Оцена Теме:
  • 5 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Промоција документарца ''Краљевина Југославија у Другом светском рату''

Да ли се , коначно, појавила нека заинтересованост медија за ову серију? Пита ли те, бар, неко нешто у вези тога?
Одговори

Одгледао прву епизоду, одлично урађено, штета што не траје бар сат времена.
Одговори

Да, баш хтедох да кажем, од данас је подешено да се прва епизода гледа бесплатно, кликом на ''Гледај прву епизоду бесплатно:
http://kingdom-of-yugoslavia-in-ww2.com/
Одговори

(05-05-2014, 12:46 PM)Вукашин Петковић Пише:  Одгледао прву епизоду, одлично урађено, штета што не траје бар сат времена.
Него јел имаш неку опширнију изјаву тим поводом...
Одговори

Видех Дражу у покрету, они снимци са суђења су неуралгични . Баш чудан осећај.
Драган Петровић XD Каква је то фаца, геније али име неке смешне изјаве.

Smile
Одговори

Мало конструктивних критицизам

У куповачкој понашање.....

Ова инфомације од бесплатнох првог еписоду сте требалих објавити из почетак.....и то на Енглеском-Српском....и то је требало да служи као један од мотивације за куповање првих 6 еписода....

Овако изгледа да ствари звуће мало ад хок..... нису измисљењних до краја!
Одговори

Видим да су ови из РТС-а од Данка Р. Васовића наручили филм о Јасеновцу, па после четири године откада је завршен, одлучили да га не прикажу.
Понуди серију РТС-у бесплатно, да би видели званични одговор. Мислим да би тај папир било још једно незаменљиво историјско штиво.
Одговори

(05-05-2014, 07:35 PM)Захумље Пише:  Мало конструктивних критицизам

У куповачкој понашање.....

Ова инфомације од бесплатнох првог еписоду сте требалих објавити из почетак.....и то на Енглеском-Српском....и то је требало да служи као један од мотивације за куповање првих 6 еписода....

Овако изгледа да ствари звуће мало ад хок..... нису измисљењних до краја!
Е бре чему само кукање, него каква је епизода?
Јел добар превод?
Одговори

(05-05-2014, 07:53 PM)Бенито Пише:  Видим да су ови из РТС-а од Данка Р. Васовића наручили филм о Јасеновцу, па после четири године откада је завршен, одлучили да га не прикажу.
Понуди серију РТС-у бесплатно, да би видели званични одговор. Мислим да би тај папир било још једно незаменљиво историјско штиво.
Не дају званични одговор написмено. Smile
Одговори

Јел добар превод?

Документарац
Први Еписода
Закључак - Сјајан......
Што сам ја овде волио.....је непристрасног....што се стеће је програм има доста докажене чињенице....а га предавају струкњаке....
Волио сам што је програм почео и стигао са разним погледама и аспектама.....

Један будући рад бих било како су Немци/Аустријанци....Мађари,Бугари,Албанци,Румунци...Турци....и мањине гледалих и сматралих Србе..и нас у тај простор...не само пред Другог светског рата него и пре тога... тако имаш констекс за убиства што се догодило.....зашто и дан данас та убиства је некако средно вековна у своја жестине и мржње....

Почетак је одличан....а видим доста других документарце само за овај историчког улазак....почетак првог светског рата.....Госп Крсмановић је скромно набацивао на Пругу Берлин-Багдад...и лепо се повикао од даље детаље што омислим да је био сјајан.....зашто отвара будућа потраживање од економског значај балкански простор.....што доста заборављамо.....зашто смо доста преокупираних са самом ратом.....а не разлога зашто се планирају и спроведу!

Цео ток и тон је био одличан.....
И спајање .....исто тако....волео са како се спајао....

Само мапо чистије МАПЕ.....што можеш да видиш на овим вечим ТВ...поготово ако мораш њи да паузираш...да их видиш боље.

Ако се нешто цитира....као на пример Госп Михајловић онда.....лепо то ставити у текст...да се може видити....

Е бре чему само кукање, него каква је епизода?
Нема кукање него професционално руковођење.....безплатни први епизода је требао да има линк са Рекламиторијал....(рекламска ереднички артикал) што шаље свима.

Видим Немци, Италијани, Аустријанци, Руси, Аустралија, Канада, Чесци, Словакије, Молдавије, Румуније.....

Сад незнам како ће хладна ратна клима утицавати......

Исто морате да будете пажљиви на торентз и пирате.....

Видим да сте имали снимитељ/камера што је из Четничке породице!
Одговори

(05-05-2014, 05:11 PM)Милослав Самарџић Пише:  
(05-05-2014, 12:46 PM)Вукашин Петковић Пише:  Одгледао прву епизоду, одлично урађено, штета што не траје бар сат времена.
Него јел имаш неку опширнију изјаву тим поводом...

За сада немам, кад погледам и остале епизоде даћу свој коначни суд. Smile
Одговори

Браво г.Самарџићу,одлична епизода!!!Надам се још бољем наставку,још кад би ови наши мученици са Пинка и РТС погледали....и репризирали стотину пута.
Васкрснуће Немањићка Србија!!!!
Одговори

Погледали су. Smile
Одговори

Свака част. Баш ми је драго што сте довели и др Драгана Петровића.. слушао сам га у многим емисијама, веома паметан човјек.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним