Поруке: 353
Теме: 10
Придружен: Oct 2021
Углед:
174
Стицајем околности о овоме сам знао да се одавно снима јер је сценариста серијала мој изузетан пријатељ Иван Велисављевић...ЈЕсте лево орјентисан али је јако добар човек...Управо са њим у овом тренутку комуницирам када пишем ову поруку
Остао сам војник убеђен да народ треба да да реч на крају. Убеђен сам да сам био на правом путу. - Генерал Дража Михаиловић
Поруке: 16,977
Теме: 632
Придружен: Jul 2013
Углед:
1,870
Па јесте мало улево. Масовна убиства Београђана од комуниста само су овлаш поменута. Комунисти су приказани као пристојни, сем делимично Зоговића.
Андрић није био баш тако слаба личност.
Углед:
174
Управо сам му оставио неколико питања... Чекамо следеће епизоде
Остао сам војник убеђен да народ треба да да реч на крају. Убеђен сам да сам био на правом путу. - Генерал Дража Михаиловић
Поруке: 16,977
Теме: 632
Придружен: Jul 2013
Углед:
1,870
На оној клупи где седи Андрић док ови причају шта ће с њим, 1990. године седео сам и причао, једини пут, са Бориславом Пекићем.
То је у Француској 7, на спрату. Удружење књижевника Србије.
Поруке: 5,817
Теме: 3
Придружен: Mar 2016
Углед:
1,518
Још није одговорио на ово последње питање које је Бенито претходно поставио?
Углед:
174
Није још увек.Чим добијем одговор јављам...Оно што ми је потврдио, обзиром да смо изузетно добри пријатељи, јесте да су користили, што сам му и рекао нажалост да је тако, углавном изворе од црвених. У првој епизоди се помиње цитирам када Андри кога глуми Тика Станић коментарише да му је ово треће бомбардовање, коришћени су Андрићеви дневници за ту сцену
(Последња измена: 06-10-2024, 10:06 PM од
sagus.)