12-03-2022, 03:52 PM
(11-03-2022, 11:28 PM)Бенито Пише:(11-03-2022, 08:30 PM)Шумадинац Пише:(11-03-2022, 07:33 PM)ВладимирС Пише: Имамо проруску десницу, левицу, микс, све живо. Прозападну левицу, центар шта год.
Србији фали једна прозападна десница, антикомунистичка пре свега.
То једноставно није могуће. Бити десничар и западњак истовремено је немогуће. Једно друго искључује. Барем данас.
Овде је Шумадинац апсолутно у праву.
Немојте се надати слободи и Васкрсу Србије док се не васпостави монархија.
Немојте ни да помишљате да ће Запад икада дозволити да Србија васпостави монархију.
Запамтите, ту слободу избора српском народу могу донети само они који буду разбили ову политичку жабокречину у Србији.
А то је рат, који ће избити на тлу Србије, а биће европског, ако не и светског карактера.
Срби прво морају да васкрсну као појединци. како би нам и заједница васкрсла. Затровани смо превише. Већи део становништва нема никаквог поштовања према својој династији. Не постоји монархистички национализам.
Мислим да рата овде неће ни бити. Границе на "етничком" нивоу без испаљеног метка. Велике силе су већ одлучиле, питање је дана када ће то да спроведу, већ сада су то неки "нон-пејпери". Два су слична сценарија, у оба је БиХ подељена на три дела. Неки кажу има и она где је ЦГ у оквиру Србије. Свакако већа Хрватска, Албанија и Србија, етничка разграничавања. (Србији од КиМ наравно само северни део, ако и то буде). Видећемо. Сада сам већ скренуо и ја са теме

Само сам изнео свој став да мислим да на нашој политичкој сцени фали прозападна десница и то је то. Извињавам се свим члановима ако сам тему повео у више праваца, али тако је, преплићу се разне теме, комплексно је све. Нећу се више надовезивати