Оцена Теме:
  • 6 Гласов(а) - 3.5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Блокаде и протести против Овај диктатуре

(30-12-2024, 08:11 PM)Јеремија Пише:  Не би ме изненадило да се код одређеног броја студената анализом крви пронађу трагови супстанце која је позната по називиу:
„Мајдански чај” илити "каптагон”.
Ко год тврди да је протест студената спонтан тај мора да је наиван или баш злонамеран.
Нека сила руководи "студентима" који су постали фанатични попут исис џихадиста. Са њима нема разговора - дијалога. Они траже, они захтевају, они постављају услове...
Гледам данас девојке из ансамбла "Коло" заклињу се да ће подржати студенте а печат заклетве је црвени руж са усана које су облизале а затим нанеле на шаке како би потврдиле приступ секти.
Ово је отишло предалеко и мислим да је држава требала озбиљније да делује још на самом почетку. Требало је пустити да полиција ради свој посао а коловође (ректори, професори) као одговорна лица притворе због покушаја државног удара.

Ваистину!

Него, гледамо ми те студенте онако са стране....

Јесте приметили како су они разваљени, људи они су по кондицији, на нивоу пензионера.

У крви 90% њих се налазе разне супстанце од наркотика, лекова, суплемената...

Ми смо у тим годинама тукли гајбу пива лагано и ујутру на факултет на предавања.

Ови мушки студенти мајкооо мила то бре све феминизирано, неко фенси облачење, неки покрети педерски....

Кукуу  и ллелелеее

У овим студентима ниђе српства, ниђе пркоса, ината...ово ти је бре за лимунаду у кафићу ово неби прошло основу регрутацију, за војскуу ни близу....

Контам да када би их пандур ударио пендреком да би га убио на месту или нанео тешке телесне повреде, зато их не туку...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Циркузани

"Пошто опет о друштву лупетају Воја Брајовић, Тања Бошковић, Даница Максимовић и остали, морам опет да подсећам да су 1997. године подржавали Мила Ђукановића и никад се због тога нису ни извинили, нити реч рекли против његовог диктаторског антисрпског режима. Да мало образа имају..."

https://x.com/PrijateljNaroda/status/187...-godine%2F
Одговори

Хит године!

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Има ли неког гласа од званичне Цркве о изјавама протојереја (американца)?
Стоји ли званична СПЦ иза протине подршке студентима (не рачунм Дурића, тај је католик) или је то само Сашин став?
Упокојени епископ Артемије био је протеран а затим рашчињен због својег става по питању јереси па сматрам како би и "Сале" требао сносити последице јер се директно меша у политику што је противно начелима Цркве.
Одговори

(01-01-2025, 10:40 AM)Шумадинац Пише:  

Ko 'e и шта 'е то "Саша"??

Како "Саша" упућује честитику за шокачку нову годину!!!

Зар није Саша у посту у смирењу ђе чека Божић па Нову Годину.

Саш' из УСА изгледа да слави шокачку Нову Годину!

Ово нами делује као неки фратар или фрањевац... ово протојерееј није...Протојереји не упућују никакве честитке и поруке за време поста.

кукууу и лелелле!!

Ону засатаву иза да скине и да стави ону дугину (Мени жа честите заставе)....

"Младост" и "децу" и "студенте"  "Србије" озбиљно финансирају они који финансирају Косово Репубљик, геј пропаганду, рат у Украјини, Хашки трибунал итд итд....

Нами када неко каже за оне плаћене западне студента "ђеееецццццаааа" нами се желудац дигне...

Кака црна ђеца...

Пај сад,

Та дбелпо плаћена "ђеца" одржаавају не седнице, не састанке негооо пллллеееенннннуууумммеее..

Нами када неко каже пленумммммм...

Ми трк у нужник јер имамо озбиљне проблем са простатом...

А пленум је главни синоним за комунизам...

Грозно...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Испливао снимак урушеног надвожњака на путу
https://srbin.info/drustvo/isplivao-snim...bac-video/

Д М
Одговори

Какав је то пут има ограду као аутопут а раскрснице су отворене кружне негде помињу мото пут али за већину путева те раскснице су једини пролаз тако да не могу да забране кретање трактора и бицикли
Одговори

Oва Шумадинчева "ђееецаааа"

Све усташа до усташе...ох сори, хрвати како се каже...

https://informer.rs/politika/vesti/97706...stojakovic

Онај београдски универзитет а и новосадски преименовати у "Свеучилиште"...

Шта је усташа, левичара, екстремних комунистааа куку и лелелее ниђе Срба...

Иначе од факултета су направили најгоре биртије, ђе довлаче храну, алкохол, дрогу где све смрди на устајалу кухињу, ђубра по холовима колико хоћеш...

П.С. Да ли неко зна неког студента Србина, са српским пасошем са свеучилишта у Zagrebu.....

ПРОСВЕТАР.
Одговори

[Слика: Gg-X5-JDJWs-AA9-ZJ9.jpg]

Ужасна пропаганда диктаторског режима против студената! Док Овај и његови страначки другови пљачкају Србију, браћа Стојаковић су посетила КиМ. А колико су режимски напади на студенте бескрупулозни, говори и податак да је отац браће Стојаковић ратни ветеран Војске РСК.

Д М
Одговори

Имао је ђецу и Дража, ал само једно осветла образ док двоје пљунуше на свога родитеља.
Што се тиче сликања... ја сам се сликау испред катедрале у Паризу и другим местима па то не значи да сам католик.
Иначе, студенти и ПроГлас су питање које би требало решити по кратком поступку, као у Кини. Сад ће нека ђечурлија да ми спречава кретање, да поставља услове, руку под руку са Ћоровићком и Сабахудином.
ПС. Јел Срби ништа не научише од 1903, 18, 41, 2000-те?
Одговори

Д М
Одговори

Мој коментар од негде, није усмерен према читатељству и коментаторству овог сајта, али порука је у главном иста:

Мени се чини да слабо ко разуме стање пропасти у којем смо.
Захтеви студената су уски и кратки, не досежу до суштине зла које влада над нама.
Оно што се мора, далеко премашује све захтеве који су икада постављани пред народ у мирна доба.
Да ли ви сви разумете шта значе "лојалисти", чијом се силом и спремношћу на крв Непомјаник, у стању манитом, размеће по телевизијама?
Да ли разумете да се ТО, чиме се лудија навласти кочопери, некад звало "мрке кошуље"?
То је то. Нема друго, џабе празне речи.
Нема више ни доказивања, ни објашњавања, ни правдања "нисам реко ово него оно", ни приказивања зликоваца као добрих момака који санћим само хоће да бране Непомјаников трули режим од "покварених студената".
Да ли разумете са чиме се суочава српски народ?
Србија то не сме да трпи, иначе је више нема.
Одговори

(03-01-2025, 04:56 PM)Шумадинац Пише:  [Слика: Gg-X5-JDJWs-AA9-ZJ9.jpg]

Ужасна пропаганда диктаторског режима против студената! Док Овај и његови страначки другови пљачкају Србију, браћа Стојаковић су посетила КиМ. А колико су режимски напади на студенте бескрупулозни, говори и податак да је отац браће Стојаковић ратни ветеран Војске РСК.

Хмммм, заеби те студентске ексурзије од пар сати под пратњом Кфора...

Ево пред Нову Годину дошли ми пријатељи обишли Манстир Месић, Владичански двор, Цркву у Вршцу. Сликали се све у фул..Додуше ми приватне фотографије не објављујемо јавноо.

Додуше ми нисмо модели ко ова "ђеееццццааа" која носе ролексе од 15 иљада евра...Црни Милораде...

Него све је то супер те студентске ексурзије, чак су и Шиптари постали опуштенији према Србима па се може Призреном и Пећи центром шетати и причати српски, додуше у неким местима још НЕ!

Елем, него ЂЕ ЈЕ ТУ КНИН! 

Елем, ми сазнасамо да ова браћа потиичу из НДХ тачније Ћаћа им убјежао из Книна одавно.

Занимљиво да су ова браћа брже боље пожурили у НДХ да узму NDH putovnicu.

Види синовац, неко те протера, уништити ти корене а ти појуриш да добијеш putovnicu.

Зашто баш putovnicu? 

Зато што их је СОА Врбовала као оне студенте и још стотине попут Dinka и других стотињак који воде протесте и које раде за хрватску тајну службу.

Главна база и главни центар студентских протеста је Zagreb.

Значи хрватска СОА преко потомака Срба из Крајине кооординише акције рушење државе.

Oткуд "ђееециии" од 20 љета ролекс од 15 хиљада евра. луксузна гардероба. Погледај како живе. Шта мислиш ко то плаћаа??

Ћале и кева из радничке породицеее..

Ако би овој двојици зафалила длака са главе они би појурили у ндх амбасаду где би им била пружен азил, као грађанима ндх-а.

А онда би било оно угрожена људсссккккаааа праааавввввааааа...

Као штооо сад кууукајуу...

Јел имају држављанство НДХ ?

Имају.

Зашто онда кукајуу, жале се, зову медију...У фазону "Нисам мајке ми"...

Кукуу и лелелеее

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним