Поруке: 9,128
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
Предлажем Патријарху који воли Zagreb да прими што више ако је могуће комуниста и педера у Патријаршију!!
Сваки дан по један комуниста да дође на канабе са Патријархом да размењују рок анд рол плоче, музичке укусе и приче.
Што више!
Обичан свет може да стигне једино до писарнице Патријаршије док битанге комунисти, злочинци седе на канабе са Патријархом у Патријаршији!!!
Када падне Вучић и његова камарила са власти овог снс Патријарха треба рашчинити и устоличити правог Патријарха српскајго кога ће изабрати СИНОД у светим Патријаршиским дворима уз присуство светог духа!!
На јесен после успешног "прајда" очекујем одликовање за Мириног "малог" за успешну и мирну организацију.....
Održan sastanak Aleksandra Vulina i Patrijarha Porfirija u Patrijaršijskom dvoru u Beogradu
https://informer.rs/vesti/drustvo/721572...u-beogradu
П.С. Шта вели Патријарх за ово Фројдовско хапшење у Новом Саду.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
(Последња измена: 21-07-2022, 06:38 PM од
Mekenzi.)
Поруке: 14,445
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
877
(21-07-2022, 06:38 PM)Mekenzi Пише: Предлажем Патријарху који воли Zagreb да прими што више ако је могуће комуниста и педера у Патријаршију!!
Сваки дан по један комуниста да дође на канабе са Патријархом да размењују рок анд рол плоче, музичке укусе и приче.
Што више!
Обичан свет може да стигне једино до писарнице Патријаршије док битанге комунисти, злочинци седе на канабе са Патријархом у Патријаршији!!!
Када падне Вучић и његова камарила са власти овог снс Патријарха треба рашчинити и устоличити правог Патријарха српскајго кога ће изабрати СИНОД у светим Патријаршиским дворима уз присуство светог духа!!
На јесен после успешног "прајда" очекујем одликовање за Мириног "малог" за успешну и мирну организацију.....
Održan sastanak Aleksandra Vulina i Patrijarha Porfirija u Patrijaršijskom dvoru u Beogradu
https://informer.rs/vesti/drustvo/721572...u-beogradu
П.С. Шта вели Патријарх за ово Фројдовско хапшење у Новом Саду.
Свако да се покорава властима које владају, јер нема власти да није од Бога, а власти што постоје од Бога су установљене.
Рим. 13 1-7
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Углед:
373
Mоже ли ми неко одгонетнути какав је ово крст што држи Порфирије ?
Делује ми да православни није.
Ови кругови ме конкретно занимају...
upload a photo on internet
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Углед:
877
(22-07-2022, 08:45 PM)Mekenzi Пише: Mоже ли ми неко одгонетнути какав је ово крст што држи Порфирије ?
![[Слика: Screenshot-20220722-204204-294.png]](https://i.ibb.co/Hx3rC8C/Screenshot-20220722-204204-294.png)
Масонски
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Углед:
373
(22-07-2022, 10:21 PM)Шумадинац Пише: (22-07-2022, 08:45 PM)Mekenzi Пише: Mоже ли ми неко одгонетнути какав је ово крст што држи Порфирије ?
![[Слика: Screenshot-20220722-204204-294.png]](https://i.ibb.co/Hx3rC8C/Screenshot-20220722-204204-294.png)
Масонски 
И ти нешто да погодиш..
И нами се чини. Врхови крста иду у троугао. Иза је круг који када се погледа има очи. У том кругу има 4 мања круга. У сваком од та 4 круга има по један симбол. Сваки од та 4 симбола се разликује.
Такође у сваком делу крста је одсликан крст у виду кругова који су у облику троугла и спајају се у троугао.
Занимљиво, код српских патријарха и владика никада нисам видео овакав крст?
ПРОСВЕТАР.
Углед:
373
Чека чека ( Чувена "крилатица" пок. Просверара. Бог да му душу прости)
Од када женска чељад у српској цркви носе свештеничку и владичанску одежду...
Ово је увод.... У шта Шуми?
ПРОСВЕТАР.
Углед:
373
Куку и леле...
Ученицим Опште Православне Гимназије у хаљиницама, шорцићима, папучама, исцепаним фармеркама се сликају са Патријархом...
Ја бре кад ми дође парохијски поп у кућу да ми свети водицу сви укућани до грла и уљудно закопчани...
У школу и послен на факултет увек у фармеркама и панталонама ишли..
Ово што Порфирије објављује по инстаграму је понижавајуће и дегутантно.
ПРОСВЕТАР.
(Последња измена: 25-07-2022, 01:47 PM од
Mekenzi.)
Углед:
877
OTVORENO PISMO BISKUPA ZAGREBAČKE CRKVENE POKRAJINE
PATRIJARHU SRPSKE PRAVOSLAVNE CRKVE GOSPODINU PORFIRIJU
o neistinama glede djece u ratnim prihvatilištima u Jastrebarskom i Sisku
https://www.zg-nadbiskupija.hr/dokumenti...avne-crkve
Ајде Кизо, придружи се фратрима да нашег Патријарха...
Д М
(Последња измена: 26-07-2022, 10:07 PM од
Шумадинац.)
Углед:
373
Питају људи:
Цитат:Da li je vama normalno ponašanje da se srpski patrijarh slika za instagram, putuje na more, vozi gliserom, dok je Srbija pred revolucijom, predajom Kosova, itd.
Мени није.
После Велеиздаје, уместо да се повуче у Патријаршију, сазове СИНОД, донесе одлуку да се лупају она звона за сахране, он се башкари по Херцег Новом, вози се Првослав глисером само тако, дели слике по Инстаграмуи сторију "боле њега ноге за све"...
https://www.rts.rs/page/stories/sr/story...-novi.html
ПРОСВЕТАР.
(Последња измена: 28-08-2022, 04:37 PM од
Mekenzi.)
Углед:
373
Шта вели Порфирије да са шипцима треба да градимо мир?
Види, Перићу да ти наивни Кизо нешто рекне.
Са Шипцима то јест. са полу дивљим,нецивилизовановим племеном се не гради никакав мир нити потписује било какав споразум.
Знамо Првославе Перићу да си рођен у комунизму и да су те учили Братттссствууу и јединство и да слушаш амерички сатанистички рок анд рол и оно поруке гив пис д ченс, ол пипл д сејв год...Са све тамњаном ал друге врсте да не кажемо траве.(додуше квалитетне).
Са Шипцима Првославе преговора нема. Ми смо били фрапирани када смо прочитали да је од 1945-те политички елитни и комунистички Београд потписао П Е Д Е С Е Т споразума са Шипцима који су све на штету Србаља и удовљавању Албанцима. Да се 70 година буквално истопила Србија и њена државност на Косову захваљујући споразззууумииимаа имиру.
ПЕРИЋУ,
Траже се четници са срцем Каваје, Гаврила, Јововића да се албанска аждаха удариу главу или сабљом одсече..
Какав бре мир, удри у главу аждаху,
ОДМАХ,
САДА,
ТУ.
Амин боже дај.
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 14,528
Теме: 307
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,065
Георгије Бојић Џиџа, Сава Божић, Мијодраг Шолајић,Селимир Поповић, Момчило Ђујић....
(Последња измена: 15-10-2022, 11:54 PM од
Бенито.)