14-04-2022, 02:39 PM
(29-03-2022, 10:02 AM)Vlad Alekš Пише:(25-03-2022, 05:38 PM)Авакс Пише:(25-03-2022, 04:49 PM)Шумадинац Пише:
Ново појачање Патриотском блоку за обнову краљевине:
- Др. Бранимир Несторовић
- Др. Алек Рачић
- Др. Валентина Арсић Арсенијевић
- Др. Борислав Антонијевић
Откуд сад ови добри и још и појачање... неко недостаје са овог списка.![]()
(11-03-2022, 05:32 PM)Шумадинац Пише: Лакше би било очетничити окореле комуњаре и љотане него убедити самоуверене полуинтелектуалце који следе разна чапљизгања опскурних људи који манипулишу дезинформацијама и који лажима обмањују ширу јавност, попут Др. Несторовића, Алека Рачића, Велимира Абрамовића, Слађане Велков, Дејана Лучића, Милана Брдара, Јоване Стојковић, Мирољуба Петровића, Мариа Бојића, Саше Боројевића, Горана Шарића и др.
Следбеник "вирусолога" Стефана Ланкеа..... То је тек патологија.
Шта ти је патологија...тако вам је то када другосрбијански бот на задатку, звани Шуми-Бисерко...ботује
![]()
Или у преводу, стао сам у г..но...ау људи ала то мирише![]()
![]()
Ја сам одавно поставио питање - шта је или ко је Шумадинац? Да ли је у питању провокатор УДБЕ, или софтверски бот, или само један обичан магарац...
До дан данас нисам добио разуман одговор.
Најбоље је игнорисати будалу.
Делујете као да би вам пријала мала дигресија у разговору, предах, да се мисли мало саберу.
УДБИ више не требају провокатори (то се радило да знају шта ко мисли). Све ради софтвер. А си зуцно, имају то у твом фајлу. Све што си икад причао, (или куцао) а нешто од технике ти је било укључено (ПиСи, телефон твој или туђи). Најгоре што то више и није тајна не само за УДБУ, Мосад, НСА, КГБ-РФБ, БНД, него и кинеску (немам појма како се зове). Ма и севернокорејце и индијце ту не би искључивао. Само је моменат битан, кад ће да почну да ти обрађују податке. Има један човек што се кандидовао (а имао про-четничке ставове, истинске), сутрадан је и целе недеље испратио један цивилни аутомобил у ретровизору. Није то учињено да би га пратили, да би сазнали где иде, него да би му ставили до знања да је праћен, "да не таласа". Ево задатка за било кога... пробајте да приликом разговора, било на телефону било на вајберу кажете "кључне речи", типа: "Вучић", "Ђилас", "Ес-ен-Ес" и онда слушајте. Мајстори звучне обраде филма умеју да у звуку са друге старне чују "два простора". Пошто и простор има свој "тихи" звук. Кога не мрзи, нек гледа (ако случајно није) одличан Кополин филм: "The Conversation" из 1974. године и даље актуелан, код нас преведен као: "Прислушкивање" па ће се и сам чега досетити.