Оцена Теме:
  • 5 Гласов(а) - 3.6 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Корона-вирус

Faucija uporedila sa Mengeleom.

Lepo tvrdio Bor da postoji sablasno dejstvo na daljinu, a Ajnstajn nije verovao, Uostalom taj Ajnstajn ....jevrejska propaganda. On stelovao formule da mu se uklope da se svemir ne siri(tad se tako verovalo - ucilo Креза). Sta reci...politika u nauci. MATEMATICI. O Milevi Maric da ne pricam sto mu radila matermatiku i platio joj da se ne poziva na radove posl erazvoda.

Znaci toliko je jako to da mi i Ameri, sigurno mnogi drugi, vide neku vezu. Smile

Jewish Groups Condemn Lara Logan’s Comments Comparing Dr. Anthony Fauci To Josef Mengele

https://deadline.com/2021/11/lara-logan-...234882194/

Mor aoivo posaljem Konu, mada me drug odvraca, kaze ce t edovate na granici u Srbiji i izbembaju. Reko mozda....ali imam americki pasos, ne smeju, da ulazim sa srpskim odrali bi me. Smile
Одговори

Изгледа да је Међугорје у Херцеговини постало мета верника који су скептични по питању Ковида.
Интервјуирали су оца Петра, тог фрањевца који актуелно води ту лажну светињу, а он каже да вирус не постоји итд...
Многи италијански ходочасници су се отуда вратили зараженим.
Телевизијске снимке су заиста показале да тамо нико не носи маске, никаквих мера нема, ни у цркви, ни у ресторанима.
Одговори

(10-12-2021, 11:10 PM)ЛукаЛоко Пише:  Изгледа да је Међугорје у Херцеговини постало мета верника који су скептични по питању Ковида.
Интервјуирали су оца Петра, тог фрањевца који актуелно води ту лажну светињу, а он каже да вирус не постоји итд...
Многи италијански ходочасници су се отуда вратили зараженим.
Телевизијске снимке су заиста показале да тамо нико не носи маске, никаквих мера нема, ни у цркви, ни у ресторанима.

Ne nosimo ni mi maske od pojave Korone u ordinaciji gde prodje 15 bolesnih dnevno pa nismo dobili Koronu. Poovrh toga isli prosle godine u Tursku avioonom, pa nazad u Srbiju, pa posle nazad u Ameriku. Ove isto u Srbiju, pa u Albaniju, pa nazad u Srbiju, pa nazad u Amaeriku. Al to niko niej obvjavio i nece.
Одговори

Јуче у болницу "Света Кјара" у Тренту дошао је негационистички фанатик у тешком стању.
Одбио је из идеолошког предубеђења чак интубацију и тако је умро.
Био је 50-годишњак без других патологија, само кажу нешто дебео човек.
Уз интубацију могао је да преживи. 
До тога долази лудост тих људи.

Недавно у Напуљу две жене пријатељице, убеђене антиваксерке, заразиле се истовремено зато што су живеле заједно.
Покушале су да се лече код куће. Умрле су једна за другом.
Ћерка једне од њих је зато одлучила да прими вакцину.
Има у Италији доста антиваксера и противника мера против Ковида који завршавају у интензивну.
Неки су се покајали.
Један од њих зове се Лоренцо Дамјано, лидер антиваксера из покрајине Венеције. Чак је основао политички покрет "Нирнберг број 2", којим је тражио да се људи са власти буду процесуирани за диктатуру.
Он је такође један из тих напаљених католика који редовно иду у Међугорје и који свима намећу своју веру, како би се доказали. Тамо се заразио, завршио је 15-ак дана у интензивној и сада се свима извињава.
Још један њих зове се Марко Маркесин, писао је неке пароле против мера против Ковида. Данас су показали снимак како сам лежи у болници у Пјаченци, са главом у кациги за кисеоник.
Неки други зове се Маурицио Бурати, познат у социјалним мрежама као "Мауро из Мантове", сада лежи у тешком стању у болници у Верони.
Одговори

(12-12-2021, 11:10 PM)ЛукаЛоко Пише:  Јуче у болницу "Света Кјара" у Тренту дошао је негационистички фанатик у тешком стању.
Одбио је из идеолошког предубеђења интубацију и тако је умро.
Био је 50-годишњак без других патологија, само кажу нешто дебео човек.
Уз интубацију могао је да преживи. 
До тога долази лудост тих људи.

Недавно у Напуљу две жене пријатељице, убеђене антиваксерке, заразиле се истовремено зато што су живеле заједно.
Покушале су да се лече код куће. Умрле су једна за другом.
Ћерка једне од њих је зато одлучила да прими вакцину.
Има у Италији доста антиваксера и противника мера против Ковида који завршавају у интензивну.
Неки су се покајали.
Један од њих зове се Лоренцо Дамјано, лидер антиваксера из покрајине Венеције. Чак је основао политички покрет "Нирнберг број 2", којим је тражио да се људи са власти буду процесуирани за диктатуру.
Био је такође један из тих запаљених католика који редовно иде у Међугорје и који свима намеће своју веру, како би се доказао. Тамо се заразио, завршио је 15-ак дана у интензивној и сада се свима извињава.
Још један њих зове се Марко Маркесин, писао је против мера против Ковида. Данас су показали снимак како лично лежи у болници у Пјаченци, са главом у кациги за кисеоник.
Неки други зове се Маурицио Бурати, познат у социјалним мрежама као "Мауро из Мантове", сада лежи у тешком стању у болници у Верони.

Svako ima pravo da radi sa svojim zdravljem sta hoce. Ne vidim problem. Ako ces d aumres, umri. Ako hoces vakcinu, primi, ako neces ne moras. Ali ne znam sto bi me iko kaznjavao ako necu d aprimim vakcinu.

Izgled apuno ima protivnika vakcina, valjda svi zele d aumru:

MASOVNI PROTESTI U AUSTRALIJI NAKON - Nulta Tačka (nultatacka.rs)

I DANAS MASOVNI PROTESTI ŠIROM AUSTRIJE! - Nulta Tačka (nultatacka.rs)

NIKO OVO NE PRENOSI! VELIKI PROTEST U PRAGU - Nulta Tačka (nultatacka.rs)

Sto d ane umru ljudi ako vole. Smile
Одговори

Свако има право да ради са својим здрављем шта хоће, слажемо се.
Међутим, нико нема право да саботира све оно што се ради против болести и нико нема право да зарази друге.
А управо ви који тражите слободу и не носите маску, ширите вирус и заразите друге особе.
Одговори

(12-12-2021, 11:44 PM)ЛукаЛоко Пише:  Свако има право да ради са својем здрављем шта хоће, слажемо се.
Међутим нико нема право да саботира све оно што се ради против болести и нико нема право да зарази друге.

Баш тако Лука Локо! Тога многи индоктринирани антивсксери нису свесни.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(12-12-2021, 11:44 PM)ЛукаЛоко Пише:  Свако има право да ради са својим здрављем шта хоће, слажемо се.
Међутим, нико нема право да саботира све оно што се ради против болести и нико нема право да зарази друге.
А управо ви који тражите слободу и не носите маску, ширите вирус и заразите друге особе.

Ja kad kupim neku stvar i ne radi, ja odem pa se zalim: Ili vrati pare ili mi daj stvar koja radi. Znaci zali se kompaniji akoaj pravi vakcine ako te ne stite. Ja sa tim nemam nista.

Pore toga ja ne idem u restoran gde mi kazu: AAko ti s enesto desi od hrane mi ne odgovaramo.
Одговори

IUdjes u restoran:

-Konobar, ajde bre ovamo!
--Izvolte, st azelite?
-Pa ja bih d anarucim, ima neki jelobvnik?
-Ima, ali pre tog apotpisite ovde.
-Sta je to?
-Formalnost. Ako vam se nesto desi od nase hrane mi ne odgovaramo.
-A pa nema problema, samo donesi olovku.

Hahahahahaah
Одговори

Neki imaju logiku da svi treba da mazu kola sredtsvom protiv rdje, kako jedan drugom ne bi nabaclili rdju sa svojih kola, jer duva vetra pa raznosi, pa pada kisa, bare, opet ide sa kola na kola.

Jel tako?

Pa niej tako, nego ako ti zardhjaju kola a ti si mazao necim da ne zardja, neces onog sto ih nije mazao da sutnes u dupe, nego ides kod prodavca, firme i zalis se.

He, he.....Smile
Одговори

Nanormalnija logika govori sledece:

Ja mogu da zarazim nevakcinisanog. On to zna. ja mogu da se zarazim od njega isto, i ja to znam. To je nas izbor, svesni smo posledica.

Ti si primio vakcinu da se zastitis od mene. Sta ja imam sa tim ako se ti razbolis? NISTA. Bukvalno nista. Smile

Samo prestanes da gledas TV i sve ti jasno. Smile
Одговори

(12-12-2021, 11:44 PM)ЛукаЛоко Пише:  Свако има право да ради са својим здрављем шта хоће, слажемо се.

Љуби те брат, теби би било боље да нађеш неку жену и да се мало опустиш, него да стално размишљаш ко не носи маску и шири вирус. А и био би ред мало да повећате наталитет код белих Италијана, да не бисте за пар деценија сви постали црнци.

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

Grad Itajai u Brazilu ponudio je Ivermektin svojim građanima tokom pandemije COVID-a. Rezultati su bili spektakularni. Hospitalizacije i smrtni slučajevi su prepolovljeni.
Na početku pandemije, prije nego što su vakcine postale dostupne, grad Itajai na jugu Brazila ponudio je Ivermektin kao profilaksu protiv bolesti.

Između jula i decembra 2020., otprilike 220.000 ljudi je dobilo dozu od 0,2 mg/kg/dan (otprilike 18 mg za osobu od 200 funti) kao opcioni tretman u trajanju od 2 dana, jednom u dve nedelje.

https://nultatacka.rs/ovo-necete-procita...vermektiv/
Одговори

Др Глигић: "Са короном нећемо никада завршити, PCR даје 30 одсто лажно негативних тестова"
https://www.b92.net/zdravlje/vesti.php?y...id=2072733

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 24 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним