(16-03-2025, 12:03 AM)Ђорђе Ивковић Пише: Опет *ереш.
Опет хоћете да ме подсетите да ме чека место у логору? Опет да лечите своје личне фрустрације зато што не смете да се супроставите локалном страначком кабадахији?
Иначе вечерас су ови ваши студенти остварили велику победу па видим да сте видно расположени!
Цитат: (16-03-2025, 12:03 AM)Ђорђе Ивковић Пише: Кад је "бизнис бизнис", дал би исто оружје Бајден продао Лукашенку или Путину?
А и мимо тога, употреба тако нечега штетног да је званично забрањено, без икакве потребе, против "свог" народа, необорив је доказ да је он луд и да мрзи српски народ.
И сад, опет питање, какве ће санкције према Вучићу због злочиначког поступања применити САД и ЕУ? Мени се јавља да да ће рећи "но, но...!" исто као и Куртију кад терорише и убија Србе
Па тад Путин и Лукашенко нису били баш пожљени партнери америчкој администрацији као рецимо данас Трампу, али свакако бизнис је бизнис
Забрањена је званично, али незванично може свашта. И немојте да се правите да не знате да се ко зна какве операције и акције догађају иза кулиса. Обични смртници попут Вас и мене не знају о томе нити треба да знају.
Тужите га Стразбуру када имате тако необориве доказе
Штетно је исто тако да какав год био тај владар, да тај народ иде и трчи над RTL и код разноразних да пљује по својој држави мислећи да тако пљује по лику и делу председника. Такође Вучићевом кривицом је део студената утриповао да је јачи од државе па је био потребан подсетник да ипак нису
ЕУ и да хоће да га казни не може више. Зваће његове партнере Трампа и Путина па ће они да кажу НО, НО, не дирајте нам Ацу Србина.