуха, оних који се противе мерама заштите, маски и сл. Вреди прочитати јер су скоро све теме обухваћене овим интервјуом.

Видео сам овај коментар, али авај, нисам стигао да одговорим.
Почећу изокола, па ћу поентирати на крају. Молим вас све за мало стрпљења.
Од кад знам за себе, држава у којој живим не ради у корист свог становништва. Напротив, најчешће ради на његову штету.
Крајем априла 1986. године дошло је до акцидента на нуклеарном реактору у Чернобиљу. Совјетске власти су криле ову јако битну информацију. Након неколико дана детектори у Шведској су открили повећану дозу зрачења чије је порекло од одређених радиоактивних изотопа. Искусни шведски физичари су знали да је у питању хаварија у нуклеарној електрани и обавестили су светску јавност. Тада су и Совјети морали да признају шта се десило. Шта се збивало у нашој држави, СФРЈ? Наши детектори су такође открили повећано зрачење пореклом од изотопа цезијума и јода. Међутим неспособни и неписмени комунистички апартчици нису обавестили своје становништво да се дешава нешто страшно. Шта је требало тада да се ради? Као прво, требало је одмах обавестити становништво. Зашто? Зато да би становништво обратило пажњу на понашање - избегавање свеже хране, конзумација старије конзервиране хране, или детаљно испирање свежег воћа и поврћа. Као друго, али не и мање битно, требало је становништву поделити активни јод за конзумацију. Наиме, радиоактивни јод циља штитну жлезду, те нагомилавањем у њој повећава вероватноћу за појаву многих болести, међу којима и тумора. Сврха активног јода је у томе што он први уђе у штитну жлезду, те онемогућава улазак оног другог и опасног - радиоактивног.
Да ли је наша држава нешто од тога урадила? Не. Она је ћутала, попут совјетске државе, све док се нису огласили Швеђани. Имали смо залихе активног јода, али он није подељен становништву. Зашто? Не знам. Можда нису знали, а можда нису хтели.
Да ли је тада постојала реална опасност? Јесте. Да ли је изотоп јода радиоактиван? Јесте. Да ли запоседа штитну жлезду? Да. Да ли верујемо достигнућима нуклеарне физике? Да. Да ли поштујемо знања из радиобиологије? Да. Дакле, све у свему, ми поштујемо модерну науку. Па где је онда проблем? Проблем је у рекацији наше државне администрације, која је неспособна, неписмена, корумпирана и преплашена. Како онда за време комунизма, тако и сада за време "вишепартијског капитализма и парламентарне демократије".

Особа која се потписује као Шумадинац меша бабе и жабе. То је очигледно последица лоших масовних медија. Одређена група ботова и плаћеника је намерно, без зазора, измешала све могуће и немогуће. Дакле, имамо следећи галиматијас: вирус короне, вакцине, маске, респираторе, тровање из авиона преко ваздуха, чипове у тим истим вакцинама, земљу као равну плочу, Бил Гејтса, 5 Г мрежу, јудеомасонске ложе, људе гуштере који владају планетом... То је скретање пажње са основних проблема које имамо. То је спиновање. И очигледно су многи насели. На пример, ако поставите безазлено питање, не дај Боже, да ли је ношење маске штетно за организам, можете добити констатацију да сте "равноземљаш".
Само у 20. веку је побијено много људи на разноразне начине. Сетимо се Јасеновца, Аушвица, силних гулага, две атомске бомбе бачене на цивиле. У свету су на власти тренутно потомци тих истих који су вршили масовне злочине. Било буквално биолошки, било идеолошки потомци. То исто важи и за државу Србију, барем вас са Погледа не треба да подсећам?! И ми сада треба да раздвојимо науку од политике, како негде рече грешни Шумадинац. Само да вас све подсетим да је и Менгеле био научник. И ми сада напрасно треба да верујемо да су се у свету појавиле неке добре чике које неће да нас побију или малтретирају, већ напротив - да нам помогну. Да нам ставе маске, уведу ванредно стање, убризгају вакцину, тестирају, угурају у карантин, ставе на респиратор, јер побогу - они нама желе добро.
Како раздвојити бројање у медицинске сврхе и у политичке сврхе? Да ли је могуће да Американци знају да броје заражене и умрле од короне, а не знају да броје гласове који су ишли Бајдену и Трампу?
Да се вратимо на нас. Да ли ми знамо да бројимо жртве короне, а не знамо да бројимо гласове на изборима? Зашто бисмо веровали једној статистици ако знамо да су последњи избори покрадени? Зашто бисмо веровали било ком званичном податку овде, ако смо већ сазнали да је једна јавна личност преминула пре више од три године - а да то нико јавно није хтео да објави?

Нема Слобе, нема Тита, сад се ође Нестор пита!
Одговори


Док УБИЦА ФОРУМА овдашњи (са'ће се јави) свог Миланка хвали, еве извештаја из Канаде ако кога интересује шта се догађа иза тарабе ђе за Миланка нијесу чули али има таких подоста!

Ми дакле, ако из наше вуко*јебине избијемо на главни друм и скренемо десно улазимо у Торонту и шире, а скренемо ли лијево-ето нас у Монтреалу, Кебек!

Међутим!

Ми на ове манифестације нијесмо ишли јер прво, не верујемо у демонократију и да ово ишта може променити и, друго, ови нијесу ни наоружани па дупло ништа одтога!

Међутим!

По свим проценама изашло је 100 'иљаде-црни Милораде а медији јављају 5 'иљада, познато а?

Даклем без обзира што ништа нема од овога ипак је лијепо видети толику масу антиваксера, антиковидаша, заговорника нано чипова и тровања из ваздуха, оних који се противе 'маската морамо сви да носите' или 'умро од срца-пишу корона, умро од вакцине-пишу срце' и сл.

Ако се узме у обзир да огромна већина није изашла јер, попут наше маленкости, не верује у демонократију, ондак би овај број могао да иде и до милона на 3-милионски Монтреал!

С'друге стране границе Тексас и други опасно прете да ово неће да буде лако чифут-фармакомафији јер...они тамо су наоружани, јес'да има маса дегенерика ал'наоружан дегенерик-хипопотам је утолико опаснији!

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(18-03-2021, 08:47 AM)Vlad Alekš Пише:  
(17-03-2021, 03:09 PM)херцеговац Пише:  А ти као да си Самарџићев адвокат.

Знамо се нас двојица добро и одавно, није нам потребан тумач нити адвокат.

Ово што си сада урадио - то стално радиш. Из сваког мог кратког текста извучеш само оно што те највише погоди. На остатак мог кратког текста уопште не обраћаш пажњу. Ниси ми смислено одговорио ни на једно постављено питање. Почевши од оног зрачења при сликању рендгеном и ЦТ скенером.
Овде је тема "вирус корона", а није ко кога познаје. Знам да познајеш Самарџића лично и да сте јарани, јер у супротном не би био на штанду Погледа на сајму књига. То смо све већ споменули у овим расправама, онако кроз шалу и Живка Топаловића. Smile
Само да те нешто подсетим. Ово је јавни форум на коме могу да коментаришу сви регистровани чланови. Дакле, ја се нисам укључио у приватни разговор или приватну преписку тебе и Самарџића. Ово је јавни простор, и ја ћу коментарисати и постављати питања све докле не будем добио забрану приласка. Ти јавно износиш ставове и ја ти јавно постављам питања. Постављам ти питања зато што су ти ставови нејасни и неповезани, а логика извођења закључака магловита. Ја сам мислио да је све ово јако једноставно.

Ма нека је теби све јасно, ја задовољан.

Нити имам времена нити жеље да још и са тобом улазим у полемике.

Одговорио сам човјеку, ти си ускочио.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

(18-03-2021, 09:54 AM)Vlad Alekš Пише:  Само у 20. веку је побијено много људи на разноразне начине. Сетимо се Јасеновца, Аушвица, силних гулага, две атомске бомбе бачене на цивиле. У свету су на власти тренутно потомци тих истих који су вршили масовне злочине. Било буквално биолошки, било идеолошки потомци. То исто важи и за државу Србију, барем вас са Погледа не треба да подсећам?! И ми сада треба да раздвојимо науку од политике, како негде рече грешни Шумадинац. Само да вас све подсетим да је и Менгеле био научник. И ми сада напрасно треба да верујемо да су се у свету појавиле неке добре чике које неће да нас побију или малтретирају, већ напротив - да нам помогну. Да нам ставе маске, уведу ванредно стање, убризгају вакцину, тестирају, угурају у карантин, ставе на респиратор, јер побогу - они нама желе добро.
Како раздвојити бројање у медицинске сврхе и у политичке сврхе? Да ли је могуће да Американци знају да броје заражене и умрле од короне, а не знају да броје гласове који су ишли Бајдену и Трампу?
Да се вратимо на нас. Да ли ми знамо да бројимо жртве короне, а не знамо да бројимо гласове на изборима? Зашто бисмо веровали једној статистици ако знамо да су последњи избори покрадени? Зашто бисмо веровали било ком званичном податку овде, ако смо већ сазнали да је једна јавна личност преминула пре више од три године - а да то нико јавно није хтео да објави?

Брате,
Израел је једна од најорганизованијих земаља на свету, која се одувек брани од тероризма.
Земља са најбољом војском, најбољом тајном службом.
По питању вируса, три пута је ушао у потпуни локдаун, аеродром Бен Гурион, који је, чини ми се, једини који везује земљу са светом затворен до даљег, и масовна вакцинација за људи, први на свету. За вакцине су трошили више него остали.
Зато што јеврејска држава брани своје људи.

Дао сам тај пример, зато што то није као оно што моћне земље чине другим земљама, на пример оно што Израелци чине Палестинцима, него оно што чине код куће, када је реч о својим интересима и својим држављанима.
То је нешто што се дешава у свим земљама на свету.
Није као она прича: „Бомбардујемо, зато што вас волимо“ или „Бомбардујемо, како би одбранили Албанце“. Такве лажи пролазе, у суштини јер се дефинитивно њиховој јавности јебе за шта се све дешава на Балкану или Украјини.
Овде је друга прича, која им се догађа код куће.
А када се људи масовно разболе и болнице су им препуне, новинари који су лагали по страним питањима, у овој прилици не могу да крију ствар.
А нити хоће, таман зато се то њима дешава, а није реч о туђој судбини, него је реч о њиховом дупету!
Одговори

(18-03-2021, 04:49 PM)херцеговац Пише:  
(18-03-2021, 08:47 AM)Vlad Alekš Пише:  
(17-03-2021, 03:09 PM)херцеговац Пише:  А ти као да си Самарџићев адвокат.

Знамо се нас двојица добро и одавно, није нам потребан тумач нити адвокат.

Ово што си сада урадио - то стално радиш. Из сваког мог кратког текста извучеш само оно што те највише погоди. На остатак мог кратког текста уопште не обраћаш пажњу. Ниси ми смислено одговорио ни на једно постављено питање. Почевши од оног зрачења при сликању рендгеном и ЦТ скенером.
Овде је тема "вирус корона", а није ко кога познаје. Знам да познајеш Самарџића лично и да сте јарани, јер у супротном не би био на штанду Погледа на сајму књига. То смо све већ споменули у овим расправама, онако кроз шалу и Живка Топаловића. Smile
Само да те нешто подсетим. Ово је јавни форум на коме могу да коментаришу сви регистровани чланови. Дакле, ја се нисам укључио у приватни разговор или приватну преписку тебе и Самарџића. Ово је јавни простор, и ја ћу коментарисати и постављати питања све докле не будем добио забрану приласка. Ти јавно износиш ставове и ја ти јавно постављам питања. Постављам ти питања зато што су ти ставови нејасни и неповезани, а логика извођења закључака магловита. Ја сам мислио да је све ово јако једноставно.

Ма нека је теби све јасно, ја задовољан.

Нити имам времена нити жеље да још и са тобом улазим у полемике.

Одговорио сам човјеку, ти си ускочио.

Ово је изузетно примитиван одговор.

(18-03-2021, 10:39 PM)ЛукаЛоко Пише:  
(18-03-2021, 09:54 AM)Vlad Alekš Пише:  Само у 20. веку је побијено много људи на разноразне начине. Сетимо се Јасеновца, Аушвица, силних гулага, две атомске бомбе бачене на цивиле. У свету су на власти тренутно потомци тих истих који су вршили масовне злочине. Било буквално биолошки, било идеолошки потомци. То исто важи и за државу Србију, барем вас са Погледа не треба да подсећам?! И ми сада треба да раздвојимо науку од политике, како негде рече грешни Шумадинац. Само да вас све подсетим да је и Менгеле био научник. И ми сада напрасно треба да верујемо да су се у свету појавиле неке добре чике које неће да нас побију или малтретирају, већ напротив - да нам помогну. Да нам ставе маске, уведу ванредно стање, убризгају вакцину, тестирају, угурају у карантин, ставе на респиратор, јер побогу - они нама желе добро.
Како раздвојити бројање у медицинске сврхе и у политичке сврхе? Да ли је могуће да Американци знају да броје заражене и умрле од короне, а не знају да броје гласове који су ишли Бајдену и Трампу?
Да се вратимо на нас. Да ли ми знамо да бројимо жртве короне, а не знамо да бројимо гласове на изборима? Зашто бисмо веровали једној статистици ако знамо да су последњи избори покрадени? Зашто бисмо веровали било ком званичном податку овде, ако смо већ сазнали да је једна јавна личност преминула пре више од три године - а да то нико јавно није хтео да објави?

Брате,
Израел је једна од најорганизованијих земаља на свету, која се одувек брани од тероризма.
Земља са најбољом војском, најбољом тајном службом.
По питању вируса, три пута је ушао у потпуни локдаун, аеродром Бен Гурион, који је, чини ми се, једини који везује земљу са светом затворен до даљег, и масовна вакцинација за људи, први на свету. За вакцине су трошили више него остали.
Зато што јеврејска држава брани своје људи.

Дао сам тај пример, зато што то није као оно што моћне земље чине другим земљама, на пример оно што Израелци чине Палестинцима, него оно што чине код куће, када је реч о својим интересима и својим држављанима.
То је нешто што се дешава у свим земљама на свету.
Није као она прича: „Бомбардујемо, зато што вас волимо“ или „Бомбардујемо, како би одбранили Албанце“. Такве лажи пролазе, у суштини јер се дефинитивно њиховој јавности јебе за шта се све дешава на Балкану или Украјини.
Овде је друга прича, која им се догађа код куће.
А када се људи масовно разболе и болнице су им препуне, новинари који су лагали по страним питањима, у овој прилици не могу да крију ствар.
А нити хоће, таман зато се то њима дешава, а није реч о туђој судбини, него је реч о њиховом дупету!

Осим масовних злочина над туђим становништвом, ја сам навео и пример гулага. То су злочини над сопственим становништвом у Совјетском Савезу.
Не знам шта још да ти одговорим. Ако верујеш Израелу, то је то. Тертулијан је давно рекао - верујем, јер је апсурдно.

Нема Слобе, нема Тита, сад се ође Нестор пита!
Одговори

(18-03-2021, 10:39 PM)ЛукаЛоко Пише:  А када се људи масовно разболе и болнице су им препуне, новинари који су лагали по страним питањима, у овој прилици не могу да крију ствар.
Баш прекјуче био сам у једној ТВ редакцији, рекох им у шали: Хајде једну репортажу о ПРАЗНИМ домовима здравља у Србији. Наиме, кад неко дође, рецимо боли га стомак, они одмах кажу: У ковид амбуланту. Такве су инструкције СЗО ваљда.
Кажем, у шали, јер је јасно да камере не смеју у празне домове здравља, већ само у пуне ковид амбуланте, које су, дакле, пуне, јер се сви тамо шаљу. Тако, један део лекара нема посла, други део се убија од посла.
Одговори

(19-03-2021, 11:38 AM)Милослав Самарџић Пише:  
(18-03-2021, 10:39 PM)ЛукаЛоко Пише:  А када се људи масовно разболе и болнице су им препуне, новинари који су лагали по страним питањима, у овој прилици не могу да крију ствар.
Баш прекјуче био сам у једној ТВ редакцији, рекох им у шали: Хајде једну репортажу о ПРАЗНИМ домовима здравља у Србији. Наиме, кад неко дође, рецимо боли га стомак, они одмах кажу: У ковид амбуланту. Такве су инструкције СЗО ваљда.
Кажем, у шали, јер је јасно да камере не смеју у празне домове здравља, већ само у пуне ковид амбуланте, које су, дакле, пуне, јер се сви тамо шаљу. Тако, један део лекара нема посла, други део се убија од посла.

Cамарџићу шта се дешава са тобом!

Не иде се у ковид амуланту ако те боли стомак.

У ковид амбуланту се иде ако испуњаваш дефиницију случаја и симптоме ковида 19.

Кашаљ, температура та два.


Ја сам био пар пута и редовно ишао у ДЗ доктори нормално раде и чекаобице су пуне.

Ја сам чекао сат времена за упут за физијатра и добио сам.

ДЗ бар у Вршцу и болница нормално раде.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори


Антиваксери излуђују Ча Бајдена!

Кидање

EX ORIENTE LUX!

(18-03-2021, 12:38 AM)херцеговац Пише:  
(17-03-2021, 09:26 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(17-03-2021, 09:10 AM)Vlad Alekš Пише:  
(16-03-2021, 06:31 PM)херцеговац Пише:  Како то замишљаш?

Па и сада сваку упалу плућа не шаљу у болницу.

Не знам да ли си прочитао оно шта сам написао пре пар дана.
У црвену зону шаљу и позитивне и негативне. Ево ти пар примера да не би дошло до неспоразума.

Човек који је астматичар, негативан на свим тестовима, послат је у црвену зону. Једва је побегао одатле.

Други, са гнојном ангином, негативан на свим тестовима, послат је у црвену зону. Једва је побегао одатле.

Деда, ревакцинисан и негативан на свим тестовима, послат је у црвену зону, да би се после десет дана шлогирао и преминуо.


Објасни ми зашто мешају позитивне и негативне?
Дакле, ми све време овде причамо о томе да се прави системски хаос. Дакле, на вештачки начин се оптерећује здравствени систем, без икакве потребе.

Ми смо поставили ођекаре пре два месеца случај где медицинска сестра из Џујорка, иначе ратни ветеран, сведочи о идентичним примерима из болнице у Џујорку где здраве болеснике НАМЕРНО, ПО ДИРЕКТИВИ ОЗГО, мешају са тешким корона случајевима еда би помрли сви касније па се пише корона!

Бејасмо исмејани од дежурних УГУЗЉУБА Чемерике и Гњилежног Запада уопште, а сад видимо да градоначелника Комоа јуре судски због истог!

Наравно, Биг Фарма ће да га пусти низводу, одрадио је своје, па ће тако да прође и балави шифтар али....Дркон (Коен, Кун) ће да се извуче као оно онда са свињским грипом као по оној "неки ће да преживимо а неки ће да изгинете"!

EX ORIENTE LUX!

И шта кареш!?

Баш по директиви од озго?

Тачно, баш по директиви озго, БАШ КАО У КОМУНО-САТАНИЗМУ, ЈЕР НЕ ЗАБОРАВИМО, ЏУЈОРК ЈЕ ЗМИЈСКО ЛЕГЛО ОДАКЛЕ СЕ КОМУНО-САТАНИЗАМ ИСПИЛИО!

Сад Комо оде низводу, терете га за десетине хиљада мртвих НАМЕРНО ЗАРАЖЕНИХ, али...скинуће га због силовања као Мику или као Ал Капонеа због порезе!


EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(19-03-2021, 08:23 AM)Vlad Alekš Пише:  
(18-03-2021, 04:49 PM)херцеговац Пише:  
(18-03-2021, 08:47 AM)Vlad Alekš Пише:  
(17-03-2021, 03:09 PM)херцеговац Пише:  

Ово је изузетно примитиван одговор.

Јебаји га, када сам примитиван!

(19-03-2021, 12:43 PM)Mekenzi Пише:  
(19-03-2021, 11:38 AM)Милослав Самарџић Пише:  
(18-03-2021, 10:39 PM)ЛукаЛоко Пише:  А када се људи масовно разболе и болнице су им препуне, новинари који су лагали по страним питањима, у овој прилици не могу да крију ствар.
Баш прекјуче био сам у једној ТВ редакцији, рекох им у шали: Хајде једну репортажу о ПРАЗНИМ домовима здравља у Србији. Наиме, кад неко дође, рецимо боли га стомак, они одмах кажу: У ковид амбуланту. Такве су инструкције СЗО ваљда.
Кажем, у шали, јер је јасно да камере не смеју у празне домове здравља, већ само у пуне ковид амбуланте, које су, дакле, пуне, јер се сви тамо шаљу. Тако, један део лекара нема посла, други део се убија од посла.

Cамарџићу шта се дешава са тобом!

Не иде се у ковид амуланту ако те боли стомак.

У ковид амбуланту се иде ако испуњаваш дефиницију случаја и симптоме ковида 19.

Кашаљ, температура та два.


Ја сам био пар пута и редовно ишао у ДЗ доктори нормално раде и чекаобице су пуне.

Ја сам чекао сат времена за упут за физијатра и добио сам.

ДЗ бар у Вршцу и болница нормално раде.

Главни фактор је температура.

Ствар је што људи контају Ковид, па Ковид.

У суштини се тамо лијече сви који испуњавају услов да имају температуру.

Зато се у просторије пуштају само по позиву.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

(19-03-2021, 04:00 PM)херцеговац Пише:  
(19-03-2021, 08:23 AM)Vlad Alekš Пише:  
(18-03-2021, 04:49 PM)херцеговац Пише:  
(18-03-2021, 08:47 AM)Vlad Alekš Пише:  
(17-03-2021, 03:09 PM)херцеговац Пише:  

Ово је изузетно примитиван одговор.

Јебаји га, када сам примитиван!

(19-03-2021, 12:43 PM)Mekenzi Пише:  
(19-03-2021, 11:38 AM)Милослав Самарџић Пише:  
(18-03-2021, 10:39 PM)ЛукаЛоко Пише:  А када се људи масовно разболе и болнице су им препуне, новинари који су лагали по страним питањима, у овој прилици не могу да крију ствар.
Баш прекјуче био сам у једној ТВ редакцији, рекох им у шали: Хајде једну репортажу о ПРАЗНИМ домовима здравља у Србији. Наиме, кад неко дође, рецимо боли га стомак, они одмах кажу: У ковид амбуланту. Такве су инструкције СЗО ваљда.
Кажем, у шали, јер је јасно да камере не смеју у празне домове здравља, већ само у пуне ковид амбуланте, које су, дакле, пуне, јер се сви тамо шаљу. Тако, један део лекара нема посла, други део се убија од посла.

Cамарџићу шта се дешава са тобом!

Не иде се у ковид амуланту ако те боли стомак.

У ковид амбуланту се иде ако испуњаваш дефиницију случаја и симптоме ковида 19.

Кашаљ, температура та два.


Ја сам био пар пута и редовно ишао у ДЗ доктори нормално раде и чекаобице су пуне.

Ја сам чекао сат времена за упут за физијатра и добио сам.

ДЗ бар у Вршцу и болница нормално раде.

Главни фактор је температура.

Ствар је што људи контају Ковид, па Ковид.

У суштини се тамо лијече сви који испуњавају услов да имају температуру.

Зато се у просторије пуштају само по позиву.
У нас ође, има теткица на улазу која мери темп. а и да кажемо да баш и не мери јер сви углавном прођу на општу праксу ако изгледају нормално.

Доктори у Вршцу на општој пракси раде пуном паром и све нон ковид пацијенте примају.

Ако испњаваш дефиницију случаја за ковид шаљу те у ковид амбуланту а тамо ти раде пцр тест, анализе крви,снимаење плућа, мере ти температуру и препишу ти терапију.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(19-03-2021, 12:43 PM)Mekenzi Пише:  
(19-03-2021, 11:38 AM)Милослав Самарџић Пише:  
(18-03-2021, 10:39 PM)ЛукаЛоко Пише:  А када се људи масовно разболе и болнице су им препуне, новинари који су лагали по страним питањима, у овој прилици не могу да крију ствар.
Баш прекјуче био сам у једној ТВ редакцији, рекох им у шали: Хајде једну репортажу о ПРАЗНИМ домовима здравља у Србији. Наиме, кад неко дође, рецимо боли га стомак, они одмах кажу: У ковид амбуланту. Такве су инструкције СЗО ваљда.
Кажем, у шали, јер је јасно да камере не смеју у празне домове здравља, већ само у пуне ковид амбуланте, које су, дакле, пуне, јер се сви тамо шаљу. Тако, један део лекара нема посла, други део се убија од посла.

Cамарџићу шта се дешава са тобом!

Не иде се у ковид амуланту ако те боли стомак.

У ковид амбуланту се иде ако испуњаваш дефиницију случаја и симптоме ковида 19.

Кашаљ, температура та два.


Ја сам био пар пута и редовно ишао у ДЗ доктори нормално раде и чекаобице су пуне.

Ја сам чекао сат времена за упут за физијатра и добио сам.

ДЗ бар у Вршцу и болница нормално раде.

Свака част за Вршац. Али на жалост није свугде тако.
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 6 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним