Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

''Опкољени'', први играни филм у продукцији ''Погледа''

(14-10-2021, 05:46 PM)Милослав Самарџић Пише:  Завршено снимање филма ”Опкољени”
У току је постпродукција, којa ће трајати четири месеца, тако да се премијера очекује 15. фебруара 2022. године
ЧЛАНАК И ГАЛЕРИЈА СЛИКА СА СНИМАЊА:
https://www.pogledi.rs/zavrseno-snimanje...26334.html

Свака част Самарџићу! Једва чекамо. Колико ће трајати филм? Оћел бити неког љотићевца у филму?  Јок

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Ја само да јавим, синоћ је стигла мајица, ОДЛИЧНА ЈЕ! Баш квалитетна и лепа, хвала вам.
Одговори

Ваљало би ставити филм на Imdb
Одговори

"Цветала ми липа и тополa"  је антологијскa ствар. Прожима целу душу. Ваљало би да она буде водећа нумера и филма "Опкољени". Као и "Време за одлуку" и "Тешки дани одлази" у напетим ситуацијамa.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Како напредујете, хоће ли бити по плану као што је на сајту за око 3-4 недеље, и да ли ће бити нека биоскопска пројекција у Новом Саду, хвала.
Одговори

Ново на Јутјуб каналу ''Погледи'':
ИГРАНИ ФИЛМ ''ОПКОЉЕНИ'' - ТРЕЈЛЕР
Филм је завршен и ово је сада оно право (маја прошле године било је пробно снимање, са слабијом камером, итд).
ПРИКАЗИВАЊЕ ФИЛМА:
У току су преговори са дистрибутерима. Очекујемо приказивање филма у свим биоскопима на пролеће, а обавестићемо Вас о терминима.

Одговори

(21-02-2022, 07:39 PM)Милослав Самарџић Пише:  Ново на Јутјуб каналу ''Погледи'':
Филм је завршен и ово је сада оно право (маја прошле године било је пробно снимање, са слабијом камером, итд).
ПРИКАЗИВАЊЕ ФИЛМА:
У току су преговори са дистрибутерима. Очекујемо приказивање филма у свим биоскопима на пролеће, а обавестићемо Вас о терминима.

Врхунски! Свака част!
Одговори

(21-02-2022, 07:39 PM)Милослав Самарџић Пише:  Ново на Јутјуб каналу ''Погледи'':
ПРИКАЗИВАЊЕ ФИЛМА:

Свака част Самарџићу и свима који су учествовали у првом играном филму о четницима. Просто срце заигра у груд'мa гледајући овај трејлер.

Д М
Одговори

Свака част мом пријатељу Пери Миладиновићу на одличним униформама.
Одговори

Прочитао сам негде да је премијера филма 13. априла у галерији Бг на води. Да ли је то званично или?

[Слика: image.jpg]
Одговори

(31-03-2022, 10:29 PM)Mario Пише:  Прочитао сам негде да је премијера филма 13. априла у галерији Бг на води. Да ли је то званично или?

Јесте.
Одговори

https://srpska24.me/delta-bacila-montene...okupatora/

Од 14-тог у свим биоскопима Синеолекса, и у још некима за почетак, не знам још, објавили кад сазнам.

Биоскоп у Подгорици ставио је филм на репертоар и одмах је уследила реакција комуниста. На жалост, у ЦГ их има много.
Одговори

https://www.antenam.net/drustvo/239547-p...ki-bioskop

Ово је реакција комуниста.
Одговори

Невероватно је колико су Милогорци, полако али сигурно, похрватили српски језик у Црној Гори.
ПС "дежурни помиритељ Срба"  Smile
У којој си смени дежурна сутра Милославе? Кидање
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 5 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним