Оцена Теме:
  • 46 Гласов(а) - 4.52 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Милослав Самарџић одговара на ваша питања

Не знам, први пут видим слику.
Одговори

Којој јединици је припадао Драшко Радовановић Цакић?
Одговори

Био је Калабићев хармоникаш.Хармоника
Одговори

Јели је имао рођак "Мома"?
http://www.ebritic.com/wp-content/upload...lenac2.jpg

http://www.ebritic.com/wp-content/upload...liders.jpg
Одговори

Господине Самарџићу,

У галерији ''Црногорски четници'' чини ми се да је замјењен опис за слику 15-ту и 17-ту по реду. Ради се о сликама на којима је Бајо Станишић. Поздрав Smile
Одговори

Да, хвала на примедби!
Одговори

Молим цењеног господина Самарџића да ми разјасни нешто ако може. Неки људи из некаквог Српског Краљевског Равногорског покрета Републике Српске кажу да је то први четнички покрет основан и регистрован после Тита а да га је основао Ивко Јовановић из Пожеге. Сада га води наводно син Вучка Игњатовића. О ЧЕМУ СЕ ЗАПРАВО ОВДЕ РАДИ?
Одговори

Колико знам, РП је основан 1990. у кући Луке Степановића на Авали. То ми је Лука причао, а назив је био само РП.
Одговори

Милославе....јели ви гледате ова историска серија.....ова Независна Држава Хрватске.....
http://www.rts.rs/page/tv/sr/broadcast/2...telit.html

Па после толико времена ваше институције су ништа живо измениле.....

Нити ће било шта изменити.....

Па ОБЈАСНИ ВИ МЕНИ ШТО ЈЕ РАЗЛОГ......да ви имате било које Четничке Организације у Србији?

Шта је њихова разлог за постојање?
Одговори

Poštovani gospodine Samardžiću, negde sam pročitao (autor mi deluje kao ozbiljan čovek) da je Mića Popović, naš proslavljeni slikar, pisac i reditelj, bio u četničkoj omladini u toku okupacije. Da li znate nešto o tome? Unapred hvala na odgovoru.

Нема Слобе, нема Тита, сад се ође Нестор пита!
Одговори

(09-04-2014, 12:20 PM)Vlad Alekš Пише:  Poštovani gospodine Samardžiću, negde sam pročitao (autor mi deluje kao ozbiljan čovek) da je Mića Popović, naš proslavljeni slikar, pisac i reditelj, bio u četničkoj omladini u toku okupacije. Da li znate nešto o tome? Unapred hvala na odgovoru.
Нисам чуо, јел има неки извор?
Одговори

(08-04-2014, 11:19 PM)Милослав Самарџић Пише:  Колико знам, РП је основан 1990. у кући Луке Степановића на Авали. То ми је Лука причао, а назив је био само РП.
Ако ја добро знам четнички статут, организације могу оснивати само војводе. А тај наводни Српски Краљевски Равногорски Покрет су наводно основали Ивко Јовановић који није био војвода као ни син Вучка Игњатовића. Звање војводе није наследна. Зар не? То су неки људи из Републике Српске који не признају команду војводе Славка Алексића и као такав њихов покрет је ништаван. Да може видети ко га спомиње, Чича би устао из гроба, све их повезао, побио као мачке и вратио се назад у гроб. Бесан
Одговори

Да ли је постојао план у случају Дражине погибије током рата? Ко би онда стао на чело војске? и да ли би по вама за то био способан вој. Јевђевић, ако не он, ко онда? Поздрав.
Одговори

(11-04-2014, 02:25 PM)Романија1 Пише:  Да ли је постојао план у случају Дражине погибије током рата? Ко би онда стао на чело војске? и да ли би по вама за то био способан вој. Јевђевић, ако не он, ко онда? Поздрав.
Да, 1941. су за наследнике у случају Дражине погибије одређени академик Драгиша Васић, пуковник Драгослав Павловић и мајор Јездимир Дангић.
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 19 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним