Поруке: 7,047
Теме: 39
Придружен: Aug 2013
Углед:
167
Ко не воли како пјева Доде свираће му ови кад он оде!
ТРЕЋЕГ НЕМА, ПА ИЗВОЛ'ТЕ!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Углед:
167
Зна Додо шта ради!
https://twitter.com/i/status/1441278394881118211
Ал'како ће балави шћипетар ово да прихвати или....можда је ово знак пуштања Брнабе низводу?
КО ПЈЕВА И БОРИ СЕ ЗА НАТАЛИТЕТ-ЗЛО НЕ МИСЛИ!
Нем'шта додати сем:
ХРИСТОС ПОСРЕДЈЕ НАС!
ЈЕСТ И БУДЕТ!
А и симпатизерима добардан!
EX ORIENTE LUX!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Поруке: 14,438
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
875
Велики протест опозиције и народа против комунистичког диктатора Дода
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Углед:
167
Додо:
Је*бе ми се за санкције а поготову за ова два шупка који роваре против мене овуден док ја пркосим Гњилежном Западу и потурчењацима избосне
СА СВЕ РУСКОМ ЗНАЧКОМ НА РЕВЕРУ!
Наш коментар:
ЗНА ДОДО ШТА РАДИ ЈЕР КО ПЈЕВА А НЕ ОТВАРА УСТА ШИРОКО К'О БАШ-ЋАРШИЈА НО ЗБОРИ К'О ЏОН ВЕЈН-ЗЛО НЕ МИСЛИ!
Нем'шта додати сем:
ХРИСТОС ПОСРЕДЈЕ НАС!
ЈЕСТ И БУДЕТ!
EX ORIENTE LUX!
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Поруке: 1,374
Теме: 9
Придружен: Oct 2014
Углед:
137
Чудне се ствари збивају!
Навикли смо да кад у Републику Српску долази високи званичник из Србије све се тресе и бруји, а полтрона стотине на дочеку. Неки по жељи, неки по директиви.
Данас дошла Премијерка Ана и дочекао је Начелник општине (неразвијене) Невесиње. Нико од представника републичке власти да је дочека.
Нешто не мирише или су се ови наши о свом јаду забавили.
Углед:
167
(04-10-2021, 10:46 PM)luka.luke Пише: Чудне се ствари збивају!
Навикли смо да кад у Републику Српску долази високи званичник из Србије све се тресе и бруји, а полтрона стотине на дочеку. Неки по жељи, неки по директиви.
Данас дошла Премијерка Ана и дочекао је Начелник општине (неразвијене) Невесиње. Нико од представника републичке власти да је дочека.
Нешто не мирише или су се ови наши о свом јаду забавили.
Додо:
Је*бе ми се за санкције а поготову за ову Вучићеву усташку лезбачу која роваре против мене док ја пркосим Гњилежном Западу и потурчењацима избосне
СА СВЕ РУСКОМ ЗНАЧКОМ НА РЕВЕРУ!
Наш коментар:
ЗНА ДОДО ШТА РАДИ ЈЕР КОМЕ СЕ ЈЕБ*Е ЗА САНКЦИЈЕ И ЗА БРНАБИЋКУ-ЗЛО НЕ МИСЛИ!
Нем'шта додати сем:
ЈЕДНА ЈЕ РЕПУБЛИКА СРБСКА!
ЈЕСТ И БУДЕТ!
А и симпатизерима који не воле Дода-добардан....шта'ш...!
EX ORIENTE LUX!
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Углед:
875
Ојсаааааа

Зна Додо шта ради!
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 1,374
Теме: 9
Придружен: Oct 2014
Углед:
137
Стварно нема мјере овај Додик. Нико га не зове, нити га протокол предвиђа да се сретне са Патријархом, гдје год Патријарх макне по Републици Српској. Он се утрпава да стане испред његове светости гдје год стигне. Изгледа да је Додо Патријарху већ додијао, односно да га је Патријарх провалио, да га хоће злоупотребити, као што је Патријарха Иринеја, за предизборну
Углед:
167
(24-10-2021, 07:41 PM)luka.luke Пише: Стварно нема мјере овај Додик. Нико га не зове, нити га протокол предвиђа да се сретне са Патријархом, гдје год Патријарх макне по Републици Српској. Он се утрпава да стане испред његове светости гдје год стигне. Изгледа да је Додо Патријарху већ додијао, односно да га је Патријарх провалио, да га хоће злоупотребити, као што је Патријарха Иринеја, за предизборну
Ја...Патријарх бајаги не зна да ли да ослови Дода са ''Предсједниче'' али врло добро зна да ослови архијеретика са шифтарско кече који столује у Риму са ''Свети Оче'' и истог уруку целива!
Нем'шта додати сем:
ХРИСТОС ПОСРЕДЈЕ НАС!
ЈЕСТ И БУДЕТ!
EX ORIENTE LUX!
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Углед:
875
(27-10-2021, 02:34 AM)ПРОСВЕТАР Пише: (24-10-2021, 07:41 PM)luka.luke Пише: Стварно нема мјере овај Додик. Нико га не зове, нити га протокол предвиђа да се сретне са Патријархом, гдје год Патријарх макне по Републици Српској. Он се утрпава да стане испред његове светости гдје год стигне. Изгледа да је Додо Патријарху већ додијао, односно да га је Патријарх провалио, да га хоће злоупотребити, као што је Патријарха Иринеја, за предизборну
Ја...Патријарх бајаги не зна да ли да ослови Дода са ''Предсједниче'' али врло добро зна да ослови архијеретика са шифтарско кече који столује у Риму са ''Свети Оче'' и истог уруку целива!
Нем'шта додати сем:
ХРИСТОС ПОСРЕДЈЕ НАС!
ЈЕСТ И БУДЕТ!
EX ORIENTE LUX!
Наравно, по узору на св. Марка Ефеског који је исто тако ословљавао ондашњег Папу.
Додо није председник, већ неокомунистички диктатор.
Д М