05-03-2025, 04:06 PM
(05-03-2025, 11:02 AM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише:(05-03-2025, 10:37 AM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише:(05-03-2025, 10:08 AM)Mekenzi Пише: Jeли Јелички, колико љета имаш?
Имаш ли бар 20?
Сад ћу на пролеће 30.
Не треба мешати Брнабино и храброст. Такви ликови и храброст немају ништа, али баш ништа заједничко... Колико год година да неко има ово је смртни грех. Знаш ли ти Мекензи та је она демон у директном нападу на манастире Овчарске и Кабларске, тј њени пред ментори. Са њом компромиса не би требало да буде!
Доста си млађи од мене.
Ми се још као ђеца сећамо 9.марта.91 када смо се и заинтересовали за политику. Туна су нам помогли часописи "погледи" у оно време најјчитанији часопис.
Елем ми о Ани Брнабић мислимо све најјгоре.
Међутим,
Када неко унесе и убаци у затвореном простору шок, бомбе, сузавац и најјтежу пиротехнику то може да има катастрофалне последице.
Поготово што у скупштини седи 55% жена и лица у старим годинама 60+ што је могло да их убије.
Не знам да ли си икада био на дербију па да си видео како изгледа бакљада или мурија када употреби сузавац на отвореном.
Елем, Ана Брнабић, жена од 1.60 и 50 кила нагутана јаким сузавцем и димним и шок бомбама успева да настави седницу, гађана шок бомбом она наставља седницу! Знаш ти који је то херојски чин, јер је сачувала Србију.
Да ми је неко рекао да ће једна лезбејка и небитна особа од 50 кила сачувати Републику Србију, Уставни поредак, неби веровао!
Знаш ти какав је то ударац био за подржаваоце укронацизма, комуноусташе, куртијевце, ПЛЕНУМЕ, и осталу анархо леву гамад из екстремно терористичке шиптарске организације звана зелено љеви фронт.
Нису могли да верују после свега да су поражени и да блокада Скупштине као највећег законодавно тело и да им обојена Револуција није прошла.
Није извршен државни удар, нису изршили пуч обојеном револуцијом као што су мислили.
Е, бре њих 50 колико их је било победи једна Ана Брнабић.
Тако је требао сваки факултет и свака институција да се брани.
Овде се не ради о одбрани режима, овде се ради о ОДБРАНИ ДРЖАВЕ!
У свакој нормалној држави и цивилизованој се на власт долази ЈЕДИНО:
ДЕМОКРАТСКИМ ПУТЕМ, ВОЉОМ ГРАЂАНА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ НА ИЗБОРИМА!.
МИЛОШ ЈОВАНОВИЋ НАМ ЈЕ МНОГО ПАО КОД НАС. ТО ЈЕ ТАКВА ТЕШКА БИТАНГА ДА ЈЕ ТО НЕВЕРОВАТНО. ЂИЛАСОВ ПОТРЧКО!
Еј, три жене у првом реду ти их прскаш сузавцем директ у очи са пол метрка, еј жене па и да јесу и да нису трудне, да су овакве или онакве политички то су нечије мајке, сестре, то је жена, то је тешко насиље, за то се иде на робију минимум 3 године...
Пошто је подржаваоцима укрофашиизма, комуноусташамма, куртијевци и осталој гамади једна Ана Брнабић тотално небитна победила, и сачувала Републику Србију,
где су данас у скупштини терористи и фаланге куртија...нема их, сакрили се у рупу.
Послен оног јуче подржаваоцима укрофашизма, комуноусташама и куртијевцима 15 март је пропао, јбига штета што су поранили.