Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Играни филм ''Ђенерал''

(24-09-2024, 09:11 PM)Mekenzi Пише:  Честитам успешан завршетак снимања филма.

Желим пуно среће и успеха у постпродукцији.

Радујем се филму.

Ваљда ће они твоји са N1 и Nova S изаћи у сусрет...  Јок

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Неколико слика са снимања ове године. Снимио: Иван Михајловић.

[Слика: DSC08166.jpg]image hosting website

[Слика: DSC08349-Zarobljreni-ustasa.jpg]

[Слика: DSC08387-Samardzic-i-Nesa-Petrovic.jpg]

[Слика: DSC08402.jpg]

[Слика: DSC08411-Samardzic-Tanja-Lukic.jpg]upload pictures

[Слика: DSC08448-deca.jpg]

[Слика: DSC08528.jpg]

[Слика: DSC08771.jpg]
Одговори

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(29-09-2024, 01:08 PM)Шумадинац Пише:  
Откуд четницима црна униформа Blush Blush
Одговори

Милославе, све си рекао, само ниси рекао да си имао и статисту Руса директ из Москве!  Баја
Одговори

(29-09-2024, 04:54 PM)Горски штаб 52 Пише:  Милославе, све си рекао, само ниси рекао да си имао и статисту Руса директ из Москве!  Баја

Заборавио.  Blush
Некако сам га подвео под Драгачевце..
Одговори

Да ли је из Пландишта био човек који се презива Милевски ?

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(29-09-2024, 07:24 PM)Mekenzi Пише:  Да ли је из Пландишта био човек који се презива Милевски ?

Није, колико знам. Милан Илић је био вођа статиста.
Одговори

Добро питање, одакле четницима црна униформа?
Одговори

(01-10-2024, 08:53 AM)Kaludjer Пише:  Добро питање, одакле четницима црна униформа?

Предратна четничка удружења су имала црне униформе, од црне чоје која је била честа тих година. То се местимично одржало и током рата. То видимо и код појединих официра ЈВ који су у неким периодима рата (не увек) носили црне униформе попут Николе Калабића, пуковника Рачића, мајора Ђуришића, Захарија Остојића, мајора Брана Петровића и др. али не и целе војске.

Д М
Одговори

(01-10-2024, 10:36 AM)Шумадинац Пише:  
(01-10-2024, 08:53 AM)Kaludjer Пише:  Добро питање, одакле четницима црна униформа?

Предратна четничка удружења су имала црне униформе, од црне чоје која је била честа тих година. То се местимично одржало и током рата. То видимо и код појединих официра ЈВ који су у неким периодима рата (не увек) носили црне униформе попут Николе Калабића, пуковника Рачића, мајора Ђуришића, Захарија Остојића, мајора Брана Петровића и др. али не и целе војске.

Хвала. За Калабића знам да је носио црну униформу, посебно после убиства оца Милана, али за Рачића ми је стварно чудно, нисам сигуран да је он било када у току рата носио црну униформу. Хвала у сваком случају.
Одговори

(01-10-2024, 11:18 AM)Kaludjer Пише:  

Хвала. За Калабића знам да је носио црну униформу, посебно после убиства оца Милана, али за Рачића ми је стварно чудно, нисам сигуран да је он било када у току рата носио црну униформу. Хвала у сваком случају.
Има слика на насловној страни "Књиге о Рачићу".
Одговори

(01-10-2024, 12:05 PM)Милослав Самарџић Пише:  
(01-10-2024, 11:18 AM)Kaludjer Пише:  

Има слика на насловној страни "Књиге о Рачићу".

Хвала вам. Живели и пуно успеха!
Иначе ово што сам до сада видео заиста делује импресивно. 
Све честитке вама првенствено и целој екипи, види се да је уложено много труда, биће то одличан филм и једва чекам.
Одговори

Хвала пуно!
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним