Поруке: 4,404
Теме: 55
Придружен: Jul 2013
Углед:
651
Цитат:Ја не могу да прихватим да Никола Калабић као командант Горске гарде није знао за тај догађај, да није издао наређење. Само на основу те одлуке Државне комисије може се закључити да је извршен ратни злочин – истакла је тужилац Марковић. Она је подсетила да одлуке Државне комисије Закон о рехабилитацији сматра релевантним приликом оцене да ли је неко лице извршило ратни злочин. Навела је да је Државну комисију формирало врховно законодавно тело АВНОЈ 1943. године, да је у то време нова власт била међународно призната…
Ужас...
"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Поруке: 14,454
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
877
Докле год су они на власти са Овим од рехабилитације Чика Пере нема ништа. То ће да растежу, тј. одуговлаче годинама. Дај Боже да грешим.
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Углед:
651
Веруј ми, бољи си правник од ње.
"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Углед:
651
Честитам форумаши!
Поруке: 14,454
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
877
Свака част Ватхри што је средио тамо код његових у судству да се убрза процес рехабилитације......
Ојсааааа
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
(Последња измена: 06-08-2022, 08:51 AM од
Шумадинац.)